Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، بررسی و تحلیل برنامه‌ها و طرح‌های کاندیداها  برای حل مشکلات، اداره کشور و سیاست‌های خارجی در مواجه با کشورها دیگر همواره مورد تاکید کارشناسان و مردم است؛ اما در برخی از انتخابات شاهد بوده‌ایم که کاندیداها با فضا سازی کاذب در جامعه مردم را از بررسی عملکرد حزب حامی این کاندیداها دور یا گمراه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمد هاشمی در گفت‌وگو با ایسکانیوز با اشاره به پخش مناظرات انتخاباتی از شبکه‌های تلویزیونی صدا و سیما بیان کرد: این مناظرات در ایران به درستی و با هدف کمک به انتخاب درست برگزار نمی‌شود و تنها محل ی برای دعوا و بحث‌های سیاسی یا تسویه حساب‌های جناحی است.

وی ادامه داد: بذر فتنه سال 88 و ایجاد هرج و مرج خیابانی پس از آن، توسط سیاست‌های اشتباه سازمان صدا و سیما کاشته شد. متاسفانه مناظرات انتخاباتی در تلویزیون ایران به درستی برگزار نمی‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با بیان اینکه مناظرات انتخاباتی باید محلی برای ارائه برنامه‌‌‌های کاندیداها باشند، گفت: کاندیداها و تیم‌های آنها در حوزه‌های مختلف مانند فرهنگی یا اقتصادی باید در برنامه‌های مختلف تلویزیونی پاسخگوی سوالات مجری یا مردم باشند نه اینکه به اختلافات دامن بزنند.

وی با بیان اینکه مردم در روزهای پایانی انتخابات اظهار کرد: مردم در ابتدایی که کاندیداهای انتخاباتی ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری می‌کنند، برنامه‌ها و طرح‌های آنها برای حل مشکلات و اداره کشور را به صورت علمی و دقیق بررسی می‌کنند؛ اما متاسفانه در یک یا دو هفته مانده به زمان برگزاری انتخابات دچار نوعی شور و احساسات کاذب می‌شوند.

 غلبه شور و نشاط انتخاباتی بر منطق

هاشمی با تاکید بر اینکه روزهای پایانی انتخابات احساسات بر عقل و منطق مردم غلبه می‌کند، گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری که توانایی مدیریت شور انتخاباتی در جامعه و فضای مجازی را داشته باشد، برنده انتخابات خواهد شد.

این دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی با انتقاد از جوسازی حامیان و طرفداران کاندیداهای ریاست جمهوری مطرح کرد: کاندیداها در برخی مواقع با یکدیگر اختلاف سلیقه سیاسی ندارند و اطرافیان آنها باعث ایجاد مشکل یا نزاع‌های سیاسی می‌شوند. 

وی درباره تاثیر عملکرد دولت‌ها و احزاب سیاسی در میزان مشارکت مردم در انتخابات عنوان کرد: عملکرد مناسب یا کارآمد و نامناسب یا ناکارآمد دولت و جریانات سیاسی نه تنها در ایران، بلکه در تمامی کشورها بر میزان مشارکت سیاسی و اجتماعی مردم تاثیر مستقیم دارد.

هاشمی اضافه کرد: بررسی عملکرد دولت یا حزب همسو توسط مردم یا سیاسیون، در جمع آوری آرا نمایندگان آنها در انتخابات ریاست جمهوری نقش به سزایی دارد. 

ایجاد دوقطبی‌ براساس حل مشکلات مردم 

این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه دوقطبی‌ها اگر سازنده باشند، برای بالا بردن میزان مشارکت مناسب است، گفت: به عقیده بنده لزوما دوقطبی‌سازی به ایجاد شور و نشاط انتخاباتی منجر نخواهد شد. 

وی ادامه داد: دو قطبی سازی توسط کاندیداهای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری تا کنون ایجاد نشده است؛ اما امکان دارد کاندیداهای اصلاح طلب در روزهای پایانی اقدام به فضای سازی سیاسی کنند.

به گفته هاشمی، دوقطبی‌ها باید به گونه‌ای باشند که یکسو حزب کاندیدا و سوی دیگر معضل اجتماعی قرار بگیرد. یعنی فرد باید عنوان دوقطبی  را بیان کرده و برای حل معضل راهکار ارائه دهد. 

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1097588 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری مشارکت مردمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری مشارکت مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم