Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@11:38:04 GMT

بستن و مسدود سازی راه جاهلان صدر اسلام است

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۴۸۸۴

بستن و مسدود سازی راه جاهلان صدر اسلام است

محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به توسعه ارتباطات در کشور، راه مرزبانی از فضای مجازی را پیشرفت و توسعه در این حوزه عنوان و بیان کرد: عده ای در کشور معتقد هستند که مرزبانی یعنی بستن در صورتی که این شیوه روش جاهلان صدر اسلام است.  ناطقان:  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری، محمد جواد آذری جهرمی در آیین بهره برداری و جشن دسترسی تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان یزد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات، با اشاره به نزدیکی سالگرد رحلت امام"ره" به حرکتی که ایشان از سال ۴۲ آغاز کردند اشاره و اظهار کرد: استقرار حکومت اسلامی تا کنون آثار بی نظیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی در این مراسم  که با حضور آیت الله محمد رضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان یزد و محمد علی طالبی استاندار برگزار می شد، با بیان اینکه یکی از آثار حرکت وضعی حرکت امام نظریه عدالت است، افزود: چرا کسی که در روستا زندگی می کند نباید از مواهب پیشرفت روز بهره مند باشد. ‌

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به حرکت ها و خون هایی که برای رسیدن به استقرار حکومت اسلامی ریخته شد، گفت: خیلی راحت است برای نظامی که مبتنی بر عدالت فکر نکند تنها مراکز جمعیتی که سودآور است به تکنولوژی روز ،مجهز شوند.

آذر جهرمی تصریح کرد: تمام روستاهایی که به اینترنت پرسرعت مجهز شده اند سودآور نیستند و به لحاظ اقتصادی ضرر ده هستند و دولت هزینه توسعه برقراری عدالت را در این روستاها پرداخت می کند تا بین دانش آموز روستایی و شهری تفاوتی در استفاده از امکانات ارتباطی تفاوتی وجود نداشته باشد.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اتفاق بزرگی در استان یزد رخ داده است، گفت: در سال ۹۲ پهنای باند این استان ۶ گیگا بیت بر ثانیه بود که تنها ۴ گیگا بیت آن استفاده می شد در حالی که هم اکنون ۳۲۰ گیگا بیت ظرفیت ایجاد شده که ۵۰ برابر شده و ۱۲۰ گیگا بیت آن استفاده می شود که رشد ۳۰ برابری را هم در این بخش شاهد هستیم.

وزیر ارتباطات با بیان این‌که مردم یزد فقط استفاده کننده تکنولوژی نیستند‌، بیان کرد: مردم یزد در تولید تکنولوژی نیز سهیم هستند و باید از سرمایه گذاران و توسعه دهندگان یزدی در زیرساخت های ارتباطی نیز قدردانی کرد.

آذری جهرمی به تذکرات درست نماینده ولی فقیه استان درباره مرزبانی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: عده ای در کشور معتقد هستند که مرزبانی یعنی بستن در صورتی که این شیوه روش جاهلان صدر اسلام است.

وی افزود: راه هدایت و ازبین بردن جهالت، ترویج و گفتن کلام حق است، همان طور که سیره نبی اکرم و امامان بوده است.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه اسلام برای فساد هم حدود و تعزیر تعیین کرده است، گفت: اصل در دنیای امروز بستن و توسعه ندادن نیست.

وی به انتقاداتی که در زمان توسعه ارتباطات روستاها مطرح بود اشاره کرد و افزود: می گفتند که شما در حال اجرای برنامه ۲۰۳۰ هستید یا در حال فروپاشی بنیان خانواده ها و اصلا چرا اینترنت را توسعه می دهید.

آذری جهرمی با تاکید به اینکه وظیفه ما توسعه ابزار است، تصریح کرد: در این کشور برخی وظیفه دارند از این ابزار استفاده و روشنگری کنند.

وی با اشاره به استفاده فضای مجازی برای آموزش در سطح مدارس و دانشگاه ها، افزود: همین امروز در شرایط کرونایی روستائیان استان یزد محصولات خود را از طریق فضای مجازی ارائه می کنند و بر اساس گفته های همین روستائیان با راه اندازی سیستم های هوشمند آبیاری در مصرف آب صرفه جویی شده است.

وزیر ارتباطات با تاکید به اینکه ما باید پیشرفت کنیم، تصریح کرد: راه مرزبانی این حوزه پیشرفت است نه عقب نشینی و در این پیشرفت عوارضی هم وجود دارد.

وی با اشاره اینکه ما به دنبال کمال هستیم نه پسرفت، افزود: برخی که باید وظیفه خود را در تولید محتوا و ارائه خدمت انجام دهند به دنبال ایجاد دوگانه‌های بی دلیل هستند.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه فضای مجازی فقط یک رسانه نیست، گفت: فضای مجازی امروز به کمک بحران آب در استان یزد آمده است، فضای مجازی اقتصاد آینده دنیاست و اگر مشکل معیشت، اشتغال، فساد و مافیاهای مختلف داریم راه حل آن کمک گرفتن از فضای مجازی است.

آذری جهرمی به پرداختن کاندیداهای ریاست جمهوری به موضوع فضای مجازی به دلیل اهمیت آن اشاره کرد و گفت: بهتر است کاندیداها به جزئیات برنامه‌های خود برای توسعه اقتصادی این فضا نیز اشاره کنند چراکه مردم هم مطالبه دارند.

وی به وعده های کاندیداهای ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: امیدواریم کاندیداها بعد از نشستن بر صندلی هم حرف ها و وعده های خود را فراموش نکنند و پیگیری کنند.

وزیر ارتباطات با توجه به ظرفیت این استان از راه اندازی منطقه ویژه اختصاصی توسعه ICT در استان یزد خبر داد و گفت: کارهای حقوقی راه اندازی شعبه دیگری از منطقه ویژه اقتصادی پیام در استان یزد انجام شده و امیدوارم تا پایان این دولت نیز تفاهم نامه آن به امضا برسد.

وزیر ارتباطات در پایان سخنان خود با اشاره به استفاده از فضای مجازی برای انتخابات اشاره و اظهار امیدواری کرد که انتخاباتی پرشور با حضور  حداکثری مردم برگزار شود.
منبع: فارس برچسب ها: مسدودسازی ، ناطقان ، جاهلان ، صدر اسلام ، مرزبانی ، توسعه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مسدودسازی ناطقان جاهلان صدر اسلام مرزبانی توسعه وزیر ارتباطات استان یزد فضای مجازی آذری جهرمی صدر اسلام گیگا بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد