Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر نگارجام جم آنلاین یزد ، محمدعلی طالبی در آیین بهره برداری و جشن دسترسی تمام روستاهای استان یزد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات که با حضور محمدجواد آذری جهرمی و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد، ضمن قدردانی از همراهی و حمایت وزارت ارتباطات در پیشبرد اهداف و برنامه های این حوزه و ارتقاء شاخص های آن، اظهار داشت: استان یزد بواسطه ارتقاء شاخص های این حوزه، یکی از استان های برتر کشور در شاخص های اقتصادی و توسعه ای بوده و با پوشش 100 درصدی اینترنت در روستاهای بالای ۲۰ خانوار این استان به عنوان اولین های تحقق این مهم در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علی رغم اینکه جمعیت روستایی استان حدود ۲۰ درصد است اما بافت جمعیتی و جغرافیایی استان یزد به گونه ای است که قریب به نیمی از جمعیت استان، از خدماتی که در روستا ها صورت میگیرد، بهره مند می شوند.

طالبی با بیان اینکه در تعطیلات و برخی از فصول سال از جمله بهار و تابستان جمعیت افراد ساکن در روستاها، چندین برابر جمعیت اسمی آن ها می شود، گفت: با این احتساب جشن و موفقیت دسترسی روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت، موفقیتی است که اکثر مردم استان یزد از آن بهره مند می شوند.

استانداربا اشاره به نقش توسعه زیرساخت های ارتباطی درپیشرفت روستاها، افزود: در صورت بهره مندی مناسب از زیرساخت های ارتباطی شاهد پایداری جمعیت و مهاجرت معکوس به روستا ها خواهیم بود.

توسعه  اقتصاد دانش بنیان

طالبی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اقدامات انجام شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات رویکرد اقتصاد دانش بنیان را برای توسعه استان فرا روی ما قرار داده است، تصریح کرد: استان یزد؛ اولین استان کشور است که به طور رسمی رویکرد اقتصاد دانش بنیان را به عنوان اصلی ترین محور توسعه استانی در نظر گرفته و این موضوع را به صورت جدی دنبال کرده است.

وی، وجود زیرساخت های مناسب ارتباطی، نیروی متخصص و تحصیل کرده و ضرورت سامان دادن اقداماتی جهت کاهش آسیب های ناشی از رشد بی رویه صنعتی از جمله آسیب به محیط زیست و کاهش منابع آبی را از دلایل انتخاب اقتصاد دانش بنیان به عنوان راهبردی مهم در استان عنوان کرد.

طالبی با اشاره به اینکه در دو سال اخیر شاهد غلبه گفتمان اقتصاد دانش بنیان بر دیگر مباحث توسعه ای هستیم، اظهارداشت: همراهی های خوبی از سوی مسئولین استانی و کشوری در این حوزه شده و این موضوع سرمایه بسیار خوبی را برای استان بوجود آورده که در نهایت می تواند نتایج بسیار خوبی را به دنبال داشته باشد.

استاندارتصریح کرد: بر این اساس برنامه های بسیار خوبی در استان ترتیب داده شده و استان یزد، اولین استانی بوده که برنامه راهبردی نظام نوآوری را تدوین و تصویب کرده و آن را به مرحله اجرا گذاشته است.
وی با اشاره به برنامه مشترک موجود بین دستگاه های دولتی، نهادهای عمومی و بخش خصوصی جهت حرکت در مسیر نوآوری، خاطرنشان ساخت: استان یزد اولین استان کشور پس از تهران است که راه اندازی کارخانه نوآوری را شروع کرد و امیدواریم طی یکی دوماه آینده فاز اول کارخانه را  افتتاح شود.

یزد الگوی اقتصاد دانش بنیان در کشور

استانداربا تاکید بر اینکه نگاه ما به آینده این است که یزد الگوی اقتصاد دانش بنیان در کشور شود، بیان کرد: در سفر دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور به استان این رویکرد استان طرح شد که ایشان قول مساعدت در این زمینه را دادند.

طالبی تصریح کرد: خوشبختانه با اجرای برنامه هایی در این حوزه و سایر حمایت هایی که از طرف وزارت ارتباطات صورت خواهد گرفت، زیرساخت های لازم برای انتخاب یزد به عنوان الگوی اقتصاد دانش بنیان در کشور بوجود خواهد آمد که نوید بخش آینده  ای بسیار خوب در حوزه توسعه و اقتصاد استان خواهد بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: روستاها مهاجرت توسعه روستایی اقتصاد دانش بنیان استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۸۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است