Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص روند کند کاهش آمار، عادی انگاری‌ها، کاهش میزان رعایت‌ها و آمار واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توضیحاتی ارائه داد.

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص روند واکسیناسیون در استان اصفهان، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان خردادماه با واکسیناسیون سالمندان بالای ۷۰ و ۶۰ سال در صورت تأمین واکسن مورد نیاز به سطح معناداری از کاهش آمار کرونا و تعداد بستری و مرگ‌ومیر ناشی از آن برسیم، اما روند کاهش در شیوع بیماری بسیار کند شده است و با ادامه این روند کند شرایط خوبی را در پیش نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اخبار جعلی درباره واکسیناسیون در فضای مجازی ادامه داد: گاهی برخی از سالمندان تحت تأثیر اخبار جعلی و نادرست فضای مجازی قرار می‌گیرند و برای واکسینه شدن اقدام نمی‌کنند، افراد باید بدانند اخبار را تنها از منابع معتبر پیگیری کنند و در صورت فراخوان شدن برای واکسیناسیون در روز مقرر به محل واکسیناسیون مراجعه کنند، چرا که سالمندان جزو گروه پرخطر هستند و باید هر چه زودتر واکسینه شوند تا مرگ‌ومیر کرونا در آن‌ها کاهش یابد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با شیوع کرونا در استان کاهش داشته است، خاطر نشان کرد: رعایت نکات بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و ماسک زدن در استان به شدت کاهش داشته است، این در حالی است که افراد حتی بعد از واکسینه شدن نیز باید نکات بهداشتی را رعایت کنند.

پذیرش روزانه بیش از ۱۵۰ بیمار کرونا در بیمارستان‌های اصفهان

وی با اشاره به اینکه روند کند کاهش آمارها نگران‌کننده است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شد که آمار بستری بیماران کرونایی هرچه سریع‌تر به زیر یک هزار نفر برسد و از نیمه نخست خردادماه بیمارستان الزهرا از چرخه پذیرش بیماران کووید ۱۹ خارج کنیم، اما تاکنون به این پیش‌بینی‌ها نرسیده‌ایم و این موضوع یک زنگ خطر است.

نجیمی اضافه کرد: با توجه به تعطیلات خردادماه و نزولی بودن کاهش آمارها ممکن است با توقف روند کاهش آمار، ثابت ماندن آن و حتی افزایش آمارها روبرو شویم، همانطور که سال گذشته نیز حدوداً اواخر خرداد روند آمار بستری و مرگ‌ومیر کرونا در استان اصفهان افزایشی شد.

وی گفت: در حال حاضر به طور میانگین روزانه بیش از ۱۵۰ بیمار کرونایی پذیرش می‌شود و این در حالی است که انتظار می‌رفت این آمار در خردادماه به حدود ۱۰۰ بیمار برسد، اما هنوز به این آمار نرسیده‌ایم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص آمار واکسینه شدن دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، افزود: تاکنون حدود دو هزار نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی واکسینه شدند و تا پایان مرداد امسال همه دانشجویان بالینی و غیربالینی دانشگاه علوم پزشکی در برابر کرونا ویروس واکسینه خواهند شد.

وی با بیان اینکه تاکنون در استان آماری از ابتلاء به کرونای هندی و آفریقای جنوبی گزارش نشده است، تصریح کرد: در نوع جهش یافته کرونا سرعت ابتلاء و شدت بیماری‌زایی بسیار بیشتر از نوع معمول کرونا ویروس است و با توجه به اینکه در استان‌های مجاور نوع جهش یافته هندی را داریم باید به شدت نکات بهداشتی را رعایت کنیم تا با شیوع انواع جهش یافته کرونا ویروس دچار بحران نشویم.

کد خبر 497682

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا در اصفهان اخبار کرونا در اصفهان شیوع کرونا در اصفهان آمار کرونا در اصفهان آخرین آمار ابتلا به کرونا در اصفهان وضعیت کرونا در اصفهان ابتلا به کرونا در اصفهان واکسیناسیون کرونا در اصفهان وضعیت بحرانی کرونا در اصفهان آخرین اخبار کرونا در اصفهان واکسیناسیون سالمندان واکسیناسیون کرونا واکسیناسیون دانشجویان علوم پزشکی واکسیناسیون دانشجویان آخرین اخبار ویروس کرونا مبتلایان به کووید ۱۹ امار مرگ و میر کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسینه شدن کاهش آمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۳۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری