Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@18:17:00 GMT

عرضه موبایل بیشتر از تقاضا شد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۳۱۶۳

عرضه موبایل بیشتر از تقاضا شد

دبیر اتحادیه دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی از پیشه گرفتن عرضه موبایل نسبت به تقاضا خبر داد و گفت: افزیش عرضه موجب فروش موبایل به زیان توسط برخی از شرکت‌ها شده است.

به گزارش ایمنا، امیر اسحاقی با بیان اینکه حجم قابل توجه موبایل وارد کشور شده است، اظهار کرد: تعطیل‌های کرونا عرضه را کند کرد و حالا با حجم عرضه بالای از گوشی موبایل در بازار روبه‌رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس آمار گمرک در دو ماهی ابتدای سال ۱۵ میلیون گوشی موبایل وارد کشور شده که بخش عمده آن هنوز به فروش نرسیده است.

به گفته دبیر اتحادیه دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تعداد بالای گوش‌های موبایل آمده عرضه بین تأمین کنندگان رقابت ایجاد کرده و برخی از آن‌ها مجبور به فروش گوشی‌ها به زیان هستند.

اسحاقی در پاسخ به این پرسش که ابلاغ افزایش حقوق ورودی گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار به ۱۲ درصد قیمت در این نوع گوشی‌ها را افزایش نداده است، گفت: گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار تنها ۵ درصد از حجم گوشی‌های وارداتی را تشکیل می‌دهند به همین دلیل افزایش حقوق ورودی این گوشی‌ها تأثیر چندانی بر قیمت بازار موبایل ندارد، ضمن اینکه افزایش عرضه نیز اجازه بالا رفتن قیمت‌ها به رغم اجرای این قانون را نداده است.

وی در توضیح بیشتر قانون افزایش حقوق ورودی گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار، افزود: این قانون در روند بودجه سال ۱۴۰۰ به تصویب مجلس رسید و مدتی اجرای آن بلاتکلیف بود تا اینکه چند روز پیش به طور رسمی به گمرکات ابلاغ شد.

دبیر اتحادیه دبیر انجمن واردکنندگان موبایل تصریح کرد: در راستای اجرای این قانون وزارت صمت دستور داده است که تمامی پرونده‌های واردتی گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار بار دیگر بازگشایی و مابه‌التفاوت از تجار دریافت شود.

اسحاقی پیش بینی کرد: با توجه به شرایط موجود اجرای افزایش حقوق ورودی موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار تا ۲ ماه آینده اثر خود را بر بازار نشان خواهد داد.

منبع: ایلنا

کد خبر 497701

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حقوق دلار رقابت قانون موبایل عرضه موبایل عرضه و تقاضا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گوشی های بالای ۶۰۰ دلار افزایش حقوق ورودی گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • مرگ سارق موبایل قاپ با شلیک پلیس
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران