Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - درجه‌بندی کارکنان از کلیدی‌ترین مراحل فرایند مدیریت منابع انسانی در همه کسب‌وکارها بوده و موفقیت کلیه اقدامات قابل انجام در حوزه مدیریت سرمایه‌های انسانی منوط به داشتن درکی صحیح از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کارکنان است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، ، برنامه‌ریزی نیروی انسانی، جذب و استخدام کارکنان جدید، برنامه‌ریزی آموزشی، برنامه‌های ارتقاء، مدیریت عملکرد و پاداش و سایر اقدامات مرتبط با مدیریت منابع انسانی، بدون داشتن اطلاعات در مورد سطح شایستگی کارکنان فعلی، امکان‌پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع در شرکت‌های بیمه اهمیتی دوچندان دارد زیرا بخش عمده زنجیره ارزش خدمات بیمه‌ای توسط کارکنان طراحی و ارائه می‌شود. از سوی دیگر کارکنان شاغل در بخش‌های فنی شرکت‌های بیمه به عنوان پیشانی خدمت‌رسانی، در اولویت قرار دارند. بر این اساس بهترین راه دستیابی به شاخص‌های بهینه برای درجه‌بندی کارکنان، استفاده از «مدل شایستگی» است زیرا از این طریق، همراستایی راهبردی میان اهداف و برنامه‌های راهبردی سازمان با اهداف و برنامه‌های مدیریت منابع انسانی ایجاد شده و در نهایت منجر به سودآوری و خلق ارزش خواهد شد.

با توجه به اهمیت این موضوع، پژوهشکده بیمه با هدف «درجه‏ بندی کارکنان فنی شرکت بیمه سرمد بر مبنای مدل شایستگی کارکنان»، اقدام به اجرای طرح پژوهشی با همین عنوان نموده است. در این پژوهش که توسط میز پژوهشی مطالعات مدیریتی بیمه و به همت دکتر محمدجواد حضوری (عضو هیأت علمی پژوهشکده بیمه) و دکتر شاهین طیار (راهبر میز پژوهشی مطالعات مدیریتی بیمه) انجام شده، مشاغل فنی مدیریت اتومبیل و اشخاص شرکت بیمه سرمد شناسایی و ضمن بررسی شناسنامه هر کدام از این مشاغل، شاخص‌های شایستگی و درجه‌بندی کارکنان فنی بر اساس شاخص‌های شایستگی تعیین شده است.
در پژوهش حاضر، مدل پیشنهادی جهت سنجش شایستگی کارکنان شرکت بیمه سرمد به همراه ابعاد اصلی و مؤلفه‌های مربوطه ارائه شده است. همچنین به منظور تدوین مدلی قابل اتکا برای درجه‌بندی کارکنان، شاخص‌های شایستگی در قالب ابعادی که منعکس‌کننده مقاصد و اهداف مدیران شرکت برای درجه‌بندی کارکنان می‌باشد، طبقه‌بندی و وزن‌دهی گردیده و در نهایت ضمن اجرای آزمون های کتبی و شفاهی بر مبنای شاخص‌های شایستگی، نتایج رتبه‌بندی افراد اعلام شده است.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شاخص های شایستگی شایستگی کارکنان شرکت بیمه سرمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۹۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه