Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۲۵ قلم از کالاهای کشاورزی و صنایع غذایی که در سال ۹۹ صادر شد دارای ارزش بالای ۲۰۰۰ دلار در هر تن بوده اند.

به گزارش برنا به نقل از  وزارت جهاد کشاورزی، سرپرست دفتر توسعه صادرات وزارتخانه با بیان این مطلب به خبر نگار ما گفت: بر اساس گزارش گمرک ایران در سال گذشته ۳۴۶ قلم کالای کشاورزی و صنایع غذایی صادر شد که از این تعداد ۲۲۵ قلم ارزشی بیش از ۲۰۰۰ دلار در هر تن داشتند که حاکی از ارزآوری و ارزش این کالاهای صادراتی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود بصیری افزود: این در حالی است که در سال گذشته، ۷۰ درصد از کالاهای غیرنفتی صادراتی، ارزش کمتر از یک هزار دلار در هر تن داشتند.

وی اظهار داشت: ارزش صادراتی و ارزآوری محصولات کشاورزی می طلبد که بر روی کالاهای کشاورزی و به ویژه بر صنایع تبدیلی و غذایی و بسته بندی که ارزش افزوده ایجاد می کنند،  کار کنیم و به تولید کنندگان جهت دهیم که تولیداتشان صادرات محور شود.

بصیری بر شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی به منظور توسعه صادرات تاکید کرد و گفت: محصولات کشاورزی باید دارای کد شناسایی باشند و برای صادرات نیز باید یکدست و همگن شوند.

وی درباره تاثیر توافق برجام بر صادرات بخش کشاورزی اذعان داشت: اگر برجام در نشست وین تصویب شود، مبادلات پولی و بانکی و مبادلات کالاهای کشاورزی راحت تر صورت می گیرد.

سرپرست دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: اکنون تاجران برای حمل و نقل پول باید از روش های کاملا سنتی استفاده کنند که علاوه بر خطراتی که روش های سنتی دارند، انگیزه چندانی برای تاجران ایجاد نمی کند.

وی در همین حال بر حمایت دولت و قانونگذاران از سیاست ها و برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تولید و صادرات تاکید کرد و گفت: اگر بخش کشاورزی با پشتوانه دولت و قانونگذاران بتواند الگوی کشت را اجرا کند، به نفع مصرف کننده داخلی، کشاورزان و صادرات خواهد بود.

بصیری با بیان این که نگرش مسولان در حوزه تجارت و تولید نیز باید صادرات محور باشد، اظهار داشت: فرصت های تجارت و صادرات محصولات کشاورزی را باید بررسی و شناسایی کرد که برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در قطر یکی از این فرصت ها است.

وی گفت: در صورتی که کرونا مشکلی ایجاد نکند و مسابقات حام جهانی فوتبال در قطر برگزار شود، فرصتی برای صادرات محصولات کشاورزی و غذایی است، زیرا افراد زیادی برای تماشای مسابقات فوتبال به قطر سفر می کنند که باید تغذیه شوند و مسولان سازمان توسعه و تجارت در این زمینه و برای فراهم کردن شرایط باید تلاش و برنامه ریزی  کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارتخانه ایران کشاورزی صنایع غذایی دلار محصولات کشاورزی بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی حمل و نقل دولت جهاد کشاورزی تجارت جام جهانی قطر فوتبال تغذیه دلار صنایع غذایی قطر کشاورزی محصولات کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و 465 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۶۲ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۸  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۰ میلیون دلار  به نرخ ۴۴۰۳۸ تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۵۸۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۷۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۸۳  میلیون دلار و در مجموع ۶۶۲ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۵۰ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۸۲ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۴۵ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۲۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۸۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۷۴، ۲۷، ۱۴۲، ۹۴ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۴۷ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد