Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد با وجود اینکه تمایل شهروندان آلمانی برای روی کار آمدن "آنالنا بائربوک"، نامزد صدر اعظمی از حزب سبز آلمان کاهش پیدا کرده، اما وی همچنان در این زمینه نسبت به رقبای خود پیشتاز است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می دهد که برای اولین بار در عرض 5 هفته اخیر اتحادیه احزاب متحد مسیحی که با نامزدی "آرمین لاشت" برای صدر اعظمی آینده آلمان در وضعیت بدی قرار داشت بار دیگر از حزب سبز سبقت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می دهد که حزب سبز و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در مقایسه با هفته پیش یک درصد سقوط داشته و احزاب متحد مسیحی و حزب لیبرال دموکرات هر کدام یک درصد صعود را تجربه کرده‌اند.

این نظرسنجی که به سفارش "آر تی ال" و "ان تی وی" آلمان انجام شده است نشان می دهد که حزب لیبرال دموکرات با کسب 14 درصد آراء برای اولین بار همردیف با حزب سوسیال دموکرات قرار گرفت.

نتیجه این نظرسنجی نشان می دهد که اگر انتخابات پارلمانی حالا برگزار شود احزاب متحد مسیحی 25 درصد، سبزها 24 درصد، حزب سوسیال دموکرات 14 درصد و حزب لیبرال دموکرات 14 درصد، حزب افراطی جایگزینی برای آلمان 9 درصد و چپ ها 8 درصد آراء شهروندان را بدست خواهند آورد.

نتیجه این نظرسنجی نشان می دهد که شمار کسانی که در این انتخابات شرکت نمی کنند با 26 درصد بیشتر از تعداد کسانی است که در انتخابات پارلمانی سال 2017 رای نداده اند.

نتابج این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که بیش از 30 سال بعد از اتحاد دوباره آلمان دیدگاه های انتخاباتی ساکنان غرب و شرق آلمان با هم متفاوت است. در غرب آلمان سبزها 26 درصد آراء شهروندان را بدست آورده و پیشتاز بودند در حالی که در شرق حزب سبز تنها 12 درصد آراء شهروندان را بدست آورد. در غرب آلمان حزب سوسیال دموکرات و لیبرال دموکرات هر کدام 15 درصد و در شرق حزب سوسیال دموکرات 12 و حزب لیبرال دموکرات 10 درصد آراء شهروندان را بدست آوردند.

در شرق آلمان حزب دموکرات مسیحی با کسب 23 درصد آراء قدرتمندترین حزب بود و در جایگاه دوم حزب افراطی جایگزینی برای آلمان با 21 درصد قرار گرفت و در غرب حزب افراطی آلمان تنها 7 درصد آراء شهروندان را بدست آورد. 13 درصد ساکنان شرق آلمان هم چپ ها را انتخاب کردند ،در حالی که در غرب 4 درصد به این حزب رای دادند.

نتیجه این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که تمایل شهروندان آلمانی برای روی کار آمدن "آنالنابائربوک"، نامزد صدر اعظمی از حزب سبز آلمان نسبت به هفته پیش 4 درصد کاهش داشته و اگر آلمانی ها می توانستند صدر اعظم خود را مستقیما انتخاب کنند 24 درصد به بائر بوک رای می دادند که هشت درصد کم تر از حدود 5 هفته پیش است که وی تازه نامزد صدر اعظمی آینده آلمان شده بود. آرمین لاشت، نامزد صدر اعظمی از اتحادیه احزاب متحد مسیحی 19 درصد آراء شهروندان را کسب کرد و "اولاف شولتز" ، نامزد صدر اعظمی از حزب سوسیال دموکرات هم 14 درصد آراء شهروندان را بدست آورد. به این ترتیب پیشتازی بائربوک نسبت به لاشت در عرض 5 هقته از 17 به 5 درصد کاهش پیدا کرد. 43 درصد شهروندان آلمانی هم هیچ یک از این نامزدها را برای صدراعظمی آینده صالح نمی دانند.

انتخابات سراسری آلمان در پاییز آینده برگزار خواهد شد و با اعلام کناره گیری مرکل، این کشور باید شاهد آغاز دوره‌ای جدید باشد.

مرکل اعلام کرده که در دور بعد نامزد صدر اعظمی آلمان نخواهد شد و بعد از چهار دور تکیه زدن بر کرسی قدرت می خواهد این سمت را تحویل شخص دیگری بدهد.

آلمان از افزایش بودجه ائتلاف نظامی ناتو حمایت کرد آلمان درخواست اوکراین برای کمک‌های تسلیحاتی را رد کرد تورم آلمان به بالاترین رقم از 2018 رسید

مرکل از سال 2005 به این سو، چهار دوره پیاپی صدراعظم آلمان و بیش از هر سیاستمدار دیگری در این سمت بوده است.

در حالی که در بدنه حزب دموکرات مسیحی، "مارکوس زودر"، رئیس حزب سوسیال مسیحی از محبوبیت بیشتری برخوردار بود، رهبران و مسئولان این حزب رای به نامزدی آرمین لاشت برای صدر اعظمی آینده آلمان از اتحادیه احزاب متحد مسیحی دادند.

مقامات حزب سبز آلمان هم چند روز پیش به اتفاق آراء، "آنالنا باربوک" را به عنوان نامزد صدر اعظمی آینده کشورشان از این حزب انتخاب کردند.

«"اولاف شولتز» که در حال حاضر وزیر دارایی آلمان و معاون مرکل است هم از سوی حزب سوسیال دموکرات با گرایش چپ میانه به عنوان نامزد پُست صدراعظمی این کشور معرفی شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان نظرسنجی نشان می دهد حزب سوسیال دموکرات حزب لیبرال دموکرات نامزد صدر اعظمی احزاب متحد مسیحی صدر اعظمی آینده حزب افراطی حزب سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو

به گزارش قدس آنلاین، ۵۷ عضو دموکرات کنگره آمریکا در نامه سرگشاده ای به «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا، از وی خواستند تا اقدامات لازم برای جلوگیری از حمله رژیم صهیونیستی به رفح را انجام دهد.

در شرایطی که آمریکا بزرگترین تامین کننده تسلیحات رژیم اشغالگر است، این گروه از نمایندگان کنگره ایالات متحده اعلام کردند که واشنگتن وظیفه دارد تا از جان بی گناهانی که از دیگر مناطق غزه به رفح در جنوب این منطقه پناه برده اند، محافظت کند.

در نامه ۵۷ نماینده دموکرات کنگره آمریکا آمده است: ما از شما می خواهیم برای جلوگیری از شروع حمله گسترده اسرائیل به رفح، فورا ارسال تسلیحات نظامی تهاجمی به تل آویو را به حالت تعلیق درآورید.

الجزیره از نارضایتی بخشی از اعضای حزب دموکرات آمریکا از رویکرد بایدن در قبال جنگ غزه خبر داد.

گفتنی است؛ حمایت از مردم غزه و اعتراض ها به سیاست های دولت بایدن، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاههای آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا، تاکنون بیش از هزار دانشجو دستگیر شده اند.

این اعتراض ها در پی حمایت های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماهها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

اینگونه سرکوبهای خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • مجموعه قضایی هرمزگان پیشتاز و نمونه است+ تصویر
  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو
  • هرمزگان پیشتاز در ابتکار و تحول قضائی
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • بررسی آراء و اندیشه های علامه مصباح یزدی در حوزه تعلیم و تربیت
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟