Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، علیرضا زالی، در جلسه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به وضعیت بستری شدگان با تشخیص ابتلا به ویروس کووید ۱۹، گفت: در حال حاضر آمار بستری شدگان در تهران به حدود چهار هزار و ۲۴۰ بیمار رسیده که از این تعداد ۱۶۰۰ نفر بیمار در بخش مراقبت ویژه تحت درمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: در ۲۴ ساعتی که گذشت ۵۷۰ مورد جدید ابتلا قطعی به کرونا به ثبت رسیده که از این تعداد برای اولین بار عدد بستری شدگان به پایین‌تر از ۱۰۰ رسیده است.
 
زالی از کاهش میزان موارد مرگ ومیر بر اثر ابتلا به کرونا در تهران‌خبر داد و گفت: اولین شاخص افزایش و گسترش بار بیماری، میزان‌مراجعان سرپایی با علامت‌های مشکوک و یا قطعی ابتلا به کرونا است، بنابراین اگر چنانچه در ۴۸ ساعت آینده بار مراجعان سرپایی روند صعودی داشته باشد، زنگ خطر کرونایی تلقی می‌شود.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اعمال قوانینی سفت و سخت برای پیشگیری از ترددهای بین استانی را در تعطیلات پیش رو خواستار شد و تاکید کرد: افزایش تردد در این بازه زمانی می‌تواند الگوی بیماری را با نوساناتی روبه رو کند وموجب چرخش سویه های جدید ویروس شود.
 
زالی در ادامه روند واکسیناسیون سالمندان را مطلوب توصیف کرد و توضیح داد: این روند در مراکز تجمیعی و غیر تجمیعی دانشگاهی با بالاترین سرعت در حال اجراست.
 
وی یکی از مهم‌ترین دلایل ازدحام در مراکز تلقیح واکسن کرونا خصوصاً در روزهای آغازین هفته را مراجعه پیش از اطلاع رسانی رسمی به این مراکز ذکر کرد.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا درکلانشهر تهران از اجرای فاز دوم واکسیناسیون سالمندان خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گروه‌های سنی زیر ۷۰ سال جمعیت کثیرتری را به خود اختصاص می‌دهند پیشنهاد می‌شود در فاز بعدی واکسیناسیون بر علیه کرونا تدابیر ویژه‌تری برای پیشگیری از ازدحام لحاظ شود.
 
زالی با تاکید بر اینکه توسعه مراکز تجمیعی واکسیناسیون در دستور کار است، نسبت به موارد شناسایی موارد جدید تست‌های تشخیصی کووید ۱۹ هشدار داد و گفت: افزایش موارد ابتلا به مفهوم گردش ویروس در شهر است بنابراین در روزهای آتی روند واکسیناسیون شتاب بیشتری خواهد گرفت.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شرایط ویژه کلان شهر تهران و احتمال شکل گیری سویه های مختلف کرونا، پرهیز از ترددهای غیرضروری و توجه بیش از پیش رعایت پروتکل‌های پیشگیرانه را خواستار شد.
 
زالی انتشار اخبار غیرعلمی و جعلی توسط برخی رسانه و افراد سود جو در فضای مجازی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: این اخبار غیر علمی و مبهم جز ایجاد ترس و اضطراب آورده دیگری ندارد ودر صورت انتشار گسترده‌تر می‌تواند روند واکسیناسیون را با اختلال مواجه کند.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: باید از تمام ظرفیت‌های موجود بهره برد تا برنامه‌های واکسیناسیون بر عیله کرونا در بالاترین سطح کیفی و اثر بخشی در کشور اجرا شود.
 
زالی با اشاره به اینکه زیرساخت‌ها، طراحی، دانش فنی تکنیکال و فرمولاسیون واکسن‌های داخلی کرونا از بسیاری از نمونه‌های خارجی با کیفیت تر است خاطرنشان کرد: به زودی در تولید و عرضه واکسن‌های تولید داخل به خودکفایی خواهیم رسید.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امید ممبینی گفت: بیش از ۷۰ هزار راس دام سبک دام در ۶۵ واحد اپیدمیولوژیک زیر پوشش رایگان واکسیناسیون قرار می‌گیرند.


وی بیماری آبله را یک بیماری عفونی ویروسی و بسیار واگیردار در دام‌ها به ویژه گوسفند و بز دانست و افزود: مهم‌ترین نشانه‌های بروز این بیماری ایجاد برجستگی‌های ریز و تاول‌ها و ضایعات روی پوست قسمت‌های فاقد پشم بدن دام است که سبب ایجاد مشکلاتی نظیر آسیب پوست، عفونت‌های ثانویه و تلفات دام می‌شود.


ممبینی واکسیناسیون را یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌ها عنوان کرد و ادامه داد: با واکسیناسیون می‌توان از ابتلای دام‌ها به بیماری‌های مختلف دامی جلوگیری کرد که این امر نقش بسیار مهمی در حفظ بهداشت و سلامت دام دارد که در نتیجه نقش موثری در حفظ سلامت عمومی ایفا می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند