Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدجواد آذری‌ جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره با رفع فیلتر توئیتر پیش از انتخابات اظهار کرد: امسال با شیوع ویروس کرونا و برای حفظ سلامتی مردم تبلیغات انتخاباتی مانند خیلی از مسائل دیگر مانند آموزش و سلامت به فضای مجازی آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ما سه، چهار سال بد و بیراه شنیدیم که چرا از پلتفرم‌ها استفاده می‌کنید و حالا همان‌ها در این فضا هستند؛ اینکه مسئولان و کاندیدا از این فضا استفاده می کنند خبر خوبی است و باید از آن استقبال کرد. فضای مجازی فرصت بی‌نظیری برای صحبت کردن مسئولان با مردم و شنیدن صحبت‌هاست. 

آذری جهرمی گفت: شورای عالی امنیت ملی نمی‌تواند حکم به انسداد طولانی مدت این اپلیکیشن را بدهد؛ آنچه ما در سوابق توئیتر داریم در کانون تعیین مصادیق فیلتر شده است؛ تا امروز از سوی دبیرخانه شورای عالی امنیت، درخواستی برای رفع فیلتر در دستور کار قرار نگرفته است.

وزیر ارتباطات درباره جزئیات پرونده‌اش در مورد فضای مجازی گفت: روال پرونده خیلی به بسته شدن و باز شدن آن ارتباطی ندارد؛ چند باری خواسته شد و برای ارائه توضیحات مراجعه کردیم.

وی با اشاره به اینکه ضریب نفوذ اینترنت بالای ۹۸ درصد است، بیان کرد: یکی از اقدامات مهم دولت توسعه زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات فضای مجازی و دسترسی مردم به اینترنت است. امروز ما از ۴میلیون اتصال اینترنت در سال ۹۲ به بیش از ۱۰۰ میلیون اتصال اینترنت رسیدیم و بیش از ۷۰ میلیون نفر از اینترنت استفاده می کنند.

آذری جهرمی با بیان اینکه درصد کمی در روستاها هنوز دسترسی به اینترنت ندارند گفت: ما در حال تلاش برای برقرار اینترنت در روستاها هستیم؛ تکمیل توسعه پوشش روستایی یکی از موضوعات مهمی است که باید تمام شود.

وزیر ارتباطات افزود: وقتی که زندگی مردم در فضای مجازی است بحث امنیت آن هم مهم است. در این سه سال تلاش شده تا مرکز یکپارچه آماده سازی شود که احتمالا تا سه هفته آینده آماده افتتاح باشد.

وی ادامه داد: یکی از اجزا مهم شبکه ملی اطلاعات است که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و یکی دیگر از انها منطقه ویژه ارتباطات و فناوری اطلاعات است که هفته آینده در استان البرز افتتاح خواهد شد.

آذری جهرمی تصریح کرد: در رابطه با برنامه‌های فضایی خبرهای خوبی در راه است. همچنین بحث دولت الکترونیک و سامانه‌ها در ظرف یکی دو ماه آینده به سرانجام می رسد. پروژه‌های زیادی داریم که رو به اتمام است و برخی ریل گذاری‌ها برای دولت آینده انجام شده است.

حجم ویدیو: 20.09M | مدت زمان ویدیو: 00:02:45 دانلود ویدیو پربیننده ترین طعنه جالب ایلان ماسک به جف بزوس آیفون ۱۳ چگونه خواهد بود؟ پرفروش ترین تلویزیون های ال جی ۲۰۲۱ تمام انتظاراتی که از رویداد هواوی داریم؛ از سیستم عامل هارمونی تا محصولات جدید ادامۀ حمایت‌های ایرانسل از برگزاری آنلاین رویدادهای فرهنگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای عالی امنیت انتخابات ۱۴۰۰ فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی

سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا  ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر گوگل پلی یکی از دستور کار‌های گروه تعیین مصادیق مجرمانه است
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه