Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مریم ملونی مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین اظهار کرد: در معاونت علمی ریاست جمهوری با همکاری بخش‌هایی مثل وزارت بهداشت اقداماتی انجام شده است و امیدوار هستیم با سازمان استاندارد هم به تعاملاتی بهتر از گذشته دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونت علمی ۳ سیاست و راهکار اجرایی را در برنامه‌های اصلی خود قرار داده که شامل طراحی‌های حمایتی و توسعه‌ای می شود. در دوران درگیری با ویروش کرونا اقلام تولیدی به ۳ گانه پیش بینی، تشخیص و درمان طبقه بندی شده است.

او بیان کرد: معاونت علمی حمایت ویژه‌ای از تولید واکسن داشت و با انستیتو پاستور همکاری‌های زیادی داشتیم. در تولید کیت‌های تشخیص و توسعه تولید دارو‌های ضد ویروس هم معاونت علمی فعالیت زیادی داشت. برای اولین بار ماسک در کشور تولید شد در حالی که پیش از این از طریق واردات برای کشور تامین می‌شد. محصولاتی که برای اولین بار در کشور تولید شده است شامل سامانه‌های پرتو دهی، تجهیزات تنفسی و موارد بسیاری می شود که به همراهی سازمان استاندارد برای تدوین استاندارد تولید و اندازه گیری عملکرد برای کالیبراسیون احتیاج دارد.

ملونی گفت: معاونت علمی در تولید واکسن همکاری های مشترک زیادی داشت و سازمان استاندارد هم می‌تواند در این مسیر با واحد‌های تولید واکسن همراه شود. در دوران کرونا شرکت‌های کوچک و متوسط زیادی فعالیت خود را آغاز کردند و معاونت علمی از ۴۵۷ کسب و کار آسیب دیده نو پا حمایت کرد. ایجاد شتاب دهنده‌های تخصصی در حوزه‌های استاندارد هم از جمله محل‌های مناسب برای همکاری معاونت علمی و سازمان ملی استاندارد است و امیدوار هستیم برنامه ها و طرح ها در این حوزه و در راستای توسعه محصولات دانش بنیان تدوین شود.

ملونی مدیر دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی با اشاره به ایجاد پویش کرونا پلاس در معاونت علمی و حمایت از ۳۵۵ طرح در این حوزه گفت: کسب و کار‌های دیجیتال در زمان بروز کرونا توسعه زیادی پیدا کردند و معاونت علمی هم برای کاهش تعاملات مستقیم افراد اقداماتی را انجام داده است. در حوزه درمان و در تولید تجهیزات اقداماتی انجام شده و هنوز نیاز به توجه بیشتر وجود دارد. در حوزه تولید کیت هم شرکت‌های زیادی وارد فرایند تولید شده اند. در تولید مواد ضد عفونی کننده و ماسک هم رشد چشمگیری در تولید داشتیم و واحد‌های زیادی برای اولین بار شروع به تولید کردند. تمام این محصولات نیاز به اندازه گیری و تعریف استاندارد دارند تا با همراهی سازمان ملی استاندارد به رقابت در سطح بین‌المللی بپردازند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فن آوری ها نوین صنعت کرونا معاونت علمی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۶۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است

ایسنا/ایلام مدیرکل استاندارد ایلام با اشاره به موفقیت سازمان ملی استاندارد و تلاش‌های رییس سازمان ملی استاندارد ایران و مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران در تمدید و افزایش عضویت کامل در اتحادیه تایید صلاحیت آسیا-اقیانوسیه گفت:  بی شک این موفقیت جریان ساز جهش تولید و رشد اقتصادی کشور در راستای تحقق شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب‌ خواهد بود. 

«یادگار محمدی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد : برای دستیابی به مقیاس بالای اقتصاد صادراتی نیازمند مراودات بین المللی هستیم، به همین منظور سازمان ملی استاندارد دیپلماسی استاندارد و کیفیت را در دوران تحولی دولت سیزدهم هدفگذاری کرده است. 
وی با اشاره به نقش برجسته سازمان ملی استاندارد ایران در رشد تولید، اظهار کرد: نقطه کانونی ما تمرکز بر رشد تولید است. 
مدیرکل استاندارد استان با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران و بالطبع آن اداره کل استاندارد ایلام در دوره تحولی با اعمال نظارت‌های دقیق در تولید کالا و ارایه خدمات به بازارسازی تولیدات داخل کمک می‌کند، گفت: اگر محصولات تولیدی باکیفیت و استاندارد در بازار عرضه شود قطعاً رشد می‌کند و ما سعی کردیم تا با ارتقای کیفیت، بر وسعت بازار تولید داخل بیفزاییم. 
دبیر شورای استاندارد استان در خصوص بازارهای صادراتی نیز گفت: برای دستیابی به مقیاس بالای اقتصاد صادراتی نیازمند مراودات بین المللی هستیم، به همین منظور سازمان ملی استاندارد دیپلماسی استاندارد و کیفیت را در دوران تحولی دولت سیزدهم هدفگذاری کرده است. 
وی با بیان اینکه همزمان با کیفی سازی می‌توانیم بر رشد تولید و ایجاد بازار مناسب، همچنین سهم خوب با تحریک تقاضا در بازار داخل و صادراتی گام‌های موثری برداریم، گفت: این اقدامات رشد تولید را به دنبال دارد و امیدواریم با عملکردی مناسب بتوانیم تا پایان سال کارنامه امیدآفرینی را داشته باشیم. 
مدیرکل استاندارد استان در پایان، سازمان ملی استاندارد ایران را سازمانی مردمی و مردم نهاد معرفی کرد و گفت: امیدواریم با همراهی و پشتیبانی مردم در مشارکت تولید سال خوبی را با رشد تولید رقم بزنیم.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا