Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: ملاک ایجاد اشتغال طرح های اشتغال روستایی بیمه تامین اجتماعی یا بیمه صندوق اجتماعی روستاییان است.
به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل ، اولین جلسه کمیته نظارت بر طرح‌های اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان اردبیل به ریاست ارژنگ عزیزی معاون هماهنگی اقتصادی استاندار و با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان دستگاه‌های بخشی و بانک‌های عامل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه پرونده 11 طرح و واحد تولیدی و اقتصادی که از محل منابع اشتغال پایدار روستایی و عشایری دریافت تسهیلات بانکی کرده بودند مطرح و در رابطه با موارد عدم اجرای تعهدات تصمیمات لازم اتخاذ شد.
دبیر کارگروه اشتغال استان اردبیل گفت: ملاک ایجاد اشتغال طرح‌ها ایجاد اشتغال بیمه تامین اجتماعی و یا بیمه صندوق روستایی است و طر‌ح‌هایی که به تعهدات خود عمل نکرده باشند بعد از اخطار کتبی تسهیلات دریافتی آنها دین به حال خواهد شد.
رحیمی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: اعطای تسهیلات با توجه به رسته فعالیت‌های بومی استان و با ارزیابی اهلیت سرمایه‌گذاران و متقاضیان تسهیلات انجام شده و نظارت سه مرحله‌ای نیز همزمان با عطای تسهیلات انجام می‌شود.
وی اظهار کرد: بیمه تامین اجتماعی و بیمه اجتماعی روستاییان و کشاورزان ملاک اشتغال تعهدی طرح‌های اشتغال پایدار روستایی و عشایری در استان اردبیل بوده و نظارت کاملی بر تحقق اهداف اشتغال این طرح انجام می‌شود.
رحیمی از انتشار اسامی دریافت‌کنندگان تسهیلات یارانه‌دار اشتغال پایدار روستایی و عشایری و دریافت کنندگان وام مشاغل خانگی استان اردبیل در سامانه شفافیت خبر داد و گفت: کلیه اطلاعات دریافت کنندگان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، تسهیلات حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و نیز تسهیلات مشاغل خانگی بالای 50 میلیون ریال در سامانه https://shafaf.mcls.gov.ir قابل رویت است.
رحیمی با توضیح فرآیند پرداخت این تسهیلات یادآور شد: طبق قوانین، تسهیلات اشتغال روستایی به صورت چند مرحله به صاحبان طرح‌های اشتغالزا جهت جلوگیری از هرگونه انحراف و تحقق اشتغال هدف گذاری شده پرداخت می‌شود.
وی متذکر شد: بانک ها و دستگاه های اجرایی ضمن اقدامات قانونی هرگونه انحراف طرح های اشتغالزای روستایی را به دبیرخانه این طرح گزارش دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اشتغال پایدار روستایی و عشایری کار و رفاه اجتماعی طرح های اشتغال مدیرکل تعاون ایجاد اشتغال استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد

تهران- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای در شرف تعطیلی، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کار و کارگری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی صبح امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم دیدار رئیس جمهور با کارگران، گزارشی از عملکرد فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه و اظهار کرد: به روایت‌های متعدد و با راستی‌آزمایی امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون شغل ایجاد شده است.

وی افزود: بر اساس گزارش رسمی بالغ بر ۷۵۰ هزار اشتغال خالص در کشور ایجاد شده است، یعنی اشتغال منهای بازنشستگان و مشمولان بیمه بیکاری و این به آن معناست که ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی که خالص آن ۷۵۰ هزار نفر می‌شود.

وزیر کار تاکید کرد: از سوی دیگر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تامین منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سیاست‌های ابلاغی تامین اجتماعی نیز اقداماتی انجام داده است. پس از ابلاغ سیاست‌ها همکاران ما در دولت در بخش‌های مختلف بسیج شدند و اقدامات مهمی را انجام دادند.

مرتضوی ادامه داد: گسترش بیمه اجتماعی پایه برای دانشجویان و زنان خانه‌دار، ایجاد پوشش بیمه درمان پایه رایگان از طریق بیمه سلامت برای ۵ دهک اول درآمدی، استقرار سامانه پایش فقر و شناسایی کامل فقرا، افزایش مستمری مددجویان کمیته امام (ره)، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، تدوین برنامه‌های راهبردی برای اصلاح صندوق‌های بازنشستگی، حمایت از کودکان دارای سوءتغذیه و بازمانده از تحصیل، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، پوشش هزینه‌های درمان ناباروری و بیماری‌های خاص، ایجاد ثبات و امنیت شغلی و حمایت از مشاغل ایجادی، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهایی که در شرف تعطیل بودند، به ظرفیت اسمی رساندن سایر کارخانه‌ها که از ۱۰ هزار واحد عبور کرد، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله مهم‌ترین اقدامات وزارت کار است. ‌

کد خبر 749370

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال