Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@19:48:44 GMT

استقبال خانواده‌های هندی از فیلم «نوه سرکار»

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۱۰۹۱

استقبال خانواده‌های هندی از فیلم «نوه سرکار»

دو کشور هند و پاکستان بعد از سال‌ها اختلاف و نزاع، از چندی پیش به‌دنبال برقراری روابط دوستانه و مسالمت‌آمیر با یکدیگر بوده‌اند.

به گزارش مشرق، ملودرام‌های خانوادگی یکی از گونه‌های پربیننده صنعت سینما به حساب می‌آیند و تعداد فیلم‌هایی که با داستان غمگین و پراحساس خود اشک تماشاگران را درمی‌آورند، کم نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عموم تماشاگران سینما هم همیشه از این نوع فیلم‌ها استقبال بسیار خوبی کرده‌اند و البته شرط اصلی این است که داستان فیلم‌های فوق بتوانند خیلی خوب و منطقی اشک آنها را درآورند! در این بین، صنعت سینمای هند ید طولایی دارد و متخصص تولید فیلم‌های درام و ملودرام است. شاید هیچ صنعت سینمای دیگری را به‌جز بالیوود نتوان پیدا کرد که نتواند این کار را به بهترین شکل آن انجام دهد. با آن‌که این روزها بالیوود پوست انداخته و دست‌اندرکار تولید فیلم‌هایی متفاوت در گونه‌های متفاوت است، اما ملودرام‌ها هنوز نقش بسیار مهمی در صنعت فیلمسازی دارند و «نوه سرکار» یکی از نمونه‌های خوب و موفق آن به‌حساب می‌آید.

تازه‌ترین محصول سینمای هند که چند روزی است از طریق شبکه نتفلیکس پخش استریم شده و توانسته مخاطبان بسیاری را جذب خود کند، یک کمدی درام خانوادگی با پس‌زمینه‌ای تاریخی است که توسط فیلمسازی تازه‌وارد کارگردانی شده‌است.خانم کاشوی نایر که با نوه سرکار به جمع فیلمسازان موفق هندی پیوسته، قبل از این دستیار کارگردان چند فیلم بالیوودی بوده و اولین ساخته سینمایی‌اش در مقام کارگردان را براساس داستانی پراحساس و لطیف از آنجوآ چوهان ارائه داده‌است. طرح داستانی کوتاه نایر برای چوهان، به ماجرا و ماجراجوی جذابی تبدیل شد که در سه روز اول پخش اینترنتی فیلم توانست توفانی در دل تماشاگران هندی ایجاد کند. شرکت فیلمسازی تی سریز بوشان کومار با همکاری جان آبراهام، بازیگر ایرانی‌تبار بالیوود تهیه‌کننده این کمدی درام خانوادگی هستند. اطلاعی از استقبال از فیلم به نتفلیکس در دست نیست، اما سازندگان آن خبر از پربیننده بودن آن در جدول تماشاگران می‌دهند.
 داستان سرراست
نوه سرکار داستانی سرراست و ساده دارد. آمریک (با بازی آرجون کاپور) که تازه نامزدی‌اش با رادها (راکول پریت سینگ) شریک تجاری‌اش را به هم زده، از لس‌آنجلس راهی آمریتسار می‌شود تا سرکار(نینا گوپتا) مادربزرگ بیمار و درحال مرگش را ملاقات کند. سرکار از آمریک می‌خواهد او را به لاهور ببرد تا خانه دوران جوانی‌اش را یک‌بار دیگر از نزدیک ببیند. اما سفارت پاکستان ویزای ورود به سرکار را نمی‌دهد، زیرا او با یک پاکستانی نزاع سختی داشته و ورودش به پاکستان ممنوع است. آمریک تصمیم می‌گیرد خانه قدیمی سرکار را برای او از لاهور به آمریتسار بیاورد. بعد از مشکلات و موانع بسیار، آمریک با همکاری رادها موفق به انجام این کار می‌شود. سرکار در حال مرگ، بعد از دیدن خانه تا 10 سال بعد هم زنده می‌ماند!
نوه سرکار که بدون انتخاب نام، کار فیلمبرداری را در تابستان سال گذشته در شهر بمبئی آغاز کرد تا زمان پخش اینترنتی سه بار نام خود را تغییر داد. بعد از «پایان شاد» سیف‌علی‌خان در سال 2014، نوه سرکاراولین محصول پرسروصدای بالیوودی است که بخشی از صحنه‌هایش را در شهر لس‌آنجلس فیلمبرداری کرد. این کمدی درام قرار بود در سینماهای هند اکران عمومی شود اما ویروس کرونا امکان نمایش عمومی در سینماها را از آن گرفت. سازندگان فیلم برنامه وسیعی برای اکران عمومی همزمان فیلم در هر دو کشور هند و پاکستان را داشتند و امید زیادی به موفقیت عظیم آن در کشور همسایه بسته بودند.
   جنبه صلح‌دوستانه
جان آبراهام که در سکانس‌های فلاش‌بک نوه سرکار در نقش دوران جوانی پدربزرگ آمریک ظاهر شد، روی جنبه صلح دوستانه داستان آن تاکید می‌کند و می‌گوید یکی از پیام‌های مهم نوه سرکاردوستی با ملت پاکستان بوده است. دو کشور هند و پاکستان بعد از سال‌ها اختلاف و نزاع، از چندی پیش به‌دنبال برقراری روابط دوستانه و مسالمت‌آمیر با یکدیگر بوده و بالیوود و هنرمندان هندی نقش مهمی در این رابطه داشته و بازی کرده‌اند.  نایر، کارگردان فیلم در رابطه با مضمون آن می‌گوید: «داستان فیلم برایم به‌شدت شخصی است. خاطرات بسیار زیادی از پدربزرگ و مادربزرگ خودم در خانه اجدادی دارم. سعی داشتم عشق بین نوه‌ها و جد پدری و مادری را به نمایش بگذارم. این روزها ارتباط چندان قوی بین اعضای خانواده و نسل‌های موجود در آن وجود ندارد. امیدوارم نوه سرکار یک‌بار دیگر به یاد همه ما بیندازد که باید اطرافیان‌مان و به‌خصوص پدربزرگ و مادربزرگ‌هایمان را بیشتر دوست داشته باشیم و هیچ‌وقت آنها را فراموش نکنیم.» منبع: جام جم آنلاین

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین سفارت پاکستان شهر لس انجلس شهر بمبئی ملودرام های خانوادگی خانه اجدادی لس آنجلس لس آنجلس بالیوود فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک روزنامه‌نگار بر اثر انفجار بمب در پاکستان کشته شد

به گزارش قدس آنلاین، انفجار بمب امروز در شهر خضدار در ایالت بلوچستان خودروی یک روزنامه‌نگار و همراهان وی را هدف قرار داد.

در این حادثه محمد صدیق‌ مینگل روزنامه‌نگار و رئیس باشگاه خبرنگاران شهر خضدار کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت انفجار امروز در بلوچستان پاکستان را برعهده نگرفته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و پاکستان چقدر است؟ | جزئیات تجارت ایران و پاکستان را ببینید
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • پلیس کانادا سه هندی را به اتهام قتل رهبر سیک‌ها بازداشت کرد
  • کمین غافلگیرکننده یک ببر برای گاومیش هندی (فیلم)
  • یک روزنامه‌نگار بر اثر انفجار بمب در پاکستان کشته شد
  • ایران ۲۸ زندانی پاکستانی را آزاد می کند
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • ۲۸ زندانی پاکستانی در سفر اژه‌ای به هرمزگان آزاد می‌شوند