Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@06:36:59 GMT

قیمت گوشت افسار برید/ وضعیت قرمز بازار و سلاخی جیب مردم

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۲۸۵۲

قیمت گوشت افسار برید/ وضعیت قرمز بازار و سلاخی جیب مردم

باز هم قیمت ها به سمت گرانی خیز برداشته و مدتی است که علاوه بر کمیابی و گرانی مرغ؛ وضعیت بازار گوشت هم قرمز شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ باز هم قیمت ها به سمت گرانی خیز برداشته و مدتی است که علاوه بر کمیابی و گرانی مرغ؛ وضعیت بازار گوشت هم قرمز شده است، گویا نظارت متولیان دیگر کفاف نیاز این بازار را نمی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بازاری که به دلیل نا به سامانی و بی توجهی مسئولان امر در مسیر نوسان شدید قیمت در حال حرکت است، در این بازار نه توجهی به مصوبات می شود و نه جیب مردم، هر کسی به هر قیمتی که بخواهد کالا را می فروشد، شرایطی که لازم است متولیان امر تدابیری بیندیشند تا این اختلاف قیمت به حداقل برسد.
 
البته ماه هاست که به دلیل اهمال کاری دولت، بازار دستخوش این گونه سودجویی ها شده و گویا قرار نیست برای پایان دادن به آن اقدامی صورت بگیرد، اما در حالی این بازار خیز دوباره به سمت گرانی برداشته که ماه هاست مجوز واردات دام به استان نیز صادر و این مهم محقق شده است.

اما باید به فکر کسانی بود که جیب آن ها به راحتی توسط برخی سودجویان سلاخی می شود، مردمی که به گفته خودشان کمرشان زیر بار گرانی های افسارگسیخته خم شده است.
 
درآمد پایین؛ قیمت ها نجومی
 
شجاعیان، یکی از شهروندان زاهدانی با انتقاد شدید از وضعیت بازار گوشت قرمز، اظهار کرد: وقتی قیمت یک کیلوگرم گوشت قرمز به بالای ۱۴۰ هزار تومان رسیده و علاوه بر آن، قیمت سایر اقلام نیز به صورت نجومی رو به افزایش است، چگونه می توان زندگی را چرخاند؟ آن هم با درآمدهایی که تا ۱۰ روز اول ماه هم کفایت نمی کند.
 
وی ادامه داد: مشخص است که نظارت درستی بر بازار صورت نمی گیرد،اگر هم هست، کافی نیست، چراکه به راحتی سودجویان در این آشفته بازار نسبت به گران فروشی اقدام می کنند و مشخص است هیچ نگرانی ندارند، وقتی هم معترض می شوی، می گویند اگر فردا برای خرید مراجعه کنید، مشخص نیست قیمت همین گوشت به چه مبلغی برسد.
   
به امید پایان یافتن مشکلات اقتصادی همراه با عمر دولت فعلی
 
زاهدی، یکی دیگر از هم استانی ها نیز بیان کرد: ماه هاست با گوشت قرمز خداحافظی کرده ایم و باید منتظر عوارض عدم استفاده آن در بدن خود و فرزندانمان باشیم.
 
وی ادامه داد: وقتی این روزها توان خرید حتی یک مرغ را نداریم، چگونه می توانیم گوشت قرمز بخریم، در حالی شرایط زندگی برای مردم سخت و کمرشکن شده است که به دلیل کرونا رفت و آمدهای کمتری صورت می گیرد، اگر قرار بود پذیرای مهمان باشیم، علاوه بر خانواده باید شرمنده دیگران هم می شدیم.
 
این شهروند اضافه کرد: به نظر می رسد، دولت فعلی دلش به حال مردم نمی سوزد، چراکه اگر این گونه بود وضعیت اقتصادی و معیشتی روز به روز بدتر نمی شد، گویا باید به امید روزی بنشینیم تا انتخابات برگزار و فردی در سمت ریاست جمهوری انتخاب شود که پایان دادن به این نا به سامانی ها هدف اصلی اش در دولت باشد.
 
قیمت ها ساماندهی می شود

 
محمد قاسمی، معاون امور بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما در این باره بیان کرد: نظارت ویژه ای را بر بازار گوشت  شروع کرده ایم، قیمت این کالا ساماندهی می شود، اتحادیه مربوطه باید حد و حدود قیمت را مشخص و تعیین تکلیف کند.
 
وی ادامه داد: همچنین به توجه به مجوز واردات گوشت برآورد قیمت انجام و بر اساس آن میانگین قیمت ابلاغ شد که اتحادیه باید بر اساس آن نرخ گذاری گوشت قرمز را رعایت کند.
 
 این مقام مسئول اظهار کرد: با افزایش شکایات مردمی بازرسی ها هم ویژه تر شده، به گونه ای که طی روزهای اخیر چند پرونده تخلفات قصابی ها به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
 
تشکیل ۱۰ میلیون پرونده تخلفاتی در پی شکایات مردمی
 
وی اضافه کرد: در بازار گوشت ۷۰ بازرسی از قصابی ها صورت گرفت و بالغ بر ۱۰ میلیون پرونده در این رابطه تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
 
قاسمی با اشاره به اهمیت همکاری مردم در اعلام تخلفات صنفی اذعان کرد: بر اساس گزارش ستاد خبری بالغ بر ۳۰ درصد گزارش های مردمی تشکیل پرونده می شود و باید گفت که آمار کشف تخلف بازرسی های میدانی به مراتب کمتر از این میزان است.
 
وی تاکید کرد: هر اندازه مردم بیشتر همکاری کنند، هدفمند تر می توانیم به سمت برخورد با تخلفات حرکت کنیم، بنابراین نیاز است که شهروندان با اطلاع رسانی خوب برای نظارت بهتر در کنار ما قرار بگیرند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بازار گوشت گوشت قرمز قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۲۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.



با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳