Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@07:56:26 GMT

واکنش‌ها به توجه نامزدها به بورس و سهامداران

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۵۰۸۱

واکنش‌ها به توجه نامزدها به بورس و سهامداران

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ توجه توییتر بورسی‌ها به این موضوع را در روزهای گذشته بیشتر از همیشه می‌شد دید. آنها در صفحه‌های خود به این مساله می‌پرداختند که گویا کاندیداها یا مشاورانشان متوجه شده‌اند که بورس و وضعیت سرمایه‌های مردم یکی از جدی‌ترین دغدغه‌های مردم است و باید به طور ویژه‌ای به آن پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال نگاه سهامداران خرد که در شبکه اجتماعی توییتر فعال هستند، نسبت به این صحبت‌های کاندیداها در حوزه بورس خیلی مثبت نیست.

آنها معتقدند در طول سال گذشته تا به امروز حرف‌های زیادی درباره بهبود عملکرد بورس و سهامداران شنیده‌اند. این دسته از کاربران در ادامه مطرح کردن چنین مساله‌ای می‌گویند مسوولانی که در سال گذشته یا حتی امسال صحبت از بهبود عملکرد بورس می‌کردند، سمت و مقامی در سیستم کشور داشتند اما آب از آب تکان که نخورد هیچ، اوضاع بورس و سرمایه‌های مردم در این حوزه بدتر از قبل هم شد.

این کاربران در ادامه این گلایه‌ها به این مساله می‌پردازند که حالا نامزدهای انتخاباتی که فعلا هیچ سمتی در سیستم اجرایی کشور ندارند، در حال مطرح کردن وعده‌ها و برنامه هایی در حوزه بورس هستند اما فردا روزی که مسوولیت سمتی را عهده‌دار شوند یا این حرف‌ها را فراموش می‌کنند یا می‌گویند قابل اجرا نیست. عده‌ای دیگر از سهامداران که بیشتر از گروه قبل در حوزه بورس فعال هستند، نسبت به وعده‌ها و اظهارنظرهای بورسی نامزدهای انتخابات این‌طور واکنش نشان می‌دهند که این وعده‌ها ادامه دهنده سیاست‌های دستوری مسوولان فعلی در حوزه بورس است.

به اعتقاد آنها با دستور و دخالت شاید برای مدتی به زور یا مصنوعی همه چیز خوب به نظر برسد اما چند وقت بعد دوباره بورس اسیر گرفتاری‌ها و مشکلات همیشگی اش می‌شود. توصیه‌ای که این کاربران به نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری می‌کنند، این است که برنامه‌ای مشخص و منسجم در حوزه بورس داشته باشند و از شعارهایی که آنها آن را پوپولیستی می‌خوانند دوری کنند. در همین رابطه پیام الیاس کردی در صفحه شخصی خود و در نوشته‌ای با کنایه به این موضوع که در توییتر مطرح شده که بورس رییس‌جمهور تعیین می‌کند، برای یکی از افراد در قسمت نظرات نوشت: « قدرت اثر‌گذاری بورسی‌ها خیلی کاهش یافته است.

کاندیداها فقط و فقط شعار می‌دهند، همین.» اما در کنار تمام این توصیه‌ها و انتقادها و سرخوردگی‌ها، کم و بیش افرادی هم در توییتر پیدا می‌شوند که صحبت‌های نامزدهای انتخابات یا اطرافیان آنها درباره بورس و سهامداران را اتفاقی مثبت می‌خوانند. حرف آنها از این قرار است که اینکه دیگر تمام فکر و ذکر نامزدهای انتخابات نفت و سیاست‌های نفتی نیست و به سمت بازار سرمایه و رونق بخشیدن به آن روی آورده اند، اتفاق قابل تامل و مثبتی است.

به اعتقاد آنها هرچند سیاست دعوت همه مردم به سرمایه‌گذاری در بورس با اشکالات و انتقادهایی همراه بوده و هست و نمی‌شود از آن گذشت اما حالا که بورس و سهامداران جزو یکی از محورهای صحبت‌ها و گفت و گوهای نامزدهای انتخابات شده است، مسوولان را به این نتیجه رسانده است که تنها به نفت و درآمدهای آن نمی‌توان اکتفا کرد. آنها همچنین به این مساله می‌پردازند که اگر نامزدهای انتخاباتی برنامه مدون و گره‌گشایی داشته باشند می‌توانند بورس را به روزهای اوج خود برگردانند اما به شرطی که از نظر کارشناسان استفاده و از سیاست‌های دستوری و دخالتی دوری کنند.

پربیننده ترین پرداخت ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت تا پایان تیر چرا بورس تهران دوباره منفی شد؟/ خریداران اصلی هنوز وارد بازار نشده‌اند ارزش سهام عدالت من (۱۰ خردادماه) سهامداران بانک ملت بخوانند(۱۰خرداد) / وبملت صف فروش شد بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس امروز (۱۰خرداد) / خروج پول مجددا شدت می‌گیرد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار بورس انتخابات ۱۴۰۰ نامزدهای انتخابات بورس و سهامداران حوزه بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۵۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور

بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به حواشی انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور واکنش نشان دادند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی با صدور بیانیه‌ای به حواشی انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور واکنش نشان دادند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

چندی پیش، بعد از حدود ۴ سال، انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور برگزار شد و اعضای شوری مرکزی جدید مسئول پیگیری امور آن شدند. اما اکنون، تنها پس از چندماه پیگیری امور، سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، به عنوان مهم‌ترین نهاد نظارتی بر سازوکار‌های قانونی و عملیاتی روان‌شناسی و مشاوره ایران، چند ماهی است که اسیر بی‌نظمی و گروکشی‌های بی‌حدی شده که فرآیند کاری آن را مختل کرده است.

این اختلال تا جایی رشد داشته که هفته گذشته شوری مرکزی جدید این سازمان که پس از ۴ سال وقفه، دوباره با انتخابات تشکیل شده بود فعالیت خود را متوقف کردند تا دوباره، بی‌نظمی حاکم بر فضای روان‌شناسی کشور شود.

این ماجرا متأثر از فشار‌های بسیاری است که از سمت شوری مرکزی چهارم این سازمان بر شوری مرکزی پنجم ایجاد شده بود و همچنان ادامه دارد. فشار‌هایی که از ادعای نقض کردن قانون در انتخابات سازمان نظام و مردود بودن نتایج آن نشأت گرفته بود. ادعا‌هایی که هیچ گاه دقیق و روشن بیان نشدند و هیچ زمانی هم از سمت شوری مرکزی پنجم پاسخی به آن‌ها داده نشده و فضای روان‌شناسی و مشاوره کشور را در ابهام فرو برده است.    

بسیج دانشجویی دانشکدگان روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های بزرگ شهر تهران، به مناسبت روز روان‌شناس و مشاور، برای رفع سوءتفاهم‌ها و روشن کردن موضوع از هر دو گروه دعوت می‌کند تا در یکی از روز‌های هفته‌ی آتی، در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران گرد هم جمع شوند و در محیطی دانشگاهی و به دور از حواشی به دانشجویان و دغدغه‌مندان این فضا پاسخ‌گو باشند. امید است که بتوان با روشن و شفاف شدن موضوع، گره از کار این سازمان گشود.  طبیعی است که عدم شرکت شوری مرکزی چهارم و شوری مرکزی پنجم، به معنای شانه خالی کردن از بار مسئولیت و بی‌احترامی به افکار عمومی و دانشجویانی است که دغدغه روان‌شناسی کشور را دارند.

پی‌نوشت: در صورت اعلام حضور گروه‌های مذکور، جزئیات برگزاری برنامه متعاقباً اعلام می‌شود. 

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران 
بسیج دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی 
بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه‌طباطبایی 
بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه الزهرا

دیگر خبرها

  • زمانبندی تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • آغاز ضبط برنامه مناظرات نامزدهای دور دوم انتخابات در صدا و سیمای مرکز لرستان
  • برنامه‌ صداوسیما برای معرفی نامزدهای دور دوم انتخابات مشخص شد
  • استفاده از برنامه‌های نامزدهای انتخابات در کمیسیون‌های تخصصی
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس در مشهد کلید خورد
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات بزودی اعلام می‌شود