Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@10:07:29 GMT

25 درصد املاک آموزش و پرورش سند ندارد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۸۳۴۴

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه استان در مستندسازی املاک در رتبه پنجم کشور قرار دارد، گفت: حدود 75 درصد از املاک آموزش و پرورش دارای سند مالکیت است.

رشید قربانی دوشنبه شب در نشست مشترک شورای معاونین استان و مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان که با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت در باشگاه فرهنگیان برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و مشارکت مدیران کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ثبت اسناد و املاک کردستان با آموزش و پرورش در اجرای برنامه‌های مشترک و مستندسازی املاک، اظهار کرد: خوشبختانه کردستان در تحصیل اسناد، استان پنجم کشور بوده و  75درصد املاک مستندسازی شده که از این لحاظ از میانگین کشوری بالاتر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسئولان کشوری بر بلاتکلیف نماندن املاک آموزش و پرورش تاکید دارند؛ تصریح کرد: این اموال متعلق به مردم و دولت است و باید تلاش کرد که وضعیت مالکیت این املاک مشخص شود. 

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: در طول دو ماه گذشته با حمایت این دستگاه‌ها و تلاش مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق، 240 مورد تحصیل اسناد داشتیم و اکنون 500 مورد برای تبدیل اسناد به تک برگی در دست اقدام است.

قربانی در خصوص شکایت با موضوع املاک در آموزش و پرورش استان کردستان، گفت: تاکنون 100 مورد شکایت وجود داشته است که  90 مورد با رضایت طرفین مختومه شده و ده مورد دیگر نیز در حال پیگیری است.

 وی گزارشی از تداوم جریان آموزش در ایام کرونا ارائه کرد و خاطر نشان کرد: در زیست بوم جدید همه معلمان در شرایط کرونایی تلاش کرده‌اند و مدارس روستایی به صورت تمام وقت و نیمه وقت فعال بوده است و خوشبختانه امسال مدارس روستایی پیشتازتر از مدارس شهری بوده‌اند و عدالت آموزشی در مدارس روستایی به نفع آنها بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از همراهی و مساعدت استاندار کردستان که در ستاد کرونا همیشه توجه خاصی به آموزش و پرورش داشته‌اند تقدیر و تشکر کرد و گفت: اگر همراهی ایشان برای برگزاری حضوری کلاس در مدارس روستایی نبود قطعا دانش آموزان روستایی با مشکلاتی مواجه می‌شدند.

 قربانی با بیان اینکه در کردستان حدود 400 روستا خط اینترنت ندارد؛ گفت: این مدارس اکثرا به صورت حضوری فعالیت های آموزشی خود را ادامه دادند.

وی با اشاره به اینکه در میزان دسترسی و پوشش دانش آموزان به شبکه شاد جزو استان های برتر کشور بودیم؛ خاطرنشان کرد: 82 درصد دانش آموزان استان در شبکه شاد حضور داشتند و براساس اطلس آموزشی تدوین شده تلاش بر این بود که هیچ دانش آموزی بلاتکلیف نباشد و باید در فعالیت های آموزشی حضور پیدا کند.

قربانی با بیان اینکه بیشترین تاکید آموزش و پرورش کردستان بر حضور دانش آموزان در برنامه شاد و یا در صورت امکان آموزش حضوری بوده است؛ گفت: برنامه تلویزیون و بسته های آموزشی در اولویت های بعدی قرار داشت .

این مقام مسئول ادامه داد: همکاران ما در تولید محتوا و تهیه بسته‌های آموزشی و کمک آموزشی بسیار زحمت کشیدند که به سهم خود از تلاش و زحمت همه همکاران تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی گفت: امسال همچنین در حوزه تربیت بدنی و پرورشی اقدامات خوبی انجام شد و در حوزه سواد آموزی نیز با تهیه محتوای الکترونیکی، این محتوا برای کل کشور مورد استفاده قرار گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: در این استان باتوجه به پیشینه فرهنگی بودن آن، علی رغم محرومیت‌های اقتصادی، اقدامات موثری در حوزه آموزش و پرورش در سطح کشوری انجام شده است و در بسیاری از شاخص‌ها مثل نانو، زیست فناوری، عرصه‌های علمی، پرورشی و ورزشی جزو استان‌های برتر کشور هستیم.

وی گفت: در پوشش تحصیلی در دوره پیش دبستانی استان کردستان علیرغم وضعیت کرونا جزو استان‌های پیشتاز  کشور بوده و در سایر دوره‌ها نیز وضعیت مطلوبی داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به توافق وزیر آموزش و پرورش با وزیر مسکن، راه و شهرسازی گفت: در استان کردستان نیز برای فرهنگیان فاقد مسکن اقدامات مناسبی انجام شده است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نهادی است که به تنهایی قادر به انجام کارهای خود نخواهد بود، بر تعامل و همراهی همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی با آموزش و پرروش تاکید کرد.

قربانی با بیان اینکه استانداری کردستان و سازمان مدیریت و سازمان نوسازی مدارس کشور تعهد کرده‌اند که مبلغ 100 میلیارد تومان برای ساخت مدارس در آموزش و پرورش اختصاص دهند؛ گفت: تاکنون از این میزان، مبلغ  25 میلیارد تومان اجرایی شده و مقرر شده است 360 کلاس حادثه خیز ظرف دو سال شناسایی و جایگزین شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود از زحمات معلمان، مدیران مدارس و مسئولان آموزش و پرورش در ایام کرونایی تقدیر و تشکر کرد و گفت: اگر تلاش و زحمت این عزیزان نمی‌بود، این نتایج درخشان در کردستان حاصل نمی‌شد.

قربانی افزود: خوشبختانه امتحانات حضوری دانش‌آموزان در بهترین وضعیت و در نهایت سلامت در حال برگزاری است و در بازدید از حوزه‌های امتحانی تمامی نکات و پروتکل‌های بهداشتی رعایت شده بود.

فارس/

برچسب ها: آموزش و پرورش ، سند ، سند مالکیت ، املاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000ONH

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: آموزش و پرورش سند سند مالکیت املاک مدیرکل آموزش و پرورش کردستان مدارس روستایی تقدیر و تشکر دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۸۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود

 

سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در همایش فرمانداران با اشاره به فرادستگاهی بودن حدنگاری و وجود موانع متعدد، بر نقش محوری فرمانداران در رفع موانع حدنگاری تاکید و خواستار ورود جدی فرمانداران به این حوزه شد.

 امروز همایش فرمانداران استان کرمان با حضور مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، معاون سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری کرمان و فرمانداران شهرستان‌های سراسر استان تشکیل و در خصوص موانع موجود و راهکار‌های تسریع در حدنگاری پهنه‌های استان کرمان گفتگو شد.

سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان اظهار داشت: هویت‌بخشی به اراضی و املاک به نحوی که هیچ نقطه‌ای از کشور فاقد سند مالکیت حدنگار نباشد، حکم قانون جامع حدنگار و مورد تاکید جدی مقام معظم رهبری و سران قواست چرا که فاقد حدنگاری بودن بخشی از اراضی تبعات حقوقی، اقتصادی و اجتماعی فراوانی در پی داشته است و همچنین تثبیت مالکیت‌ها نقش ویژه‌ای در آمایش سرزمینی و مدیریت صحیح زمین دارد.

وی افزود: علیرغم تلاش شبانه‌روزی مجموعه ثبت اسناد و املاک استان کرمان در راستای تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی و صدور ۹۹/۷ درصد از اراضی ملی استان، در بخش صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی، شهری و روستایی و دستگاه‌های دولتی، بخشی از کار بر زمین مانده که متقاضی‌محور بودن و فرادستگاهی بودن حدنگاری عوامل عمده این مسئله هستند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به فراهم شدن امکان ارائه خدمات غیر حضوری و بر پایه هوش مصنوعی در سایه توسعه حدنگاری و صدور اسناد رسمی گفت: بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی به صورت الکترونیک انجام می‌شود و در حوزه استعلامات نیز به دلیل ایجاد دفتر الکترونیک در اسناد تک‌برگ، ۸۱ درصد استعلامات دادگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌صلاح به صورت آنی و توسط هوش مصنوعی پاسخ داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه موانع جدی حدنگاری، متقاضی‌محور و فرادستگاهی بودن این اقدام است، بیان داشت: با توجه به اینکه صدور اسناد مالکیت، منوط به درخواست مالکین است، اطلاع‌رسانی و اقدامات تبیینی جهت آگاهی‌بخشی به وجوه مثبت سند مالکیت صورت گرفته و شاهد استقبال خوبی از سوی مردم بوده‌ایم، اما در این مسیر، بعضی موانع در مسیر حدنگاری وجود دارد که امیدواریم فرمانداران به عنوان فرماندهان قرارگاه حدنگاری شهرستان‌ها، در جهت رفع موانع همکاری کنند.

هاشمی با اشاره به نقش حدنگاری اراضی کشاورزی در تامین امنیت غذایی و شعار سال، به اولویت صدور اسناد اراضی کشاورزی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: از مجموع ۵۴۳ هزار هکتار از اراضی تداخلی استان، تا کنون نسبت به ۲۱۱ هزار هکتار رفع تداخل صورت گرفته و برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان استان، در سال گذشته برای ۱۰۰ هزار از اراضی زراعی قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است و برای باقیمانده اراضی نیز اعتبار ویژه‌ای برای استان کرمان از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در ادامه با اشاره به وجود مشکلات ثبتی قدیمی و سابقه‌دار در برخی شهرستان‌ها گفت: در راستای تاکیدات رئیس محترم قوه قضائیه مقرر شد کمیته حل معضلات ثبتی با هدف شناسایی مشکلات ثبتی، در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تشکیل شود تا پس از شناسایی و احصاء معضلات ثبتی ریشه‌دار که حل آن نیازمند هم‌افزایی چندین دستگاه است، موارد حسب مورد در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان و یا شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان جهت اتخاذ راهکار مطرح شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان