Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@04:35:09 GMT

بارگذاري ساختمان‌هاي فرسوده در سامانه پايش

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۴۳۵۲

خبرگزاری آریا- مدیرعامل آتش نشانی شهر تهران گفت: 10 هزار ساختمان در سامانه پایش ساختمان‌های فرسوده بارگذاری شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، داوری در نشست خبری درباره سیستم پایش ساختمان‌های فرسوده گفت: سامانه پایش ایمنی برخط ساختمان‌هاست و تاکنون 10 هزار ساختمان در این سامانه بارگذاری شده است و با توجه به ملاحظاتی که وجود داشت تا آخر سال تعداد به33 هزار ساختمان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بازدید‌هایی که انجام می‌شود، سه دسته ساختمانی پرخطر، میان خطر و کم خطر وجود دارد. ساختمان‌های پر خطر در حال بارگذاری هستند و ساختمان‌های کم خطر نیز به مرور بارگذاری می‌شوند.
داوری گفت: شاخص‌های ارتفاع، عمق، جمعیت، کاربری و... در نظر گرفته می‌شود و ساختمان‌ها می‌تواند در گروه ساختمان‌های ایمن  یا ناایمن قرار گیرند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرسوده پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۴۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ کبری توکلی با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر افزود: اکنون ۸ هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه ۲ در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه ۲ خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

توکلی پایش مستمر بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

وی از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج
  • انتصاب در ساترا/ کریمان جایگزین حسام‌پور شد
  • همایش پایش برنامه‌های سازمان ملی زمین و مسکن در شیراز برگزار شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته