Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@23:14:28 GMT

ویژگی‌های داوطلبان تزریق واکسن کوو ایران برکت

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۲۱۲۹

ویژگی‌های داوطلبان تزریق واکسن کوو ایران برکت

مدیر اجرایی فاز سوم مطالعات بالینی واکسن تولیدی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: در مرحله شرح حال که غربالگری تلفنی است، بیشتر سابقه ابتلا به بیماری کووید۱۹ طی چند هفته گذشته مد نظر است.

به گزارش مشرق، به گفته سید رضا مظهری، مدیر اجرایی فاز سوم مطالعات بالینی واکسن تولیدی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کل سهم مطالعه واکسن کوو ایران برکت در فاز سوم ۲۰ هزار نفر است و این در حالی است که برای شرکت در این مطالعه بیش از ۱۰۰ هزار نفر ثبت نام کردند و حال این سوال مطرح است که برای شرکت در این پروژه چه معیارهایی لازم است و چگونه ۲۰ هزار نفر از بین ۱۰۰ هزار داوطلب انتخاب می‌شوند؟

بیشتربخوانید: شگفتی مینو محرز از میزان بالای ایمنی‌زایی واکسن برکت

مظهری در این خصوص گفت: در مرحله شرح حال که غربالگری تلفنی است، بیشتر سابقه ابتلا به بیماری کووید۱۹ طی چند هفته گذشته و یا درگیری فعلی با این بیماری مد نظر است و همچنین بارداری و تمایل به آن هم برای ورود به مطالعه اهمیت دارد و اشخاص با این شرایط از مطالعه کنار گذاشته می‌شوند و به علاوه بیماری‌هایی که از طریق شرح حال مشخص می‌شود، کنترل شده نیسنتد و اضافه وزن قابل توجه نیز در غربالگری تلفنی و یا از طریق اپلیکیشن مشخص می‌شود و داوطلبانی که این ویژگی‌ها را دارند، وارد مطالعه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در مرحله آزمایشگاهی اشخاصی که HIV مثبت و یا دچار هپاتیت B و C هستد را از مطالعه خارج می‌کنیم و همچنین اگر تست PCR داوطلبی مثبت شود و یا از طریق آزمایش مشخص گردد فرد بیماری مهمی نظیر دیابت دارد و این بیماری کنترل شده نیست، از ورود او به مطالعه جلوگیری می‌کنیم و در بخش ارزیابی پزشکی هم تمام بیماری‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر هر عضوی از بدن مشکل کنترل نشده‌ای داشته باشد و برای مثال فرد دچار نارسایی قلبی باشد، داوطلب واجد شرایط ورود به مطالعه نیست.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به الزام کمیته اخلاق مبنی بر اینکه تمام گروه‌های مطالعاتی تولید واکسن کرونا باید از دواطلبان خود تست روان‌شناسی بگیرند، شما چگونه این اقدام را انجام می‌دهید؟، توضیح داد: ما بر اساس معیارهای ورود به مطالعه و خروج از آن و بر طبق پروتکل‌های علمی و الزامات کمیته اخلاق که از طرف وزارت بهداشت به ابلاغ شده اند، عمل می‌کنیم و اقدامی فراتر و یا کمتر از آن‌ها انجام نمی‌دهیم.

مظهری ضمن اشاره به اینکه ارزیابی داوطلبان در چند مرحله صورت می‌گیرد، افزود: در یک مرحله از ارزیابی که بعد از ثبت نام فرد صورت گیرد، یکسری سوالات از طریق مذاکره تلفنی یا اپلیکیشن در اختیار داوطلب قرار می‌گیرد که تعدادی از سوالات آن مربوط به سلامت روان است و چنانچه اشخاصی دچار مشکلات روح و روان باشند و بیماریشان کنترل نشده باشد، از مطالعه خارج می‌شوند.

مدیر اجرایی فاز سوم مطالعات بالینی واکسن تولیدی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ادامه داد: مرحله بعدی ارزیابی آزمایشگاهی است که البته در این مرحله معیاری که سلامت روان را بررسی کند، نداریم، اما بقیه بیماری‌ها در بخش آزمایشگاهی مشخص می‌گردد و سومین مرحله‌ای که داوطلبان برای ورود به مطالعه باید طی کنند، ارزیابی پزشک است و پزشک باید بعد از انجام آزمایشات و قبل از تزریق واکسن گزارشاتی را به صورت تفصیلی از معاینات داوطلبان ارائه کند که در این بخش هم یکی از بخش‌ها ارزیابی سلامت روان است؛ و اگر پزشک به این نتیجه برسد که داوطلب از سلامت روان برخودار نیست، از مطالعه خارج می‌شود.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین واکسن کرونا ستاد اجرایی فرمان امام کووایران برکت سلامت ورود به مطالعه سلامت روان فاز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۲۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، مرحله اول آزمون نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

بر همین اساس دبیرخانه طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم آدرس حوزه‌های برگزاری آزمون را در این مرحله اعلام کرد که بر اساس آن این آزمون در ۸۵ حوزه در ۳۱ استان کشور برگزار خواهد شد.

داوطلبان حضور در این آزمون می‌توانند کارت ورود به جلسه را از طریق سایت https://bpms.telavat.ir دریافت کنند. برای ورود به صفحه مربوط به مشاهده و دریافت کارت باید شماره ملی داوطلب وارد شود. 

فهرست حوزه‌های مرحله اول نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!