Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@17:19:56 GMT

مشارکت حداکثری قدرت چانه‌زنی را بالا می‌برد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۹۱۰۶

مشارکت حداکثری قدرت چانه‌زنی را بالا می‌برد

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت حداکثری مردم و انتخاب فرد اصلی برای تصدی سمت ریاست جمهوری، قدرت چانه‌زنی کشور را در حوزه سیاسی و مراودات منطقه‌ای و بین‌المللی بالا می‌برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز اظهار کرد: افزایش میزان مشارکت مردمی در پای صندوق‌های رای انتخابات اثرات مثبت بسیار بالایی در روابط سیاسی و منطقه‌ای کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی گفت: دولت برآمده از آراء بالای مردمی در روابط سیاسی و بین‌المللی از قدرت چانه‌زنی بالایی برخوردار بوده و می‌تواند اثرگذاری خود را در حوزه‌ سیاسی و مراودات با کشورها ارتقاء بخشیده و افزایش دهد.   نماینده مردم اراک در خانه ملت مشارکت همه اقشار مردم در پای صندوق‌های رای را یک ضرورت خواند و خاطرنشان کرد: حضور فعال و گسترده مردم در انتخابات نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای در خنثی‌سازی اثر تحریم‌ها و از بین بردن هرگونه تهدید علیه کشور دارد.   آصفری افزود: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات به عنوان یکی از عرصه‌های مهم سیاسی علاوه بر ایجاد و تقویت انسجام ملی، خنثی‌کننده هرگونه تهدید دشمنان علیه نظام و انقلاب اسلامی است.   وی با اشاره به نارضایتی و گلایه‌مندی مردم از مشکلات اقتصادی، گرانی و تورم، تاکید کرد: روی کار آمدن دولت مقتدر بهره‌مند از توان پشتوانه مردمی می‌تواند بر مشکلات فائق آمده و مسیر پیشرفت و ترقی را هموار و تسهیل کند.   نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با رای نداندن مشکلی از مشکلات کشور حل نمی‌شود، در مقابل لازمه حل مصائب و مسائل داخلی حضور همه واجدین شرایط در انتخابات و انتخاب فرد اصلح و روی کار آوردن دولتی توانمند و متعهد است.   آصفری تصریح کرد: بر اساس آنچه که گفته شد، درصورتی که مردم به دنبال تغییر و بهبود وضع موجود، عبور از تنگناها و افزایش سطح رفاه و رضایت‌مندی عمومی هستند، در وهله اول باید سهم خود را در تحقق این مهم ایفا کرده و حضوری اثرگذار در عرصه انتخاباتی پیش رو داشته باشند.   انتهای پیام/*

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۹۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: یکی از قوانین ویژه که نقش مشارکتهای مردمی در آن دیده شده است نهضت ملی مسکن است.  آنچه امسال به عنوان سال مشارکتهای مردمی در جهش تولید انتطار می رود اتفاق بیفتد در  عرصه مسکن است.

وی اظهار کرد: در عرصه مسکن  هرچه به سمت خودمالکی حرکت کنیم دولت تصدی گری اش را کم کند و بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم فراهم کند زودتر می توانیم مشکل مسکن را حل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  انتظار می رود دولت در سال جاری با آزادسازی اراضی، زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد. باید بستر سازی لازم برای آزادسازی تسهیلات جهت خود مالکی مردم در بحث نهضت ملی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هرچه نقش مردم را در ساخت و ساز مسکن فراهم کنیم ‌و موانع سر راه آنها برای ساخت مسکن را برداریم اهداف قانون جهش تولید مسکن نیز محقق می شود.

گفتنی است، تقویت مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن باعث مشارکت بیشتر جامعه، همکاری و خلاقیت در فرآیند توسعه می شود. با مشارکت ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت خانه‌های خود، دولت‌ها می‌توانند از دانش، مهارت‌ها و منابع جمعی جامعه بهره ببرند که منجر به راه‌حل‌های مسکن پایدارتر، مقرون به صرفه‌تر و از نظر فرهنگی مناسب‌تر می‌شود. این رویکرد مشارکتی نه تنها افراد را برای شکل دادن به محیط زندگی خود توانمند می کند، بلکه حس اتحاد، همکاری و مسئولیت مشترک را در بین اعضای جامعه تقویت می کند.

نقش دولت در ترویج مالکیت شخصی و مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن ضروری است، زیرا شامل فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، مشوق‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای حمایت از طرح‌های مسکن فردی و اجتماعی است. با تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی برای توسعه مسکن، دولت‌ها می‌توانند به افراد کمک کنند تا وام‌ها، تأمین مالی و کمک برای ساخت یا خرید خانه‌هایشان را تأمین کنند. علاوه بر این، با تخصیص زمین یا منابع برای مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن، دولت ها می توانند فرصت هایی را برای افراد ایجاد کنند تا فعالانه در فرآیند توسعه شرکت کنند، فضاهای زندگی خود را سفارشی کنند و در عرضه کلی مسکن مشارکت کنند. مهم ترین وظیفه دولت در این راستا، ایجاد بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات بانکی ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم است. یکی از مصداق های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد در ساخت مسکن ویلایی به دست مردم اتفاق می افتد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند