Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» نشست کمیته اصلاح ساختار بودجه مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در محل مرکز تحقیقات قم برگزار و در این نشست،  طرح پیشنهادی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس پیرامون اصلاح ساختار بودجه بررسی شد.

در این طرح، کمک به درآمدزایی پایدار، هزینه کرد کارا، ارتقای ثبات، تقویت شفافیت، بهبود تامین منابع مالی، اصلاح هزینه کرد، کاهش کسری بودجه، کاهش اتکا به نفت، کاهش فشار صندوق های تامین اجتماعی بر بودجه، بهبود عدالت توزیعی، تقویت بودجه عمرانی و کنترل بودجه جاری، از پیشنهادات مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برای اصلاح ساختار بودجه بود که در آن قید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح بودجه یک ضرورت مهم

محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این نشست، اصلاح ساختار بودجه را یک ضرورت مهم برای مجلس یازدهم دانست و گفت: متاسفانه در مساله بودجه بویژه در زمینه ساختار، درآمد و شیوه های هزینه کرد، وضعیت چندان مطلوبی و قابل دفاعی نداریم، بنابراین باید با همکاری مراکزی مانند مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به سمت اصلاح این ساختارها برویم.

زنگنه ابراز امیدواری کرد که رئیس جمهور آینده هر کدام از عزیزان که باشد مجلس را در موضوع اصلاح ساختار بودجه یاری دهد، چرا که با ساختار بودجه ریزی فعلی، نه تنها به جایی نخواهیم رسید بلکه مشکلات ما نیز روز به روز بیشتر خواهد شد.

وی ادامه داد: در ارتباط با اصلاح ساختار بودجه، فعالیت های خوبی در حال انجام است و امیدوار هستیم با همکاری مرکز تحقیقات مجلس برخی احکام اصلاح ساختار را تا چند ماه دیگر در الحاق به قانون قبلی به کمیسیون مربوطه ارائه دهیم.

زنگنه یادآورشد: سمت و سوی بودجه باید به گونه ای باشد که به کاهش تصدی گری دولت، رونق تولید، محرومیت زدایی از استان ها، فساد زدایی و جلوگیری از رانت کمک کند.

رئیس کمیته اصلاح ساختار بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای اصلاح ساختارها نیاز به مبانی داریم، گفت: وقتی مبنای درستی برای اصلاح ساختار بودجه داشته باشیم پژوهش های ما نیز در مسیر صحیح هدایت می شود، بنابراین پیشنهاد می شود مرکز تحقیقات اسلامی محوریت کار را برعهده داشته باشد و در زمانبندی مناسب، از دل پژوهش ها، مطالعات و نشست های خود، یک طرح را استخراج و به مجلس ارائه دهد.

گزارش کمیته تخصصی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس

در ادامه محمد جواد توکلی مشاور رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در نظام بودجه ریزی طی سخنانی گفت: از حدود چند ماه قبل، کمیته ای تحت عنوان برنامه و بودجه در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس تشکیل شده و موضوع اصلاح ساختار بودجه را در دستور کار خود قرار داد.

وی افزود: خروجی مباحث و مطالعات این کمیته، یک طرح مقدماتی است که در آن به الگوی مطلوب بودجه ریزی در اسلام، ارزیابی ساختار بودجه کشور پرداخته شده و در نهایت پیشنهاداتی برای اصلاح ساختار بودجه ارائه داده است.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه الگوی مطلوب بودجه ریزی به مباحثی مانند اصلاح فرآیندها، کاهش مداخلات کارشناسی، کوتاه کردن زمان بودجه ریزی، جهت گیری بودجه، و ارتباط آن با برنامه، منابع درآمدی بودجه و پایدارسازی آن، اصلاح شیوه تعیین مصارف بودجه، شفاف سازی و نظارت بر بودجه  پرداخته شده است.

توکلی با اشاره به مشکلات ساختاری بودجه در ایران گفت: عدم مطابقت بودجه با اسناد بالادستی، بی نظمی و بی ضابطه بودن در اطلاع رسانی بودجه، عدم شفافیت منابع مالی و درآمدی بودجه، نحوه هزینه کرد و گزارش دهی از مشکلات رویکردی بودجه می باشد و گفت: در زمینه اصلاح ساختار باید به سمت شفافیت، پرهیز از سرمایه فروشی، هماهنگی دخل و خرج، هزینه کرد کارا، عادلانه و متوازن کردن آن برویم.

در این نشست اعضای کارگروه اصلاح ساختار بودجه مرکز تحقیقات اسلامی مجلس ، دیدگاه خود را پیرامون اصلاح ساختار بودجه ارائه دادند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بودجه محسن زنگنه نماینده مرکز تحقیقات اسلامی مجلس اصلاح ساختار بودجه برای اصلاح ساختار بودجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه