Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-بر اساس آخرین آمارهای موجود، میزان مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا ۳۴ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۱۴۶ نفر اعلام شده است.

 آمار مبتلایان به کووید ۱۹ ناشی از ویروس کرونا (SARS-CoV-۲) در جهان تاکنون به ۱۷۱ میلیون و ۴۷۲ هزار و ۵۰۹ نفر رسیده و این ویروس مرگبار ۳ میلیون و ۵۶۵ هزار و ۲۴۳ قربانی در سراسر دنیا گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۵۳ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۴۴۴ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ بهبود یافته‌اند.

کشور‌های رکورددار ابتلا به کرونا در جهان

۱. آمریکا: ۳۴ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۱۴۶ نفر
۲. هند:۲۸ میلیون و ۱۷۵ هزار و ۰۴۴ نفر
۳. برزیل: ۱۶ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۶۷۴ نفر
۴. فرانسه: ۵ میلیون و ۶۶۷ هزار و ۳۲۴ نفر
۵. ترکیه: ۵ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۴۰۴ نفر
۶. روسیه: ۵ میلیون و ۰۷۱ هزار و ۹۱۷ نفر
۷. انگلیس: ۴ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۳۳۹ نفر
۸. ایتالیا: ۴ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۸۲۱ نفر
۹. آرژانتین: ۳ میلیون و ۷۸۱ هزار و ۷۸۴ نفر
۱۰. آلمان: ۳ میلیون و ۶۸۹ هزار و ۹۱۸ نفر

کرونا

کشور‌های رکورددار فوتی کرونا در جهان

۱. آمریکا: ۶۰۹ هزار و ۷۶۷ نفر
۲. برزیل: ۴۶۲ هزار و ۹۶۶ نفر
۳. هند: ۳۳۱ هزار و ۹۰۹ نفر
۴. مکزیک: ۲۲۳ هزار و ۵۶۸ نفر
۵. انگلیس: ۱۲۷ هزار و ۷۸۲ نفر
۶. ایتالیا: ۱۲۶ هزار و ۱۲۸ نفر
۷. روسیه: ۱۲۱ هزار و ۵۰۱ نفر
۸. فرانسه: ۱۰۹ هزار و ۵۲۸ نفر
۹. آلمان: ۸۹ هزار و ۱۴۸ نفر
۱۰. کلمبیا: ۸۸ هزار و ۷۷۴ نفر

بیشترین آمار کرونا نسبت به جمعیت در کدام کشورهاست؟

در حال حاضر در جدول جهانی ده کشور اول بر اساس میزان آمار کرونا نسبت به جمعیت آندورا، مونته نگرو، جمهوی چک، سن مارینو، بحرین، جَبل‌الطّارِق، اسلونی، سیشل و لوکزامبورگ، مالدیوو هستند.

همچنین مجارستان، بوسنی و هرزگوین، جمهوی چک، جَبل‌الطّارِق، سن مارینو، مقدونیه شمالی، بلغارستان، مونته نگرو، اسلواکی و برزیل در جدول جهانی ده کشور اول بر اساس میزان قربانیان کرونا نسبت به جمعیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۶۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد

به نظر می‌رسد تی‌رکس‌ها ساده‌لوح‌تر از آن چیزی بودند که دانشمندان تصور می‌کردند.

به گزارش ایسنا، اگرچه تیرانوسوروس رکس ممکن است بازوهای کوچکی داشته باشد، اما دانشمندان تا به حال عموما فکر می‌کردند که این پادشاه دایناسورها مغز بسیار بزرگی دارد. مطالعات قبلی نشان می‌داد که تی رکس کاملا باهوش بوده و هوشی تقریبا معادل با میمون‌های امروزی داشته است. اما اکنون محققان دانشگاه بریستول این باور را به چالش کشیده‌اند. یک گروه بین‌المللی متشکل از دیرینه‌شناسان، دانشمندان علوم رفتاری و عصب‌شناسان اکنون اعلام کرده‌اند که این گروه از دایناسورها به اندازه خزندگان باهوش بوده‌اند و هوش آنها با هوش پستانداران همخوانی نداشته است.

به نقل از اس‌اف، محققان برای بررسی این موضوع، اندازه و ساختار مغز دایناسورها را دوباره بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که این موجودات بیشتر شبیه کروکودیل‌ها و مارمولک‌ها رفتار می‌کنند.

یک پروژه تحقیقاتی منتشر شده در سال ۲۰۲۳ ادعا کرد که دایناسورهایی مانند تی‌رکس تعداد بسیار زیادی نورون داشته‌اند و بنابراین، هوشمندتر از آنچه تصور می‌شد هستند. در آن زمان، محققان گفتند که این تعداد بالای نورون‌ها می‌تواند مستقیما بر هوش، متابولیسم و تاریخ زندگی آنها تأثیر بگذارد و دانشمندان در نهایت به این نتیجه رسیدند که تی‌رکس در برخی از عاداتش تقریبا شبیه میمون بوده است. این محققان انتقال فرهنگی دانش و همچنین استفاده از ابزارها را به عنوان نمونه‌های بالقوه ویژگی‌های شناختی که دایناسورها ممکن است داشته باشند، ذکر کردند.

با این حال، در آخرین تحقیق که در آن هیدی جورج(Hady George) از دانشگاه بریستول، دکتر دارن نیش(Darren Naish) از دانشگاه ساوتهمپتون، دکتر کای کاسپار(Kai Caspar) از دانشگاه هاینریش هاینه، دکتر کریستین گوتیرز-ایبانز(Cristian Gutierrez-Ibanez) از دانشگاه آلبرتا دکتر گرانت هورلبرت(Grant Hurlburt) از موزه سلطنتی انتاریو حضور داشتند نگاهی دقیق‌تر به روش‌های مورد استفاده برای پیش‌بینی اندازه مغز و تعداد نورون‌ها در مغز دایناسورها انداخته شد. این رویکرد باعث شد تا محققان به این نتیجه برسند که فرضیات قبلی در مورد اندازه مغز دایناسورها و تعداد نورون‌های موجود در مغز آنها تا حد زیادی غیرقابل اعتماد بوده است.

این یافته‌ها پس از دهه‌ها تجزیه و تحلیل به دست می‌آیند که هم دیرینه‌شناسان و هم زیست‌شناسان به طور کامل اندازه و آناتومی مغز دایناسورها را بررسی کردند. نتایج به دست آمده به محققان کمک کرد تا رفتار و سبک زندگی این جانوران ماقبل تاریخ را استنباط کنند. اطلاعات مربوط به مغز دایناسورها علاوه بر اشکال خود حفره‌ها، از مواد معدنی درون حفره مغز، به نام اندوکاست، به دست آمده است.

نویسندگان مطالعه خاطرنشان می‌کنند که اندازه مغز دایناسورها، به ویژه لوب جلویی، بیش از حد در نظر گرفته شده است، به این معنی که تعداد نورون‌ها نیز بیش از تصور شده است. علاوه بر این، مطالعه جدید نشان می‌دهد که به هر حال تخمین تعداد نورون‌ها راهنمای قابل اعتمادی برای میزان هوش نیستند.

نویسندگان مطالعه استدلال می‌کنند که برای بازسازی قابل اعتماد زیست‌شناسی گونه‌های منقرض شده، دانشمندان باید به شواهد متعددی از جمله آناتومی اسکلتی، بافت شناسی استخوان، رفتار خویشاوندان زنده و رد فسیل‌ها نگاه کنند.

هیدی، توضیح می‌دهد: تعیین هوش دایناسورها و سایر حیوانات منقرض شده به بهترین وجه با استفاده از چندین رشته شواهد از آناتومی ناخالص گرفته تا ردپای فسیلی به جای تکیه بر تخمین تعداد نورون‌ها انجام می‌شود.

دکتر اورنلا برتراند(Ornella Bertrand) می‌گوید: تعداد نورون‌ها پیش‌بینی‌کننده‌های خوبی برای عملکرد شناختی نیستند، و استفاده از آنها برای پیش‌بینی هوش در گونه‌های منقرض شده می‌تواند منجر به تفسیرهای بسیار گمراه‌کننده شود.

دکتر نیش نتیجه می‌گیرد: این احتمال که تی رکس به اندازه یک میمون بابون باهوش بوده باشد، جذاب و ترسناک است. اما مطالعه ما نشان می‌دهد که چگونه تمام داده‌هایی که در اختیار داریم با این ایده مخالف هستند. آنها بیشتر شبیه کروکودیل‌های غول پیکر هوشمند بوده‌اند و این نیز به همان اندازه جذاب است.

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آمار مرگ‌ومیر زنجان در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • رونالدو قید تیم‌داری را زد | برنده توپ طلا تیمش را می‌فروشد
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور