Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر سود عملیاتی شرکت پلی پروپیلن جم در سال 98 مبلغ 9.332 میلیارد ریال بوده که این رقم در سال 99 با افزایش چشمگیر 165 درصدی به رقم 24.757 میلیارد ریال رسیده است.

تحقق شعار سال 99 در اوج تحریم ها و بحران کرونا

در بحبوحه های اقتصادی که بسیاری از بنگاه های اقتصادی و مجتمع های تولیدی توان ماندن در چرخه سود و تولید را ندارند و با فشارهای بی سابقه ای که تحریم های ظالمانه و همچنین بحران ویروس کرونا بر کشور تحمیل کرده است، به حاشیه رانده شده اند؛ شرکت پلی پروپیلن جم با اتخاذ رویکردهای خلاقانه و هوشمندانه در سایه نگاه مدیریتی نوین و توجه به توانمندی مدیران و نخبگان جوان، علاوه بر افزایش سرعت حرکت رو به جلو، موفق شده به شکل چشمگیری موجب ارتقای سودآوری و البته تحقق شعار سال 1399 مبنی بر ایجاد جهش در تولید گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویب سود 10 هزار ریالی به ازای هر سهم

در اردیبهشت ماه سال جاری مجمع عمومی شرکت پلی‌پروپیلن جم (سهامی عام) برای سال مالی منتهی به پایان اسفند 1399 به ازای هر سهم 10،000 ریال سود نقدی برای پرداخت به سهامداران خود تصویب کرد و سود خالص شرکت در سال مزبور 21 هزار و 259 میلیارد ریال بوده است.

افزایش سود عملیاتی شرکت پلی پروپیلن جم در سال 99

سود عملیاتی شرکت پلی پروپیلن جم در سال 98 مبلغ 9.332 میلیارد ریال بوده که این رقم در سال 99 با افزایش چشمگیر 165 درصدی به رقم 24.757 میلیارد ریال رسیده است. 

همچنین افزایش عملکرد واقعی در درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی در مقایسه با سال قبل به دلیل استفاده بهینه و هوشمندانه شرکت از سپرده‌گذاری وجوه نقد مازاد در خرید اوراق مشارکت سلف نفت‌خام و سرمایه گذاری در نظام  بانکی در دامنه 20 تا 23 درصد بوده است.

رکورد تاریخی تولید پلی پروپیلن در سال ۱۳۹۹

افزایش مبلغ فروش شرکت با توجه به سیاست‌های اعمال ترکیب بهینه تولید از 33 هزار میلیارد ریال به 66 هزار میلیارد ریال، کسب رتبه نخست تناژ تولید سالانه در بین تولیدکنندگان پلی‌پروپیلن ایران و رکورد تاریخی تولید محصول به میزان 287.744 تن از مهمترین دستاوردهای شرکت پلی پروپیلن جم (سهامی عام) در سال 1399 بوده است.

شرکت پلی‌پروپیلن جم طی سال‌های اخیر گریدهای مختلفی از پلی‌پروپیلن را برای اولین بار در کشور توسعه داده و تولید نموده و بازار این گریدها در داخل کشور را تحت کنترل خود قرار داده است.

تمرکز بر تولید گریدهای کوپلیمر برای افزایش سود

در نیمه دوم سال با تغییر در ترکیب تولید و فروش و با دریافت حدود 1,811 تن اتیلن بیشتر و بالطبع تولید بیشتر گریدهای کوپلیمر که حاشیه سود بالاتری نسبت به گریدهای هموپلیمر دارا می باشند افزایش 32 درصدی در تولید گریدهای مذکور نسبت به سال های گذشته حاصل گردیده است. به عبارت دیگر با دریافت اتیلن بیشتر و تمرکز بر تولید گریدهای کوپلیمر سود شرکت افزایش قابل توجهی حدود 13 درصد داشته است.
بازار آفرینی و توجه به صادرات با استفاده از روش‌های نوین بازاریابی 
شرکت پلی پروپیلن جم با رویکردهای مدیریتی جدید و سودآور، در حال ارائه تعریف تازه ای از خود در بازار رقابتی پلی پروپیلن در راستای ارتقای رضایت ذینفعان است. 
به دلایل گوناگون از جمله تامین نیاز صنایع کشور و تولیدکنندگان داخلی که همواره از اولویت‌های این شرکت بوده است، به نظر می رسد سیاست اصلی شرکت پلی پروپیلن جم تمرکز بر بازار داخلی است اما در بازار صادراتی نیز برای حفظ سهم خود در این بازار، حضور خود را حفظ نموده و با توسعه سبد محصول به ویژه با افزایش صادرات گریدهای خاص و کوپلیمرها، زمینه های افزایش درآمدهای ارزی را به عنوان راهکارهای نوین این شرکت فراهم نموده است.
شرکت پلی پروپیلن جم با تغییر رویکرد خود در فروش های صادراتی اقدام به تدوین استراتژی های بازاریابی با استفاده از روش‌های نوین بازاریابی نموده و برای دستیابی هرچه بهتر به اهداف خود در پی نفوذ در بازارهای هدف اصلی است. در واقع این شرکت با هم افزایی علاوه بر توسعه بازار، در پی ایجاد بازارهای جدید و با نوآوری به بازار آفرینی می‌اندیشد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت پلی پروپیلن جم تولید گریدهای میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزیده‌های نفتی هفته

خبرهای مربوط به امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی، برگزاری نشست نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا​​​​​​​، آغاز عملیات حفاری ۶ حلقه چاه توسعه‌ای در میدان نفتی یادآوران و … را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی: این تفاهم‌نامه‌ها برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی این هفته با حضور جواد اوجی، وزیر نفت امضا شدند.

اوجی در سخنانی در این آیین اعلام کرد که با مصوبه دولت، همه هلدینگ‌ها و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌توانند در بخش بالادستی صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند.

وی همچنین با بیان اینکه امسال ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار با هدف جهش تولید به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۵۰ پروژه جدید نیز به ارزش ۲۵ میلیارد دلار امسال آغاز می‌شود.

محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز اعلام کرد: با نهایی و اجرایی‌شدن این تفاهم‌نامه‌ها بیش از ۱۶  مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد.

مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری دانست و گفت: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

وی همچنین از جمع‌آوری درمجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون، با سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی، حداکثر تا سه سال آینده خبر داد.

برگزاری نشست نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا: سلیمان قاسمیان، مدیرکل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در سخنانی در این نشست گفت: هم‌اکنون، براساس برآورده‌ها کشورهای آفریقایی بالاترین رشد اقتصادی را طی سال ۱۴۰۲ داشته‌اند و این مسئله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در دو دهه آینده رقم خواهد زد.

رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران هم از افزایش ۲۶ درصدی مصرف گاز جهان تا سال ۲۰۴۰ خبر داد،امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز گفت که ایران به‌عنوان سومین تولیدکننده گاز مایع (ال‌پی‌جی) می‌تواند در افزایش صادرات این حامل انرژی در این قاره، نقش‌آفرینی کند، علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد که ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا در حوزه پالایشگاهی آماده است و بیژن چگنی، مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه هم‌اکنون عمده محصول صادراتی پتروشیمی ایران به قاره آفریقا کود اوره است، تصریح کرد: اکنون سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار کود اوره به این قاره صادر می‌شود.

اذعان صندوق بین‌المللی پول بر افزایش صادرات نفت ایران: براساس آماری که صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران منتشر کرده است، بخش نفت در اقتصاد ایران در سال گذشته میلادی رشد قابل‌ توجه ۱۵ درصدی را ثبت کرد.

این آمار حکایت از آن دارد که ایران در سال ۲۰۲۳ روزانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه صادر کرده است که نسبت به سال پیش از آن ۵۰۰ هزار بشکه افزایش داشته است.

دیگر خبرها: آغاز عملیات حفاری ۶ حلقه چاه توسعه‌ای در میدان نفتی یادآوران، آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی، برگزاری نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت و پیشرفت ۶۵ درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران از دیگر خبرهای صنعت نفت در هفته جاری بودند.

پیشنهاد هفته: عکاس شانا این هفته به‌مناسبت روز جهانی کارگر یک روز با کارگران شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران همراه شد تا گوشه‌ای کوچک از تلاش‌های آنان را که عضوی مهم از صنعت نفت کشور هستند، به نمایش بگذارد و به آن‌ها خدا قوت بگوید؛ می‌توانید تصاویر این همراهی را اینجا ببینید.

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • رکورد تاریخی رئال به نام مودریچ شد
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا