Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه روسیه اعلام کرد، هند بر پایبندی خود به توافق منعقد شده بین دهلی نو و مسکو جهت وارد کردن سامانه‌های دفاع هوایی "اس -۴۰۰ " روسیه تاکید کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری بعد از نشست وزیران خارجه کشورهای عضو گروه بریکس (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) گفت: همکاری بین روسیه و هند در زمینه‌های مختلف در جریان بوده و کاملا همسو با توافقات بین رهبران دو کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاوروف ادامه داد: اجرای قراردادهای ویژه وارد کردن اس- ۴۰۰ از سوی هند طبق برنامه‌ پیش می‌رود و هیچ تغییراتی به وجود نیامده و رهبری هند همچنان به این توافقات پایبند است.

پیشتر سفیر هند در مسکو گفته بود، سری نخست سامانه‌های دفاع هوایی روسیه اواخر سال جاری میلادی تحویل کشورش می‌شود.

اکتبر ۲۰۰۸ مسکو و دهلی نو در زمینه وارد کردن پنج سری سامانه‌های اس-۴۰۰ به ارزش بیش از پنج میلیارد دلار توافق کردند و این قرارداد بزرگترین قرارداد در تاریخ شرکت دولتی روسیه در زمینه صادرات تولیدات دفاعی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه های اس 400 روسیه سرگئی لاوروف هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا

به گزارش «تابانک» به نقل از ایرنا از تاس، زاخارووا تصریح کرد: ما به این دلیل با این پیش‌نویس مخالفت کردیم که آمریکا تلاش کرد در شورای امنیت سازمان ملل تعهدات حقوقی جدیدی درباره امنیت فضا ایجاد کند که فراتر از پیمان‌ها و توافقنامه‌های فعلی است؛ که مهمترین آنها پیمان ماورای جو ۱۹۶۷ است.

روسیه چهارشنبه شب قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را در نشست شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد.

۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن رای مثبت دادند، چین یکی از اعضای دائم شورای امنیت رای ممتنع داد و روسیه دیگر عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مخالف داد و آن را وتو کرد.

شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا در واکنش به وتوی قطعنامه کشورش از سوی روسیه گفت که این وتو، نگرانی‌های جدی را در مورد برنامه‌های روسیه برای فضای ماورای جو ایجاد می‌کند.

این رای‌گیری پس از آن صورت گرفت که واشنگتن، مسکو را به ساخت سلاح هسته‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد. آمریکا معتقد است که روسیه در حال استقرار یک جنگ‌افزار هسته‌ای ضد ماهواره در فضا است که انفجار آن می‌تواند در همه موضوعات از ارتباطات نظامی تا حتی خدمات مسافربری اینترنتی، خرابکاری ایجاد کند.

مسکو این ادعاها را رد کرده و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفته است که مسکو مخالف استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا است.

دیگر خبرها

  • ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • حفظ گزینه خروج روسیه از یوفا
  • روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • روسیه : آماده گسترش همکاری‌ های نظامی با ایران هستیم
  • وزیر دفاع روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد
  • سامانه سنام قوه قضائیه پس از ۱۰ روز همچنان قطع است
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا