Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذبیح الله سیروسی چهارشنبه در دومین نشست ستاد سامانه های نوین آبیاری استان فارس در سال جاری اضافه کرد:به طور متوسط قریب به چهار ماه زمان برای به نتیجه رسیدن یک پرونده آبیاری نوین صرف می شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مدت زمان مورد اشاره طولانی است و بیش از نیمی از آن در انجمن صنفی شرکت های آبیاری هدر می رود، افزود: برای کاهش این مدت زمان طولانی پیشنهاد می شود مدارک خواسته شده از کشاورز تعدیل و پرونده توسط یک تیم معتمد و در یک مرحله به طور کامل و کلی بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیروسی با اشاره به اینکه در سال گذشته کار اجرای سیستم های نوین آبیاری در ۶۱۱ هکتار از اراضی زراعی و باغی شهرستان شیراز با ثبت در سامانه سیستم های آبیاری نوین به پایان رسیده است گفت: با توجه به معضلات بر سر اجرای این طرح ها، تنها ۵۷ درصد از تعهدات ابلاغی این شهرستان محقق شده است.

به گفته وی به منظور اجرای سیستم های آبیاری نوین در شهرستان شیراز بیش از ۸۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبارات بلاعوض از طرف دولت به کشاورزان و باغداران شیراز در سال ۱۳۹۹ تخصیص یافته است که نقش بسزایی در تحقق اهداف مد نظر داشته است.  

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اشاره به بهره مندی ۶۰ هزار هکتار از  اراضی قابل کشت این شهرستان از منابع آبی پایدار و قابلیت اجرای سیستم های آبیاری نوین در این زمین‌ها بیان کرد: تا کنون در سطحی بالغ بر ۲۷ هزار هکتار  از اراضی آبیاری نوین اجرا شده است؛ علاوه بر این  سالانه حدود چهار هزار هکتار مازاد نیز به صورت خود اجرایی به کشت صیفی و سبزی اختصاص می‌یابد.

سامانه نوین آبیاری استفاده از فناوری هایی است که موجب صرفه جویی در آب می شود مانند آبیاری قطره ای.

وی با تاکید بر وجود ظرفیت قریب به ۲۸ هزار هکتاری اراضی فاقد سیستم های نوین آبیاری در شهرستان شیراز، تاکید کرد: تاکیدی بر اجرای سیستم های آبیاری نوین در باغ های قدیمی و کهنسال نداریم؛ طبق سرفصل های آموزشی تدوین شده، کارشناسان در مراکز به صورت تخصصی و با همکاری شرکت های مشاور آبیاری کلاس های ترویجی و  آموزشی برگزار می کنند.

او با ارائه آمار پیشرفت طرح های آبیاری نوین در دست اجرای جهاد کشاورزی شهرستان شیراز در سال ۱۳۹۹ تشریح کرد: ۹۳ طرح در سطحی بالغ بر۸۵۱ هکتار در مرحله تشکیل پرونده، ۶۳ پرونده در سطحی حدود ۷۱۳ هکتار در مرحله اتمام طراحی، ۷۸ پروژه با سطحی معادل ۶۷۱‪ هکتار در مرحله انعقاد قرارداد و ۴۰۰‪ هکتار هم  از سنوات قبل طراحی شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی آبیاری شیراز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی آبیاری وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی آبیاری شیراز اخبار کنکور سیستم های آبیاری نوین آبیاری نوین اجرای سیستم نوین آبیاری شهرستان شیراز هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نو آورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی برگزار شد.

ابوالفضل باقری فرد، رییس همایش آموزش علوم پزشکی و معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: اگر امروز ما در حوزه های علوم پزشکی سر آمد هستیم به برکت وجود اساتید است،باید انگیزه را در دانشجویان زیاد کنیم تا کار آموزش درست انجام بشود اگر انگیزه ایجاد کنیم دانشجو خودش به دنبال آموزش می رود ایجاد انگیزه با آموزش مرتبط است.

وی افزود: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی عدالت و بهره وری را دنبال می کنیم و تکریم اساتید از اولویت های ما است،همچنین توسعه زیر ساخت های آموزشی در دستور کار امسال وزارت بهداشت قرار دارد که اقدامات عملی را در روزهای آتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهد خواهید بود.

باقری ادامه داد: از وظایف ما این است که باید در سازوکار خودمان به آموزش های نوین و تکنولوژی های نوین توجه کنیم آموزش اصلی ما حضوری است و در این حضور است که دانشجو اخلاق حرفه ای را یاد می‌گیرد.

خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش گفت:کارهای بزرگی در آموزش پزشکی کشور انجام شده از این رو امروز می توانیم ادعا کنیم هیچ بیماری قابل درمان در دنیا نیست که در ایران نتوانیم درمان کنیم.

وی افزود: من اسم آموزش علوم پزشکی کشور را آموزش حکمت بنیان می نهم چون یک پیوند نظر و عمل در آموزش پزشکی وجود دارد در بعضی الگوهای آموزشی در کشور فقط نظر محور و تئوری محور است ولی الگوی آموزش پزشکی نظر و عمل را باهم جمع می کند.

سیر پزشکی ایران یک ساله و دو ساله و یک قرن نیست سیر پزشکی ایران یک عمر پیشینه قبل از اسلام دارد،ایران را باید اینگونه معرفی بکنیم

کد خبر 6094563

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم