Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-01@22:54:52 GMT

واکسن کووید ۱۹ با عوارض کمتر در سالمندی

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۲۶۳۱

این گروه به چند دلیل به ‌میزان بیشتری در معرض ابتلا به این بیماری و همچنین عوارض و مرگ‌ومیر ناشی از آن هستند.

افزایش سن به عنوان یکی از علل مهم نقص عملکرد سیستم ایمنی محسوب می‌شود؛ همچنین افراد مسن به ‌انواع مختلف بیماری‌ های مزمن مانند بیماری‌های قلبی- عروقی، ریوی و دیابت مبتلا هستند که هر‌کدام از اینها در صورت همزمانی با کووید ۱۹ با افزایش خطر قابل ملاحظه‌ای همراه خواهند بود البته با گزارش چند عارضه نادر در کشورهای اروپایی، نگرانی از پیامدهای خطرناک واکسن ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید توجه داشت در همان کشورها با پیگیری لازم و انجام مطالعات کافی و در نتیجه اطمینان از قابل اغماض ‌بودن این عوارض، توزیع واکسن‌ها از سر گرفته شد.

اکنون ثابت شده است عوارض مهم ولی نادر واکسن در جمعیت جوان‌تر کمی بیشتر مشاهده می‌شود و فواید آن در کنترل بیماری و کاهش عوارض آن بسیار مهم‌تر است. باید توجه داشت عوارض نگران‌کننده واکسن در صورت ابتلا به این ویروس بسیار بیشتر دیده می‌شود.

تنها نکته و توصیه مهم این است که در صورت ابتلا به کووید ۱۹ تا چهار هفته از بهبود کامل اقدام به تزریق واکسن نکنید.

خوشبختانه با راهکارهای جدید مثل تزریق واکسن در خودرو و نوبت‌دهی سیستمی و بیشتر شدن مراکز واکسیناسیون، این امر با سرعت بیشتری در حال انجام است و سالمندان دغدغه کمتری هنگام مراجعه به این مراکز دارند.

دکتر علیرضا فاطمی - متخصص بیماری‌های عفونی / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واکسن کووید ۱۹ واکسیناسیون علیرضا فاطمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۲۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

 

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با جود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند