Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با بیان اینکه در جلسه اخیر کارگروه پیگیری اعلام کردیم از دولت درخواستی نداریم، ولی در امر تولید برای ما مانع ایجاد نکند، گفت: تولید کاهش پیدا نکرده است و تولیدکننده‌های صنفی، بنگاه کوچک، متوسط و صنعتی انسان‌های با غیرتی هستند. ابوالقاسم شیرازی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به وضعیت تولید پوشاک و مشکلاتی که پیش روی این صنعت است، گفت: مواد اولیه بیش از حد تصور گران شده و دسترسی به آن نیز سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در حالی که خیلی از مواد اولیه در داخل کشور وجود دارد، ولی متأسفانه دسترسی به آنها نداریم و قیمت‌ها نیز افزایش پیدا کرده است؛ فروشندگان پارچه، پول نقد دریافت می‌کنند ولی سه ماه بعد از آن، جنس را تحویل می‌دهند.   رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با بیان اینکه تولید رشد کرده است، اظهار داشت: تولید معمولاً شش و حداقل سه ماه قبل از تقاضا باید  انجام شود؛ به طوری که تولید کننده در سال گذشته پارچه تهیه کرده و امسال آن را مصرف می‌کند.   وی افزود: دستگاه‌های نظارتی پارچه‌های واحدهای تولیدی را قاچاق محسوب می‌کنند در صورتی که تولید کننده، پارچه‌های بازار تهران را خریداری کرده و فاکتور نیز دارد؛ از این جهت تولیدکنندگان قاچاق وارد نمی‌کنند؛ شاید فاکتور رسمی ندارد، ولی فاکتور بازاری در اختیار دارد. باید با قاچاق مبارزه کنند.   شیرازی تاکید کرد: همه تولیدکنندگان چندین کارگر تحت پوشش دارند زمانی که پارچه در اختیار تولید کننده قرار نمی‌دهند، خود تولید کننده، پارچه را از بازار تهیه می‌کند و وقتی تولید می‌کند اشتغال ارزش افزوده ایجاد کرده و جنس بازار داخلی را نیز تأمین می‌کند.   رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک گفت:  روز یکشنبه جلسه کارگروه پیگیری تشکیل شد و در جلسه اعلام کردیم که ما از دولت درخواستی نداریم، ولی در امر تولید برای ما مانع ایجاد نکند؛ منظور از دولت، مجموعه  است.   وی بیان کرد: زمانی که دستگاه‌های نظارتی به کارگاهی می‌روند که پارچه در آنجا موجود است، ولی تولید نمی‌شود در این صورت تولید کننده باید مورد بازخواست قرار گیرد، ولی کارگاهی که فعال است نباید مانع تولید آن شد.
شیرازی اظهار کرد: تولید کاهش پیدا نکرده است و تولیدکننده‌های صنفی، بنگاه کوچک، متوسط و صنعتی انسان‌های با غیرتی هستند که با وجود تمامی مشکلات تولید می‌کنند و حتی با وجود کمبود تقاضا، عرضه خود را متوقف نکرده‌اند بازار دچار رکود است و کسب و کار رونقی ندارد، ولی تولیدکننده چرخه تولید را از حرکت نگه نداشته است.   رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک گفت: بازار را رونق نمی‌دهند همچنین مواد اولیه تأمین نمی‌کنند از طرفی نقدینگی ایجاد نمی‌کنند و تسهیلاتی به تولیدکننده پرداخت نمی‌شود و اگر تسهیلاتی هم بدهند تولید کننده باید با ۱۴ و ۱۵ درصد بازپرداخت کند و این تحصیلات محسوب نمی‌شود، زیرا قیمت کالا را بالا می‌برد و تولیدکننده با کمترین سرمایه اشتغال و ارزش افزوده ایجاد می‌کند.   بیشتر بخوانید: کاهش نرخ بیکاری و تمایل افراد به کارکردن در دوره کرونا

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی پوشاک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی پوشاک اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک رئیس اتحادیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۶۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران تامین مالی را یکی از چالش‌های مهم گزارش‌های فصلی فضای کسب و کار عنوان کرد و گفت: تامین مالی از دو بخش (دسترسی به منابع و نرخ تامین مالی) مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: طی ۱۲ سال گذشته میانگین نرخ رشد اقتصادی پایین بوده است. البته تقریباً میانگین نرخ رشد اقتصادی در سه سال اخیر بالای ۵ درصد تحقق پیدا می‌کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه ما به ۴ هزار همت منابع برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در کشور برای سال ۱۴۰۳ نیاز داریم، افزود: به تفکیک حدود ۲۲۰ همت در بخش کشاورزی، ۱۶۰۰ همت در بخش صنعت و معدن و ۲۱۸۰ همت در بخش خدمات نیاز است که خدمات شامل همه می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه منابع مالی باید از طریق نظام بانکی تامین شود، گفت: با توجه به سیاست‌های انقباضی سال گذشته، مشکلاتی به‌دلیل کاهش حجم نقدینگی و آثار ناشی از تورم ایجاد شد. حدود هزار و ۲۸۰ همت برای سال ۱۴۰۳ از تسهیلات بانکی برنامه‌ریزی شده است.

پورابراهیمی بیان داشت: تا حد زیادی، اوراق گام توانسته تامین مالی خوبی برای تولیدکنندگان باشد البته اگر وزارتخانه بتواند نکات، محدودیت‌ها و عوارض آن به جهت اجرا را به درستی پوشش و مدیریت کند، یک ابزار خوبی برای تامین مالی است.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، کاهش زمان فرایند، مشکل تامین مالی در اقتصاد ایران را برطرف نمی‌کند.

پور ابراهیمی با بیان اینکه اگر بخواهیم جهش تولید مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اتفاق بیفتد، بزرگترین چالش اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ نرخ تامین مالی است، افزود: پیامد سیاست انقباضی افزایش نرخ است. اتفاقاتی که در سیاست پولی، مخصوصاً برای کنترل جریان ارز در بازار امسال ایجاد شد، کاملا سیاست غلطی است.

در تاریخ اقتصاد ایران در دولت قبل نیز افزایش سپرده‌های بانکی را برای اینکه این حجم از سمت بازار به سمت بازار پول که اتفاق نیفتاد، فقط ۵ واحد درصد در دولت قبل سود سپرده بانکی را افزایش دادیم. در واقع یک عدد سنگینی هزینه به نظام بانکی کشور تحمیل کردیم.

افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است. به دلیل اینکه اثر آن بازار ارز کاملا منتفی است. زمانی که این اوراق تعهدی را با نرخ ۳۰ درصد منتشر می‌کنید، نرخ تامین مالی قطعاً بالای ۳۰ درصد باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، بر اساس برآورد مجلس در بازار رسمی و غیر رسمی عدد‌های بسیار بالایی است. اگر مشکل نرخ تامین مالی را در حوزه فعال‌سازی بنگاه‌ها حل نکنیم، قطعا جهش تولید برای امسال تحقق پیدا نمی‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • خلجی: بانی اصلی تورم ۶۰ درصدی مدعی تورم شده است
  • ایجاد امید با روایت‌گری درست وظیفه همه مدیران است
  • وزیر خارجه فرانسه در مصر: از اسرائیل می‌خواهیم به رفح حمله نکند
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • پلیس مانع ایجاد هرج و مرج در ورزشگاه فیروزآباد شد