Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی انصاریان ابتدا بازیکن فوتبال بود سپس خواننده شد و بعد وارد حرفه بازیگری و تهیه کنندگی و حتی کارگردانی شد. علی انصاریان ۶ بازی ملی در کارنامه خود داشت. علی انصاریان در بیمارستان به دلیل کرونا درگذشت. علی انصاریان در ۱۴ تیر ۱۳۵۶ دیده به جهان گشود و در 15 بهمن 1399 دارفانی را وداع گفت. فوت علی انصاریان بدون حاشیه نبود و حرف و حدیث های متعددی در رابطه با مرگ وی مطرح است به طوریکه بعد از گذشت 4 ماه پرونده مرگ او در دادگاه تازه باز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرونده مرگ "علی انصاریان" تازه باز شد!

 از زمانی که علی انصاریان به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شد، موج توجه رسانه ها به این اتفاق جلب شد. پس از درگذشت انصاریان عده ای مدعی شدند که برخی پزشکان و اعضای کادر درمان در روند درمان وی کم کاری کرده اند و مرتکب قصور پزشکی شده اند.

ماجرا از این قرار بود که بعد از مدتی از درگذشت علی انصاریان، داماد خانواده انصاریان دست به یکسری افشاگری ها علیه دکتر هاشمیان (یکی از پزشکان معالج علی انصاریان) زد. این افشاگری ها به قدری گسترده شد که کار به تشکیل کارزار برای بررسی علت فوت انصاریان کشیده شد.

ماجرای قصور پزشکی در روند درمان علی انصاریان علاوه بر این توسط میثاقی مجری تلویزیون مطرح شد و محمد حسین میثاقی نیز در تلویزیون مباحثی در رابطه با فوت مرحوم علی انصاریان مطرح کرد. با این حال اکنون کار به جایی رسیده است که دکتر محمدرضا هاشمیان به دلیل این اتهامات نسبت به داماد خانواده انصاریان، محمد حسین میثاقی و برادر داماد خانواده انصاریان به دادگاه شکایت کرده و منتظر نتیجه جواب مانده است. دکتر محمدرضا هاشمیان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی رکنا به تشریح اتفاقات چند ماه گذشته پرداخت و ماجرا را بیشتر تشریح کرد.

چه کسی دستگاه ونتیلاتور علی انصاریان را جدا کرد؟!

دکتر محمدرضا هاشمیان در مورد اتفاقات و حواشی ایجاد شده پس از فوت علی انصاریان به خبرنگار اجتماعی رکنا اظهار داشت: جو سازی اولیه توسط فردی به نام بابا علی در  فضای مجازی ایجاد شد و ابراز داشت که در بیمارستان دستگاه ونتیلاتور انصاریان با تصمیم اشتباه بنده جداکرده است، من نیز به دلیل محبوبیتی که علی انصاریان داشتند و دارند ، مورد هجمه زیادی قرار گرفتم، در ادامه حواشی دیگری ایجاد شد که با توجه به اینکه ما امکان ارائه گزارشات جزئی پرونده پزشکی را  به مردم نداشتیم، وقتی ایشان فوت کردند و آنها را اعلام کردیم، موجب ناراحتی مردم شد.

وی در مورد قطع ونتیلاتور علی انصاریان در بیمارستان ادامه داد: در حالی گفته شد ونتیلاتور علی انصاریان را قطع کردیم که در بیمارستان آشنایان، دوستان و پزشک معتمد آقای انصاریان حضور داشتند و شاهد بودند که چنین اتفاقی رخ نداده است.

همچنین در آن جا فقط یک پزشک وجود نداشت و بیشترین تعداد پزشکی که برای یک بیمار در کشور در نظر گرفته شده، مخصوص آقای علی انصاریان بوده است. با این حال با  شایعه سازی های شکل گرفته در فضای مجازی، عده ای  گمان کردند که فوت علی انصاریان به دلیل قصور پزشکی بوده است.

تحقیق از میثاقی در دادسرا صورت گرفت نتیجه بعد از انتخابات 1400

دکتر هاشمیان گفت: حدود 20 روز پس از پخش شایعه قطع ونتیلاتور، ماجرا جدی تر شد و من از کسی که شایعه را پخش کرده و البته از میثاقی که این مسئله را دامن زده بود به دادگاه به صورت رسمی شکایت کردم، اکنون هم منتظر نتیجه شکایتم از دادگاه هستم.  احتمالاً نتیجه شکایت من از داماد خانواده علی انصاریان و محمدحسین میثاقی پس از برگزاری انتخابات 1400 خواهد آمد. البته چون این شکایت مربوط به صداوسیما می شود، اطلاع داده اند که میثاقی را برای پاسخگویی به دادسرا فراخوانده اند و یکبار در دادسرا حضور یافته است که همانطور که گفته شد بعد از انتخابات نتیجه نهایی آن اعلام خواهد شد.

تهدید به قتل دکتر علی انصاریان توسط چه کسی بود؟!

پزشک بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در مورد اقدامات داماد خانواده علی انصاریان (اژدری) علیه وی گفت: با موج سازی های آقای اژدری، صفحات (تقلبی) در فضای مجازی ساخته شد، حتی کسانی تحت تاثیر این موج سازی ها  مرا تهدید به قتل کردند و یکسری حملات تند دیگر انجام دادند.

ماجرا به اینجا ختم نمی شود و ایشان ( داماد خانواده علی انصاریان ) متاسفانه یک لایو بسیار توهین آمیز که در آن کلمات ناصحیح مربوط به مسائل طبی مطرح می شد پخش کردند. ایشان به راحتی تصویری از آقای علی انصاریان منتشر کردند که در کنار آن دستگاه نانی ویزیو وجود داشت، بیماران با این دستگاه می توانند هم غذا بخورند و هم لحظه ای که غذا می خورند امکان جدا شدن از دستگاه را دارند،  در آن لحظه که دستگاه نانی ویزیو به انصاریان وصل نبود و می خواست غذا بخورد و باید هم مثل همه بیماران کرونایی غذا می خورد، ایشان تصویری ثبت کرده و منتشر کرد و حاشیه ساز شد.

یک عکس ناراحت کننده از علی انصاریان !

وی ادامه داد: علی انصاریان نسبت به انتشار تصاویرش در فضای مجازی در آن شرایط  بسیار ناراحت می شد. لازم به ذکر است که  علی انصاریان با ورود به بیمارستان شخص دیگری را که بسیار به او نزدیک بود به عنوان همراه خود به بیمارستان معرفی کرده بود، ما نیز با آن شخص برای امورات علی انصاریان در ارتباط بودیم و اطلاع نداشتیم که آقای اژدری با انصاریان ارتباط دارد.

همه کاره علی انصاریان در بیمارستان چه کسی بود؟‍

محمدرضا هاشمیان در مورد همراه علی انصاریان در بیمارستان گفت: علی انصاریان با  یکی از دوستانش  که خانمی بودند به بیمارستان مراجعه کردند و علی انصاریان حتی تاکید داشت که این خانم مسئولیت کارهای وی را در بیمارستان بر عهده دارد و و باز تاکید داشت که تمام وارد پزشکی مربوط به ایشان را تنها به این خانم بگوییم .پزشک اولیه و ثانویه بیمار نیز با همین تاکید علی انصاریان با این فرد در ارتباط بودند و همه شرح حال ها و اطلاعات بیمار را با ایشان هماهنگ می کردند.

نتیجه کمیته پزشکی درباره پرونده مرگ علی انصاریان !

دکتر هاشمیان ،استاد دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: آقای اژدری (داماد خانواده علی انصاریان) در لایو حرف های مبنی بر کم دادن دارو به بیمار و قصورات پزشکی به میان آوردند، در صورتی که هفته گذشته در بیمارستان ، کمیته پزشکی  قانونی تشکیل شد و از طرف دانشگاه بحث های کارشناسی سنگینی در این  مورد  انجام شد و موضوع عدم قصور کادر درمان از طرف دانشگاه اعلام شد، آن ها اعلام کردند که چون بیمار دیرهنگام به بیمارستان مراجعه می کند، شرایط آمدنش با آمبولانس و ویلچر بوده است و وضعیت مساعدی  نداشته است، همچنین همانطور که گفته بودم درگیری ریوی و کبدی شدیدی هم داشته و دارو هایی که همکاران من به ایشان داده بودند و تاثیری نداشتند، تیم پزشکی ما  دُز داروها را بررسی می کردند، متاسفانه به دلیل وخامت حال ایشان و مراجعه دیرهنگام به بیمارستان ایشان فوت کردند. ما به دلیل درگیری  شدید بیمار با کرونا در زمان مراجعه به بیمارستان؛  نتوانستیم موفق عمل کنیم و درمان بسیار سنگین بود، ناگفته نماند کلیه ی امکاناتی که برای ایشان جمع آوری کردیم، در کشور بی نظیر بود و هیچ شخص وی آی پی دارای چنین امکاناتی نبوده است.

دکترهاشمیان ادامه داد: بیمارستان فرهیختگان و گروهی که در آن بیمارستان  حاضر شده بودند مورد تایید شخص آقای علی انصاریان بودند و اینجانب به عنوان پزشک مدعو از طرف علی انصاریان و عموی ایشان بر بالین ایشان برای درمان حاضر شدم .

به هرحال اتفاقاتی که در لایو داماد خانواده علی انصاریان افتاد و توهین هایی که به من شد کارزاری را آغاز کرد، کارزاری که ممکن است چند نفر از آن بدون آن که از اصل ماجرا آگاه بوده باشند حمایت کرده اند. بنابراین من به دلیل تشویش اذهان عمومی توسط آقای اژدری و برادر علی انصاریان  به دلیل خطاب کردن بنده با الفاظ رکیک  شکایت کردم . بنده هیچ وقت به بیماران خودم بی توجهی نمی کنم و اجازه نخواهم داد تا  جوسازی هایی در این رابطه علیه من و همکاران من اتفاق بیافتد.

علت دقیق مرگ علی انصاریان !

پزشک بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در مورد علت فوت علی انصاریان گفت: درگیری شدید ریه و کبد به دلیل ابتلا به کرونا باعث مرگ ایشان شد، کرونا بیماری ای است که تاکنون برایش هیچ درمان ثابتی تجویز نشده است. به دلیل علاقه ای که به آقای انصاریان داشتیم، بدون چشم داشت مالی برای ایشان خدمت کردیم و هیچ پولی از خانواده اش دریافت نکردیم، اما این که بخواهند با گذاشتن لایو و بی احترامی به کادر درمان به ما توهین کنند، به هیچ وجه قابل چشم پوشی نیست .

کادر درمان بی چشمداشت در این دوران برای نجات هموطنان که عزیزانشان هستند تلاش کردند ولی این بی حرمتی ها وقتی بیش از حد توان و تحمل می شود باید مورد شکایت قرار گیرد و رسیدگی قضایی صورت بگیرد.  از قوه قضائیه درخواست داریم تا به شکایت ما توجه کند تا از گزند هرگونه اتهام و تهمت جدا شوم.

علی انصاریان 11 روز دیر و با آمبولانس به بیمارستان آمد!

دکتر محمدرضا هاشمیان ادامه داد: فردی که اکنون اقدام به شایعه پراکنی می کند بهتر بود تا در 11 روزی که علی انصاریان در منزل با کرونا دست و پنجه نرم می کرد تلاش می کرد تا علی انصاریان را به بیمارستان ببرد و از او مراقبت شود. اکنون با یک سی تی اسکن می توانیم میزان درگیری ریه را تشخیص دهیم، بنابراین اگر آقای انصاریان می فهمیدند که باید سی تی اسکن شوند یا پزشک معالج و همراهان ایشان و همین آقایی که شایعه پراکنی کرده او را برای سی تی اسکن راهنمایی می کرد، او را از دست نمی دادیم. با این حال؛ آن قدر درگیری ریوی  انصاریان شدید شد که با آمبولانس به بیمارستان آمد و با وجود ارائه بیشترین امکانات درمانی برای او متاسفانه موفق به بهبودی وی نشدیم.

پزشک معالج علی انصاریان در مورد اتهامات مطرح شده علیه وی گفت: هرکس ادعا و شکایتی نسبت به روند درمان علی انصاریان دارد می تواند به پزشکی قانونی مراجعه کند و حتماً این سازمان به شکایت های افراد رسیدگی می کند. اگر قرار باشد هر کسی نسبت به افراد قبل از اینکه هیچ گونه اتهامی نسبت به آن ها اثبات شود، در فضای مجازی شائبه ایجاد کند درست نیست.

منبع: رکنا

منبع: فردا

کلیدواژه: علی انصاریان علی انصاریان و مادرش علی انصاریان در دورهمی علی انصاریان در همرفیق علی انصاریان کرونا علی انصاریان در بیمارستان داماد خانواده علی انصاریان علی انصاریان فضای مجازی کادر درمان پرونده مرگ سازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۷۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهروز همتی، در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه‌های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می‌کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و اینکه توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آنها می‌تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استانداردهای سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استانداردها تمامی آیتم‌های را که در انجام آزمایش‌ها دخیل هستند مانند پذیرش، جواب دهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می‌شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌گردد. بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال‌های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌اند. بدین صورت که آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی بیان داشت: به رغم اینکه سالانه میلیاردها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌گردد، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهادهای کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی‌ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملاً قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که علیرغم تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تأثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تأثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه‌های کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، صحبت‌هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه‌ها می‌شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می‌برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های کشور و بیمه‌ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران افزود: در شرایط سختی که آزمایشگاه‌ها با آنها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می‌دهند که آزمایشگاه‌های خود را تعطیل کنند تا به کارهای خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه‌ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

کد خبر 6089655 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • خانواده قاتل از «بی‌بدن» شکایت می‌کنند؟
  • خانواده هم قاتل از «بی‌بدن» شکایت می‌کنند؟