Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم ، بیش از 40 سال از عمر پربرکت انقلاب اسلامی می‌گذرد انقلابی که معمار آن امام خمینی(ره) بود، در طول این مدت نظام اسلامی ما با پیچ‌وخم و دسیسه‌های فراوانی از بدخواهان و دشمنان انقلاب روبرو بود اما مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف سیاسی در طول این دهه از عمر انقلاب پاسخ کوبنده‌ای به دشمنان و بدخواهان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول این دهه با توجه به ساختار مردم‌سالاری بودن نظام به مردم این حق داده‌شده است تا در تعیین سرنوشت خود با برگزاری انتخابات و انتخاب فرد اصلح دخالت کنند در ایران اسلامی انتخابات بسیاری برگزارشده است که در همه این عرصه‌ها دشمنان با تبلیغات سوء خود مردم از حضور در انتخابات و مشارکت در حق خود مأیوس کرده‌اند اما حضور چشمگیر مردم ورای آن‌ها خاری در چشم دشمنان شد.

در انتخابات 1400 ریاست جمهوری ایران اسلامی با توجه به شرایط خاص منطقه و هم‌چنین مشکلات اقتصادی این انتخابات را حساس‌تر از دوره‌های دیگر کرده است چراکه دشمنان در حال برنامه‌ریزی برای مأیوس کردن و کاهش مشارکت حداکثری مردم برای تعیین سرنوشت خود هستند رسانه‌های معاند با شعارهای مبنی بر این‌که حضور در انتخابات بی‌ثمر است و یا این‌که کاندیدای موردنظر از قبل انتخاب‌شده است قصد کم‌رنگ کردن حضور مردم‌دارند.

اما مشارکت حداکثری مردم در دوره‌های گذشته و هم‌چنین پایبندی آن‌ها به اصول و راهبرد نظام اسلامی این دسیسه‌ها را در انتخابات 1400 نیز نقش بر آب خواهد می‌کند؛نظم‌های انتخاباتی از لوازم بنیادی نظام‌های سیاسی مردم‌سالار هستند، اهمیت آن‌ها نه‌فقط به‌واسطه نقش آن‌ها در ساخت جامعه مردم‌سالار که در تأثیراتی است که کارکردهای این نظام بر ابعاد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه بر جای می‌گذارد.

 امنیت ملی از عرصه‌های مهم زندگی سیاسی و تأثیرگذار انتخابات است 

عرصه امنیت ملی نیز به‌عنوان یکی از عرصه‌های مهم زندگی سیاسی از تأثیر کارکردهای نظام انتخاباتی برکنار نیست؛یکی از سطوح و عرصه‌های مهم مشارکت سیاسی، شرکت مردم در انتخابات است؛ کندوکاو در ادبیات موجود در مورد مشارکت سیاسی این نکته را روشن می‌سازد که باوجود راه‌های گوناگون مشارکت و مداخله در سیاست، پژوهشگران توجه خاصی را به انتخابات و مشارکت انتخاباتی داشته‌اند.

حجت‌الاسلام سید ابوالحسن نواب رئیس دانشکده ادیان و مذاهب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  قم ، با اشاره به اهمیت انتخابات و مشارکت حداکثری مردم گفت: کشورهایی که حاکمیت استبدادی ندارند یا به عبارتی نوع حکومت آن‌ها سلطنتی نیست و با انتخابات اداره می‌شوند میزان حضور مردم در انتخابات ضریب امنیت ملی آن‌ها را تعیین می‌کند.

وی بیان کرد: اگر کشور 70 درصد مردم آن پای صندوق‌های رای آمده و حضور پررنگی داشته باشند کشورهای دنیا می‌فهمند که مردم پای نظام خود ایستاده‌اند؛ به‌ویژه اگر این نظام نظامی است که پنجه در پنجه اسرائیل به میدان آمده و طبق گفته‌های فلسطینیان سلاح ما را ایران اسلامی تأمین کرده است این یعنی این‌که کشور ما از رو به روی اسرائیل شمشیر کشیده است.

به گفته رئیس دانشکده ادیان و مذاهب؛ با توجه به شرایطی که در منطقه داریم ضریب امنیت ملی ما وقتی بالا می‌رود که میزان مشارکت مردم در انتخابات بالا رود؛ آن‌هم درزمانی که در طول 40 سال از عمر انقلاب اسلامی هرگز با دشمن چنین وارد میدان نشده بودیم پس امروز به رای مردم بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم و مهم نیست چه کسی رای بیاورد مهم میزان و مشارکت حداکثری مردم است.

 مردم ایران همیشه در دقیقه 90 شگفتی آفریدند 

نواب در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با اشاره به این‌که برخی مردم را از حضور در پای صندوق‌های روی مأیوس و یا این‌که بگویند رئیس‌جمهور از قبل انتخاب‌شده است شعار پوچ و بی‌اهمیتی است و گفت: در طول 40 سال گذشته هرگز رئیس‌جمهور از قبل انتخاب و یا تعیین نشده است و نظر احزاب و گروه‌های سیاسی همیشه متفاوت ازنظر و خواسته مردم بوده است مردم ایران همیشه در دقیقه 90 شگفتی‌آفرین می‌شوند و در هیچ دوره‌هایی رئیس‌جمهوری ما حتی از سوی کشورهای خارجی هم پیش‌بینی‌نشده بود دروغ‌پردازی و صحنه‌سازی دشمن با خواسته ملت ما متمایز است.

وی در پایان از رسانه‌ها خواست تا از با اقناع‌سازی خود مردم را به انتخابات و صندوق رای دعوت کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: مشارکت حداکثری مردم امنیت ملی عرصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۴۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سید قاسم قریشی پیش از ظهر دوشنبه در آئین گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی و تجلیل از مربیان سپاه و بسیج استان چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت یاد و خاطره علامه شهید مرتضی مطهری و مقام معلم و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، گفت: نگاه پاسداران در انجام رسالت پاسداری به پیمانی که با خدا بسته‌اند تا جان و هستی خود را در راه امنیت مردم فدا کنند.

وی افزود: انقلاب اسلامی ما الگویش امام حسین علیه السلام و پاسداران و بسیجیان ما هم مولایش امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام است و به همین دلیل پاسداری از انقلاب و اسلام ناب محمدی دارای تقدس ا ست.

جانشین ریاست سازمان بسیج مستضعفین با مقایسه پیشرفت‌های اساسی در حوزه‌های مختلف علم و فن آوری، سلول‌های بنیادی، قدرت دفاعی و بازدارندگی، سدسازی و داروسازی، پزشکی و سلامت، و …، اظهار کرد: دلایل افتخار به سپاه و بسیج و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دو رکن مهم شامل؛ توان دفاعی مادی و معنوی است. از وابستگی مطلق در تسلیحات نظامی قبل از انقلاب به جایی رسیده‌ایم که ما را تحریم می‌کنند تا به کشورهای دیگر موشک و پهپاد نفروشیم.

سردار قریشی، تصریح کرد: نقش اعتقاد راسخ و معنویت برخاسته از دین عامل مهم در توان دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

سپاه و بسیج بر پایه معنویت بنا شده است

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام نیز در این همایش با اشاره به فراگیر شدن بُعد معنویت در اقصی نقاط دنیا، اظهار کرد: شاخص‌های زندگی سیاسی و معنوی شهید مطهری یکی از الگوهای ما به شمار می‌روند.

سردار علی محمد اکبری افزود: سپاه و بسیج بر پایه معنویت و اصول توکل به خدا، توسل به ائمه و ولایتمداری و ولایت پذیری بنا شده‌اند.

شایان ذکر است؛ حجت الاسلام والمسلمین سیدامان الله حسینی صدر هم با گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی و سالروز شهادت علامه مرتضی مطهری گفت: تقویت مبانی اعتقادی و سیاسی از تأکیدات امامین انقلاب به آحاد جامعه بویژه نیروهای مسلح و پاسداران و بسیجیان است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام افزود: سند تحول مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه و بسیج ابلاغ شده و در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر؛ پخش کلیپ از عملکرد مجموعه عقیدتی سیاسی سپاه استان و تجلیل از مربیان عقیدتی، سیاسی، آموزش نظامی، بهداشت و سلامت، قرآن و… از برنامه‌های این همایش در مجتمع لاله شهرکرد بود که با تقدیر از مربیان پیشکسوت پایان یافت.

کد خبر 6092031

دیگر خبرها

  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است