Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراد محمودی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: تا سال گذشته تأمین آب شرب نزدیک به 100 روستا در استان با تانکر انجام می‌شد که به علت خشک‌سالی در تابستان این تعداد تا 200 روستا هم افزایش می‌یابد البته پیش‌بینی‌های لازم برای آب‌رسانی سیار در این مناطق در حال انجام است.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکب آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری افزود: علت این تغییر وضعیت، خشک شدن چشمه‌های فصلی و چاه‌ها است که متأسفانه این روند رو به افزایش است که شهرستان‌های لردگان، اردل، کیار، کوهرنگ، شهرکرد و شهرهای سفیددشت و فرادنبه هم مبتلا شده‌اند و با افتتاح پروژه بن-بروجن نیز این مشکل حل نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

100 روستا در تابستان با قطعی کامل آب مواجه می‌شوند

محمودی اظهار کرد: حدود 100 روستا و سه الی چهار شهر در تابستان سال جاری با قطعی کامل آب مواجه می‌شوند که پیش‌بینی لازم جهت تأمین تانکر و پیمانکاران انجام شده تا کاهش آب در این مناطق با آب‌رسانی سیار جبران شود.

وی ادامه داد: سرانه آب مصرفی مردم با آب لوله کشی 150 لیتر است که این سرانه در آب‌رسانی سیار به 50 لیتر کاهش می‌یابد اما عادت بد مصرف در روستاها این سرانه را به 500 لیتر رسانده است که از میانگین سرانه دنیا نیز بیشتر است.

محمودی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب تنها وظیفه تأمین آب شرب و بهداشتی را بر عهده دارد، افزود: روستائیان تأمین آب باغداری و کشاورزی را باید از جهاد کشاورزی مطالبه کنند.

وی گفت: با کاهش بارندگی در برخی نقاط استان حتماً با کمبود آب مواجه خواهیم شد که خاموشی و قطعی برق قطعاً روی قطعی آب در تابستان اثرگذار خواهد بود اما پیش‌بینی‌های لازم انجام شده که اثر قطعی را به حداقل برسانیم و قطعی آب کمترین فشار را بر مردم وارد کند.

آب کالایی قابل جبران نیست

معاون بهره‌برداری و توسعه آب استان با اشاره به اینکه از مردم می‌خواهیم موضوع آب را مدنظر قرار دهند زیراکه آب کالایی نیست که جایگزین داشته باشد، ادامه داد: مردم همانند گذشته تا سه الی چهار ماه آینده ما را یاری کنند چراکه آب اضافی که قرار است استفاده شود ذخایر نسل‌های آینده است که با درست مصرف کردن از این منابع محافظت می‌شود.

وی در پایان گفت: در تلاش هستیم آب را در مناطق خشک غیر از مناطقی که با تانکر آب‌رسانی می‌شوند جیره‌بندی کنیم تا همه مناطق از نعمت آب بهره ببرند.

انتهای پیام/68036

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری خشکسالی آبرسانی سیار آب رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۷۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر خسروی صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سواد کلید ورود انسان به دنیا و جامعه است، افراد دارای سواد در زمینه‌های گوناگون اعم از سیاسی، اجتماعی، شغلی و… دارای موقعیت مناسبت‌تری نسبت به افراد بی‌سواد هستند، درواقع سواد فرصت مطالعه را برای افراد فراهم می‌کند که همین امر موجب می‌شود آن‌ها به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کنند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: براساس سرشماری سال ۱۳۵۵ که آخرین سرشماری انجام شده پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می‌آید حدود ۳۵ درصد از افراد بالای شش سال دارای سواد بودند که این آمار در سرشماری سال ۱۳۹۵ به حدود ۸۵ درصد رسیده و رشد ۵۰ درصدی داشته است که این موضوع از برکات انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس سرشماری انجام شده در سال ۱۳۹۵ درصد باسوادی در سن ۱۰ تا ۴۹ سالگی که محدوده سنی فعالیت سازمان سوادآموزی است ۹۴ درصد ثبت شده است که این میزان براساس برآوردهای غیررسمی که در سال ۱۴۰۰ صورت گرفت به ۹۶.۸ درصد رسیده و تقریباً با میانگین کشوری که ۹۷ درصد است برابری می‌کند.

خسروی عنوان کرد: براساس برآوردهای سال ۱۴۰۰ در میانگین سنی بالای شش سال ۸۸.۱ درصد باسواد در چهارمحال و بختیاری وجود دارد این درحالی است که میانگین کشوری ۹۰.۳ درصد ثبت شده و این استان ۲۰ امین استان با سواد در ایران به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: در سال گذشته در حوزه نهضت سواد آموزی مقام سوم را توانسته‌ایم کسب کنیم.

خسروی به آموزش نماز و کتاب خوانی در حوزه نهضت سواد آموزی در این استان نیز اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز فعالیت‌های زیادی صورت گرفته است.

تعامل با اولیا یکی از حلقه‌های مفقودی آموزش و پرورش است

ذولفقار علیخانی معاون آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست خاطر نشان کرد: معاونت پرورشی به خاطر تنوع و گستردگی در حوزه کاری خود و حساسیت در تأثیر گذاری آن بر روی دانش آموزان در جایگاه ویژه ای قرار دارد که باید به این موضوع اشاره کرد.

وی تصریح کرد: رتبه اول کشوری در جشنواره فنی و حرفه‌ای یکی از افتخارات معاونت پرورشی بوده است.

علیخانی ادامه داد: ۱۸ مرکز مشاوره در حوزه پرورشی در این استان فعال هستند و چنانچه دانش آموزی مشکلی داشته باشد می‌تواند هر لحظه به مراکز مشاوره ما تماس بگیرد و مشاوران ما پاسخگو آنها خواهند بود.

وی اذعان داشت: ۳۱ کانون پرورش و فرهنگی در استان وجود دارد که تا کنون فعالیت‌های خود را به خوبی انجام داده‌اند.

علیخانی عنوان کرد: یکی از حلقه‌های مفقودی آموزش و پرورش تعامل با اولیا است که به صورت هفتگی از این ظرفیت استفاده خواهد شد.

۸۶ درصد به سرانه ورزشی مدارس چهارمحال و بختیاری اضافه شده است

فخر الدین اسدی معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه تربیت بدنی طی حمایتی که صورت گرفت اتفاقات بی نظیری افتاد که یکی از این اتفاقات اضافه شدن ۸۶ درصدی به فضای ورزشی مدارس استان بوده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۱۲ فضای ورزشی در مدارس استان داشته‌ایم گفت: ۸۶ درصد فضای ورزشی محقق شده است.

اسدی یادآور شد: ۶ هزار و ۵۳۶ دانش آموز تحت پوشش شنا دانش آموزی قرار خواهند گرفت.

وی خاطر نشان کرد: طرح بهداشت دهان و دندان دانش آموزان عشایر این استان در دستور کار و تحت آموزش قرار گرفته است.

کد خبر 6095030

دیگر خبرها

  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • ارائه خدمت ۱۹۵ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد