Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عادل بن عبدالرحمن العسومی» رئیس پارلمان گفت که ترتیبات جاری درباره توافق با تهران بازتاب‌هایی برای امنیت و ثبات منطقه خواهد داشت و بر این اساس حضور کشورهای ذینفع از جمله کشورهای حوزه خلیج‌ فارس در مذاکرات وین ضروری است.

العسومی در مصاحبه با روزنامه «الشرق الأوسط» با اشاره به اینکه غیبت اعراب در مذاکرات وین به نفع منطقه نیست، گفت: «اعراب منتظر بودند تا به عنوان یک طرف در مذاکرات برجام حضور داشته باشند چرا که ما مهم‌ترین و بزرگ‌ترین بخش هستیم و منتظر نمی‌مانیم که دیگران سرنوشت ما را تعیین کنند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «این شکل کنونی (مذاکرات) به نفع هیچ طرفی اعم از ایرانی‌ها، اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها نیست و این مذاکرات مرتبط با سرنوشت و حقوق کشورهای عربی است زیرا برنامه هسته‌ای (ایران) بر امنیت، ثبات و منافع منطقه تأثیر می‌گذارد».

العسومی همچنین با اشاره به اینکه طرف‌هایی آمریکایی و اروپایی در مذاکرات برجام از سیاست یک بام و دو هوا پیروی می‌کنند، مدعی شد: «آن‌ها به مذاکره با طرف تُندرو (ایران) در منطقه می‌روند حال آنکه بایستی به طرف‌های دیگر که در راه حفظ امنیت منطقه و دور کردن آن از هر گونه کشمکش و مشکلات امنیتی جانفشانی می‌کنند، احترام بگذارند».

ادعای العسومی درباره ضرورت مشارکت اعراب در مذاکرات وین در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران تاکنون بارها تأکید کرده‌اند که برجام توافقی بین ایران و اعضای دائم شورای امنیت به علاوه آلمان است.

پیشتر «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بیانیه پایانی یکصد و چهل و هفتمین نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس و گزافه‌گویی‌های نابه جای این شورا در خصوص مرتبط کردن موضوعات غیرمرتبط به برجام تاکید کرد: «همانطور که بارها گفته شده‌ است، برجام توافقی بین ایران و اعضای دائم شورای امنیت به علاوه آلمان بوده که یک بار مذاکره شده و مهر و موم گردیده و همانقدر که موضوعات منطقه ما به کشورهای فرامنطقه‌ای مرتبط نیست، تلاش رژیم سعودی برای وارد کردن این شورا به موضوعاتی که از اساس به این شورا نامربوط است، بی نتیجه بوده و تنها از این کشور چهره متوهمی نزد جهانیان ترسیم می‌کند».

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس پارلمان عربی وین مذاکرات وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس

شهروندان کشورهای عربی جنوب خلیج فارس  ویزای شینگن 5 ساله دریافت می کنند.

به گزارش عصرایران،‌ اتحادیه اروپا اعلام کرد از این پس به شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در اولین درخواست، ویزای 5 ساله چند بار ورود ارائه می شود.
به نوشته رسانه های اروپایی، این تصمیم همزمان با نشست دوجانبه اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس در کشور اروپایی لوکزامبورگ اعلام شد.

6 کشور کویت، بحرین، عربستان سعودی،قطر، امارات و عمان ، عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند. شهروندان امارات قبل از این ، از دریافت شنگن معاف شده بودند و بدون ویزا می توانستند وارد محدوده کشورهای شنگن شوند.

29 کشور عضو شنگن شامل اتریش، بلژیک، دانمارک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتویا، لایخشتین، لیتوانی، لوگزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوانی، کرواسی، اسپانیا، سوئد، سویس، رومانی و بلغارستان هستند.

"جوزپ بورل" نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی روز دوشنبه / دیروز گفت: من از تصمیمی که امروز صبح توسط کمیسیون اروپا برای هماهنگ کردن قوانین اعطای ویزای چند بار ورود به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اتخاذ کرد استقبال می‌کنم.

"لودویک بوی" سفیر فرانسه در عربستان سعودی هم در توییتر نوشت: شهروندان سعودی از این پس با اولین درخواست می‌توانند ویزای شنگن را برای مدت 5 سال دریافت کنند. 

او گفت فرانسه به شدت از این تصمیم اروپا حمایت کرد. وی ادامه داد "ما مشتاقانه منتظر دیدن شهروندان بیشتری از عربستان سعودی در فرانسه هستیم، چه برای گردشگری و چه برای کار."

ویزای شنگن ، ویزای مشترک 29 کشور اروپایی است. افراد با دریافت ویزای شنگن از یک کشور عضو این پیمان می توانند از 28 کشور دیگر نیز آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزای جداگانه، سفر کنند. میان این 29 کشور نیز همه مرزهای دریایی ، هوایی و زمینی برداشته شده است و شهروندان آزادانه در رفت و آمد هستند.

در ماه گذشته، دو کشور رومانی و بلغارستان به صورت محدود، به شنگن پیوستند. این دو کشور فعلا در مرزهای هوایی عضو شنگن هستند و نه زمینی و دریایی.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تلاش بحرین برای معافیت شهروندانش از ویزای شنگن آسان سازی ویزای شنگن برای مردم 60 کشور جهان: صدور اینترنتی ویزا در 20 دقیقه لغو ویزای شنگن برای شهروندان امارات

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • اسرائیل؛ اسم رمز سکوت تاریخی اعراب!
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • اشاعه ایران‌هراسی یا تبلیغ بازدارندگی؟
  • رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق : شکوفایی و بالندگی امروز کشور ثمره خون شهدا