Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – توقف رویدادهای ورزشی در هند به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا به شدت جامعه ورزشی این کشور را تحت تأثیر قرار داده است. در حالی که این کشور بسیاری از قهرمانان باسابقه خود را در پی ابتلا به کرونا از دست داده است، بسیاری از ورزشکاران به دلیل کمبود مسابقات و تعلیق رقابت ها نگران آینده شغلی خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر زندگی حرفه ای بسیاری از دست اندرکاران امور ورزشی را باید در نظر گرفت که زندگی آنها حول ورزش می چرخد ​​اما اکنون از تامین مخارج اساسی زندگی نیز بازمانده اند.

یکی از این روایت ها را می توان در بنگال غربی یافت، جایی که سمر پال، یک کمک داور فیفا، با بحران مالی سختی دست و پنجه نرم می کند. پال از یک سال پیش و پس از شیوع کرونا در هند، بیکار شده است. اوضاع مالی چنان ناخوشایند شده که اکنون این کمک داور بین المللی مجبور است برای تأمین نیازهای مالی خود دست به فروش سبزیجات بزند.

پال ۳۹ ساله در مصاحبه ای اختصاصی با The Bridge گفت: “ما نمی توانیم هیچ کاری انجام دهیم. داوران هیچ درآمد ماهیانه ای برای تأمین زندگی خود ندارند. اگر هیچ مسابقه ای انجام نشود، ما هیچ درآمدی کسب نمی کنیم. بسیاری از داوران مانند من از سال گذشته در خانه نشسته اند و تمام پس‌انداز ما را به اتمام رسیده است. ”

در حالی که هیچ گزینه دیگری پیش رو نبود، پال مجبور شد به فروش سبزیجات در خانه خود در موگالیان، حومه منطقه هاورا در بنگال اقدام کند. او این کار را چند روز قبل از اعلام قرنطینه در بنگال غربی در اواسط ماه مه آغاز کرد. اوضاع مالی این کمک داور فیفا چنان ناخوشایند است که پال بدون کسب درآمد از فروش سبزیجات، نمی تواند حتی دو وعده غذایی در روز را برای خانواده خود که شامل مادری پیر، همسر و پسر چهار ساله اش است، تامین کند.

پال افزود: “سال گذشته ما به سختی درآمدی داشتیم زیرا ورزش متوقف شده بود. سوپرلیگ هند نیز در یک حباب ایمنی و با داوران کمتر برگزار شد. امسال من فرصتی برای قضاوت مسابقات در لیگ را داشتم که در کلکته بود. با این حال تمام درآمد من صرف پرداخت بدهی هایی شد که سال گذشته تحت فشار شدید مالی مجبور به قرض گرفتن آنها شده بودم. ”

علیرغم دریافت نشان فیفا، پال نتوانست شغلی بیابد که درآمد ثابتی داشته باشد. وی افزود: “من به افراد بسیاری مراجعه کرده ام و از انها خواسته ام تا برایم شغلی پیدا کنند، اما هربار درخواستم رد می شود. حالا باید وضعیت من را ببینید! درک می کنم که ویروس کرونا همچنان دور و بر ما است، اما چگونه می توانیم بدون داشتن درآمد زنده بمانیم؟”

پال در پایان یادداشت غم انگیز خود نوشته است که: “من گزینه دیگری ندارم.”

پال نشان فیفا خود را در سال ۲۰۱۴ دریافت کرد. در هفت سال گذشته او در ۲۶ بازی بین المللی کمک داور بوده است. وی در مسابقات AFC Cup، لیگ قهرمانان آسیا، بازی های ملی، رقابت های زیر ۱۶ سال، زیر ۱۹ و زیر ۲۳ سال قضاوت کرده است. پال قرار بود در مسابقات هنگ کنگ و اردن قضاوت کند اما هر دو مسابقه به دلیل شیوع کرونا لغو شدند.

پال در گفتگوی تلفنی با The Bridge گفت: “من کارم را از سال ۲۰۰۳ به عنوان داور شروع کردم. بعدا وقتی نشان فیفا را گرفتم فکر کردم که می توانم به جایی برسم. اما اصلا فکر نمی کردم روزی مجبور باشم سبزی بفروشم. حالا اصلا نمی دانم که چرا داور شدم؟”

بیش از ۱۰ میلیون هندی به دلیل موج دوم شیوع ویروس کروننا شغل خود را از دست داده اند و حدود ۹۷ درصد از درآمد خانوارها از ابتدای شیوع ویروس در سال گذشته کاهش یافته است. نه فقط پال که در سال گذشته گزارش های زیادی در مورد بازیکنان یا کارکنان ورزشی منتشر شد که برای تأمین زندگی خود در بحبوحه شیوع این بیماری مجبور به انجام کارهای متفرقه شده اند.

۲۵۶ ۲۵۱

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا سال گذشته کمک داور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه سهم هر بانک در استفاده از نقدینگی بایستی به میزان استفاده آنها از ابزارهای نوین برای تامین مالی تولید باشد گفت: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا  توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر‌کمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید  یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب و‌کار انها  باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و  میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت  خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از  ابزارهای تامین مالی  از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت  به بیش از 270 همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

150همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

وی با اشاره به اینکه مجموعا 150همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت:  در دولتهای قبل فقط 54همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به 19 درصد درسیده و تا امروز 117 همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد