Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،شکری  رئیس اداره آبخیزداری و منابع طبیعی مراغه گفت: از ۱۰ خرداد ۷۵۰ خانوار عشایری به همراه ۱۰۰ هزار راس گوسفند و بز کوچ خود را به مراتع سهند آغاز کردند.

شکری افزود: عشایر سهند از مناطق قشلاقی شهر‌های مهاباد و میاندوآب در آذربایجان غربی و ملکان و بناب در آذربایجان شرقی به مراتع سهند کوچ می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: به علت خشکسالی و کاهش علوفه در ییلاق کوچ عشایر به مراتع سهند امسال ۱۰ روز زود‌تر از تقویم هرساله آغاز شده است.

رئیس اداره آبخیزداری و منابع طبیعی مراغه گفت: عشایر سهند تا ۱۵ شهریور ماه در مراتع سهند به دامپروری، تولید گوشت، لبنیات و دیگر فرآورده‌های دامی مشغول می‌شوند.

شکری افزود: گوشت قرمز، شیر، پشم، پنیر و کره عمده تولیدات عشایر در ییلاق‌های سهند است.

مراتع سهند به دلیل داشتن آب و هوای خنک و علوفه مناسب از مهمترین مناطق ییلاقی عشایر در شمال غرب کشور است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کوچ عشایر مراتع سهند مراتع سهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۴۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اصفهان گفت: در پی بارش‌های هفته گذشته حجم گسترده‌ای از روان‌آب و سیلاب در سازه‌های آبخیزداری استان کنترل و بر اساس برآورد اولیه در مجموع ۳۰ میلیون مترمکعب آب استحصال شد.
حسین یاری افزود: در این مدت بیشترین میزان ذخیره آب در بند و پخش سیلاب‌های کاشان، آران و بیدگل، اردستان، نائین، نطنز، خور و بیابانک و مبارکه گزارش شده است.
وی بابیان اینکه هفته گذشته در مناطق شمال و شرق استان بین ۲۰ تا ۶۲ میلیمتر باران باریده است، گفت: با احداث سازه‌های آبخیزداری خوشبختانه از بروز خسارت گسترده در پی بارش‌های رگباری باران به مزارع کشاورزی، زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی جلوگیری شده است.
حسین یاری ادامه داد: متأسفانه سیلاب به مزارع کشاورزی زواره و حوضه حسین آباد و خور و بیابانک آسیب زده که البته این مناطق در سال‌های گذشته جزء حوضه‌های مطالعاتی ما برای اجرای سازه‌های آبخیزداری بود، اما به دلیل کمبود اعتبارات عملیاتی نشد.
در استان اصفهان ۱۷۰ بند خاکی، ۷۰ پخش سیلاب و بیش از ۶ هزار سازه کنترل سیلاب سنگی و ملاتی احداث شده است.

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • ۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه