Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@18:53:03 GMT

پس از کرونا اکنون افسردگی؛ اپیدمی جدید در آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۹۱۱۱

پس از کرونا اکنون افسردگی؛ اپیدمی جدید در آمریکا

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، نشریه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار این خبر نوشت:  درحالی که شیوع ویروس کرونا در آمریکا به نظر رو به افول نهاده، حال خانواده هایی که نزدیکان خود را از دست داده اند خوب نیست و جامعه آمریکا، اکنون با اپیدمی غم و افسردگی مواجه است.

نیویورک تایمز نوشت: با توجه به اینکه بیش از نیمی از شهروندان آمریکا با دریافت واکسن در برابر ویروس کرونا ایمنی یافته اند و انتظار می رود تا افراد کم تری به علت ابتلا به این بیماری در بیمارستان ها بستری و یا جان خود را از دست دهند، اما با این وجود گزارش می شودکه  روزانه ۴۵۰ نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشریه آمریکایی درادامه می نویسد: مرگ و میر ناشی از این بیماری باعث شده تا هزاران خانواده در سوگ از دست دادن نزدیکان خود بنشینند و اکنون جامعه آمریکا با نوعی از «اپیدمی غم و اندوه» مواجه سازد.

شیوع کرونا سوگواری در آمریکا را رونق بخشید

نیویورک تایمز نوشت: درحالی که بسیاری ایمن شدن در برابر این ویروس و برداشته شدن محدودیت های اجتماعی ناشی از شیوع ویروس کرونا را در آمریکا جشن می گیرند اما همزمان صدها هزار خانواده در سراسر این کشور به سوگ از دست دادن نزدیکان خود به علت ابتلا به این بیماری نشسته اند و در واقع ویروس کرونا سوگواری را دراین کشور رونق بخشید.

مرگ و میر حتی پس از دریافت واکسن کرونا

این نشریه آمریکایی که قدمت آن به اواسط قرن نوزدهم میلادی می رسد درادامه گزارش خود نوشت: اکنون مساله ای که اندوه عمومی را دراین زمینه  غامض تر می سازد، موضوع نگران کننده  انتشار برخی از گزارش ها درباره جان باختن افرادی است که واکسن کرونا را دریافت کرده اند، حال آنکه کارشناسان اعلام می کنند اینها مواردی نادر بوده است.

نیویورک تایمز می نویسد: اثر بخشی واکسن کرونا و ایجاد ایمنی در بدن افراد  حدود شش هفته طول می کشد و با توجه به این موضوع برخی انتقادها متوجه دولت و نهادهای فدرال بودکه اقدام به واکسیناسیون عمومی به موقع به عمل نیامده است.

به گزارش تارنمای اطلاع رسانی «وردمترز دات اینفو» شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان از ۱۷۱ میلیون نفر فراتر رفته که از این تعداد بیش از سه میلیون ۵۰۰هزار نفر جان باخته اند.

آمریکا نیز با توجه به واکسیانسیون سراسری، با بیش از ۳۴هزار مبتلا به کووید-۱۹ که از این تعداد نیز بالغ بر ۶۰۰هزار نفر جان باخته اند، همچنان کانون شماره یک شیوع این ویروس در جهان به شمار می رود.

**۱۳۰۲**

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا کووید 19 ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا اخبار کنکور نیویورک تایمز ویروس کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است