Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر آبادی گفت: امروز محبوب‌ترین فرد پس از رهبر انقلاب ایشان هستند و قطعا مورد غضب دشمنان‌اند. در دور قبل با ناجوانمردی و دروغ به ایشان تهمت‌های ناروا زدند. ایشان در تمامی زمینه‌ها برنامه دارند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با حضور مهندس چمران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دکتر امیرآبادی (معاون اقشار ستاد آیت الله رئیسی)، دکتر جوکار و دکتر رشیدی (رئیس و عضو کمیسیون شورا‌های مجلس)، دکتر آرامی (نائب رئیس کمیسیون عمران)، دکتر راشدی (رئیس کمیته شورا‌ها و شهرداری‌های ستاد آیت الله رئیسی) و جمعی از فرهیختگان، اساتید، فعالین اجتماعی و… کمیته شورا‌ها و شهرداری‌های ستاد آیت الله رئیسی آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم دکتر راشدی میزبان جلسه و مسئول کمیته شورا‌ها و شهرداری‌های ستاد آیت الله رئیسی در ابتدا ضمن تقدیر و تشکر و خوشامدگویی به حضار، بیان داشت: در انتخابات امسال هر عضو شورای شهر و روستا یک ستاد برای آقای رئیسی است و هرخانه باید یک ستاد باشد. کار باید بسیجی و جهادی باشد با تمرکز بر فضای مجازی. متأسفانه در سال ۹۲ و ۹۶ به فضای مجازی باختیم. کار باید برای خدا باشد که عین خداپرستی است؛ کار برای مردم به تنهایی، بت پرستی است و کار همزمان برای مردم و خدا عین عبادت است.

وی افزود: باید با وضو و مخلصانه کار کرد. شهید سلیمانی را همه‌ی دنیا دید، چون کار را برای خدا انجام داد. خدا هم کمک خواهد کرد تا قطار انقلاب در ریل خود قرار بگیرد.

در ادامه مهندس چمران رئیس سابق شورای شهر تهران گفت: امروز ناکارآمدی و عدم خلوص ما را شرمنده کرده. مشارکت حداکثری و انتخاب هوشمندانه نه از روی احساسات هدف اصلی ماست. رئیس جمهور باید هماهنگ کننده قوی باشد نه لزوما یک اقتصاددان یا سیاستمدار صرف. رئیس جمهور باید تیم‌های قوی در تمام زمینه‌ها داشته باشد.

وی افزود: فساد را باید در ریشه قطع کرد اگرچه با فراگیری آن بازداشت و برخورد لازم است. امروز فساد باعث اقدامات فراقانونی شده تا حدی که رهبری ورود کرده اند. همه باید تلاش کنیم و اصل کار بر جهاد است ضمن اینکه سازماندهی و نظم مهم است. دعوت مردم به حضور پای صندوق با زبان نرم و انتخاب بهترین گزینه باید هدف باشد.

رئیس اسبق شورای شهر تهران گفت: آقای رئیسی با رأی بالا و ارزنده می‌تواند به عنوان بزرگ قوم انتخاب شود و همه‌ی ما را از شرایط حاضر نجات دهد. انتخابات شورا‌ها هم مهم است چراکه اولین محل ارتباط مردم در جامعه با شورا‌ها و شهرداری است تا روز آخر که کفن و دفن ما باز با شهرداری است.

در ادامه این جلسه دکتر امیرآبادی معاون اقشار ستاد مرکزی آیت الله رییسی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این برنامه گفت: آقای رئیسی فرمودند مستقل آمده ام و از تمام ظرفیت‌های مردمی استفاده خواهم کرد. اعلام کردند ستاد ندارم یعنی آحاد مردم و خانه‌ها و موبایل‌ها همه و همه ستاد اند. امروز محبوب‌ترین فرد پس از رهبر انقلاب ایشان هستند و قطعا مورد غضب دشمنان اند. در دور قبل با ناجوانمردی و دروغ به ایشان تهمت‌های ناروا زدند. ایشان در تمامی زمینه‌ها برنامه دارند.

وی افزود: مخالفان ایشان بحث‌های حاشیه‌ای را اولویت می‌دادند نه مشکلات اصلی مانند معیشت را. علیرغم تبلیغات سوء، آقای رییسی که از ظرفیت همه مردم کشور بهره خواهد برد قطعاً از ظرفیت‌های همه کشور‌ها هم با تعامل سازنده استقبال خواهند کرد. در این روز‌ها رفتار خوب و صمیمی بازاریان با آقای رییسی با وجود همه مشکلات کسب و کار، ما را به یاد اوایل انقلاب انداخت.

دکتر آرامی نائب رئیس کمیسیون عمران گفت: امروز تبعیض و بی عدالتی و فساد و ناکارآمدی از شورا تا شهرداری و در بدنه دولت موج میزند. مسئولین با روحیه فسادستیز، عدالتخواه و جهادی باید مسئول شوند. شرایط گام دوم مثل اوایل انقلاب است و باید خانه به خانه رأی جمع کرد.

دکتر جوکار رئیس کمیسیون شورا‌ها گفت: امروز هدف همه ما مشترک است. شورا‌ها شبکه گسترده منتخبین مردم در کل کشور هستند. آمدیم برای نجات مردم و کشور تلاش کنیم آن هم در سایه یک انسان ارزشمند و باتجربه. آقای رئیسی پیرو فرمایش رهبر انقلاب کار‌های گسترده‌ای در آستان قدس انجام دادند. ازجمله فعالیت‌های جهادی، محرومیت زدایی، اشتغالزایی و ساخت مسکن تا رسیدن کشور به تراز انقلاب. ایشان در قوه قضا هم تحول بزرگی در حوزه فسادستیزی انجام دادند؛ واحد‌های تعطیل شده را راه انداختند.

وی افزود: مشکلات امروز ما در قوه مجریه است ازجمله بیکاری و کاهش ارزش پول ملی و فساد مالی که با تیم قوی رئیس جمهور آینده حل خواهد شد. متاسفانه کرونا بهانه‌ای شده برای دولتمردان تا در اتاق‌های شیشه‌ای خود بمانند. بهترین گزینه برای نجات کشور در این دوران، آقای رئیسی است. داشتن خلوص نیت مانند زمان جنگ تحمیلی گام اول پیروزی است.

دکتر رشیدی عضو کمیسیون شورا‌های مجلس گفت: از ابتدا در تمام نظرسنجی‌ها آقای رییسی پیشتاز بودند و هستند. باید مراقب بود؛ برخی افراد با طمع پست و مقام، فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند که می‌توان گفت نفوذی اند و باعث ریزش آرا خواهند بود. نکته مهم دیگر رسیدگی و توجه به جوانان و نوجوانانی است که نباید با خط کشی‌ها از خود برانیم. ان شاءالله با نگاه مخلصانه ۱۶ میلیون رای سابق آقای رییسی را به ۲۶میلیون می‌رسانیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات 1400 نامزدهای انتخاباتی رئیسی 1400 ستاد آیت الله رئیسی شورا ها و شهرداری رهبر انقلاب آقای رییسی آقای رئیسی شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • عکسی از عیادت رئیس دفتر رهبر انقلاب از آیت‌الله گرامی
  • شورای‌های شهر و روستا در استان قم از سالم ترین ها در کشور هستند
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد | مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • رئیس جمهور: مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند