Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، محمود واعظی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت با بیان اینکه هیچ کشوری در انزوا نمی تواند برای مردم خود رفاه بیاورد و توسعه پیدا کند، اظهار کرد: همه کشورها به دنبال این هستند که از مزیت های خود و امکاناتی که دارند برای توسعه و رفاه مردم خود استفاده کنند. ایران هم از این قاعده نمی تواند خارج باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی افراد یا سابقه کار اجرایی نداشته یا مشکلات کشور را نمی دانند، مسایلی مطرح می کنند که عملیاتی نیست یا برای مردم مشکل درست می شود.

وی ادامه داد: خوشحالیم که همه کاندیداها به  تعامل و مذاکرات روی خوش نشان داده اند و انتقاد به آن نداریم. نباید چون ما به این راه اعتقاد داشتیم الان که دیگران هم اعتقاد پیدا کرده اند، منتقد باشیم. آنچه برای ما مهم است، آینده نظام است و فرقی نمی کند کدام دولت سر کار باشد. وظیفه ما این است که صادقانه تجربیات خود را در اختیار دولت آینده قرار دهیم و ریل گذاری که برای کشور انجام داده ایم را به دولت بعدی منتقل کنیم.

رییس دفتر رییس جمهور همچنین با بیان اینکه هیچ کسی نباید تلاش کند یا خوشحال شود از اینکه مشارکت مردم در انتخابات کم باشد، گفت: ممکن است کسی انتقادی داشته باشد یا سلیقه اش با سلیقه شورای نگهبان متفاوت باشد ولی مشارکت بالا به عنوان قدرت نظام محسوب می شود. هم وحدت و انسجام داخلی را افزایش می دهد و هم موجب خنثی شدن توطئه های دشمن می شود. پس همه باید برای مشارکت بیشتر تلاش کنیم همانطور که مقام معظم رهبری تاکید دارند. 

وی درباره این مسأله که گفته می شود عملکرد دولت موجب کاهش مشارکت شده است، تصریح کرد: در دولت های گذشته هم همین مسایل را داشته ایم. اواخر دولت احمدی نژاد که شرایط خیلی بدتر از الان بود در ضمن تحریم های شبیه تحریم های ترامپ هم وجود نداشت و همه ناامید بود، اما شور انتخاباتی در۹۲ و ۹۶ زیاد بود و مشارکت مردم افزایش یافت. ما نمی خواهیم اختلاف ایجاد کنیم و حرف های ناامیدوارکننده بزنیم تا مردم به آینده امیدوار باشند و سر صندوق رای حاضر شوند.

واعظی ادامه داد: خود برخی کاندیداها مسابقه در زدن دولت ایجاد کرده اند. مردم وقتی می بینند دولتی با این امکانات و افراد با تجربه به این نتیجه رسیده است می گویند پس کسی که شعارهای آنچنانی می دهد کاری نمی تواند بکند مخصوصا که برنامه درست و حسابی هم تا الان نداشته‌اند و آرزوهایشان را گفته اند. یکی گفته یارانه را چند برابر می کند یا ارزش پول ملی را چند برابر می کند ولی هیچ کس نگفته چگونه این شعارها را عملیاتی می کند.

واعظی در ادامه با بیان اینکه کاندیداها باید بگویند چگونه می خواهند با فساد مقابله کرده و عدالت را برقرار کنند، گفت: می گویند ارزانی می آورم و بهتر مذاکره میکنم خب بگویند چگونه می خواهند این اقدامات را انجام دهند. به نظر من ما همه باید دست به دست هم دهیم تا مشارکت بالایی در انتخابات شکل بگیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت از همتی در انتخابات حمایت می کند، تصریح کرد:  دولت در این انتخابات کاملا بی‌طرف و صرفا برگزار کننده انتخابات است. اینکه بخواهند نامزدی را به دولت منتسب کنند و بگویند دولت از یک نامزد حمایت می‌کند، درست نیست.

رییس دفتر رییس جمهور افزود: دولت برای برگزاری انتخابات سالم و امن همراه با سلامت رای دهندگان و کارگزاران انتخابات برنامه ریزی کرده است و این سیاست قطعی دولت است. دولت نه نامزد دارد و نه از کسی حمایت و نه با کسی مخالفت می‌کند. آقای همتی تصمیم گرفتند در انتخابات شرکت کنند. ایشان همکار ما بودند و هستند. اما اینکه نامزدی را به دولت منتسب کنند یا اینکه بگویند دولت از یک نامزد حمایت می‌کند این چنین نیست.

 رییس دفتر رییس جمهوری خاطرنشان کرد: دولت برگزار کننده انتخابات است و نمی‌خواهد جای خودش کسی را انتخاب کند و به مردم بگوید به این شخص رای دهید در عین حال انتخابات پرشور و مشارکت خوب آرزوی این دولت است.

رییس دفتر رییس جمهور در ادامه درباره دور پنجم مذاکرات وین، گفت: در دور چهارم نگارشی درباره متن برجام انجام شد و ما متن خود را برای ۱+۴ فرستادیم. در دور پنجم بیشتر به آن پرداخته شد و خیلی پرانتزهایی که وجود داشت بررسی شد البته هنوز پرانتزهایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه مذاکره بخش های مختلفی از جمله بخش اقتصادی دارد، افزود: سیاست ما این  است که برجام براساس همان برجامی که توافق شده، احیا شود و  ما چیزی به آن اضافه نمی‌کنیم و چیزی نباید از آن کم شود. بیش از نود درصد یا بیشتر تحریم های اقتصادی برداشته شده است. تحریم های نفتی، بانک، پتروشیمی،گاز، فولاد، بیمه، کشتیرانی و همه تحریم های اقتصادی دوران ترامپ، برداشته شده است. در این زمینه مذاکرات خیلی خوب پیش رفته است و  آنچه خواسته ما بوده است در این بخش رسیده ایم. در زمینه بخش هسته ای، توافقات  نسبتا خوب پیش رفته است که درباره خواسته های ما مذاکره در حال انجام است. راستی آزمایی باقی می ماند که پیشنهاداتی ما و پیشنهاداتی طرف مقابل داده ولی هنوز در این بخش آنچه که ما به نقطه مطلوبی که می خواستیم نرسیده ایم ولی در بخش‌های دیگر پیشرفت خیلی خوبی بوده است.این بدان معنا نیست که ما از خواسته های خود منصرف می شویم.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که دولت را بدون مشکل تحویل دولت بعدی بدهیم. اگر ما تحریم را برنداریم تا دولت بعدی سرکار بیاید و کابینه تشکیل شود، زمان خواهد برد و فشار تحریم برای دولت جدید و مردم گرفتاری ایجاد می کند و ترجیح ما این است که تحریم ها در دولت فعلی برداشته شود. اگر جمع بندی متصل شود و شورای عالی امین ملی و مقامات عالی اجازه داده شود، کار زیادی برای برداشته شدن تحریم باقی نمانده است.

رییس دفتر رییس جمهور درباره نامه رییس جمهور درباره پیگیری ردصلاحیت داوطلبان انتخابات، اظهار کرد: رییس جمهور نامه به شورای نگهبان نوشتند. رییس جمهور آنچه در حوزه اختیاراتش بود را انجام داد. هر مسئولی وظیفه خاص خود را دارد و نمی تواند در وظایف دیگران دخالت کند. رییس جمهور پیامدهای تصمیم شورای نگهبان را منعکس کرد اما بقیه آن در اختیار آن شورا است.

منبع: الف

کلیدواژه: رییس دفتر رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۱۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود

رییس‌جمهور از بازگشت حدود ۱۰ هزار کارخانه و کارگاه به مدار تولید خبر داد و بر لزوم رفع دغدغه مسکن برای کارگران تاکید کرد.

به گزارش مشرق، آیت الله «سید ابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان در جشنواره ملی امتنان از کارگران گروه‌های کار و واحدهای نمونه که صبح امروز برگزار شد اظهار کرد: تولیدات کارگران عزیز ما علی رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها برای کشور نقش آفرین است.

وی‌افزود: همان طور که رهبری بر آن تاکید فرمودند، تلاش‌ها و اقدامات کارگران ما باید امید آفرین باشد و همان طور که در شعار امروز این جشنواره آمده است، «ما پای کار ایران هستیم» و این شعار نشان از روحیه جهادی و ارزشمند کارگران، مدیران و کارفرمایان ماست.

رییس‌جمهور اظهار کرد: دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است و در عرصه اقتصادی هم ناکام خواهد ماند و تلاش و فعالیت‌های کارگران ایرانی به عنوان محور همه تلاش‌ها در عرصه تولید محسوب می شود و نقش کارگران در آن بی بدیل است، لذا باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر صورت بگیرد.

آیت‌الله رییسی با اشاره به اهمیت رشد فرهنگ کار در کشور، اظهار کرد: باید به کار و کارگر توجه شود؛ عمل برتر و موثر مهم است؛ همانطور که میان نماز اول وقت و نماز قضا تفاوت وجود دارد. تاکید دارم که کار زمان‌شناسانه اهمیت دارد.

وی ادامه داد: در زمان دفاع مقدس، کارهایی در کارخانه‌ها انجام شد که ما را از کشورهای بیگانه بی نیاز کرد؛ کارهایی که همراه با خلاقیت و نوآوری بود؛ در حالی که کارگران ما سابقه این کارها را نداشتند.

رییس‌جمهور گفت: هم‌اکنون هم که به ما جنگ اقتصادی تحمیل شده است، جوانان، کارگران و کارفرمایان ما نشان دادند که همچنان که رزمندگان ما سیلی محکمی به دشمن زدند، آن‌ها هم در عرصه اقتصادی سیلی محکم به دشمن خواهند زد؛ در حالی که دشمنان فکر می‌کنند با تهدید و تحریم می‌توانند ما را متوقف کنند.

وی ادامه داد: ما در کشور رشد تولید، رشد اقتصادی، رشد نوآوری داریم و در حوزه فناورانه رشد کمی در شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها را شاهد هستیم؛ جامعه کارگری و کارآفرینی ما پای کار است و این جای قدردانی دارد.

آیت‌الله رییسی با اعلام اینکه لایحه امنیت شغلی کارگران در دولت تصویب شده و در مجلس پیگیری می‌شود افزود: ثبات شغلی بسیار مهم است؛ ما امروز شاهدیم که اشتغال در کشور افزایش و بیکاری کاهش یافته و این جای افتخار دارد.

رییس‌جمهور با اشاره به موضوع بیمه کارگران ساختمانی گفت: آقای وزیر گفته است که موانع این کار در حال رفع است؛ بیمه کارگران ساختمانی مورد تاکید دولت است.

آیت الله رییسی همچنین با بیان اینکه سازوکار قانونی سه‌جانبه دولت، کارفرما و کارگر مناسب است که ادامه یابد تا تصمیم‌های مناسب و قابل دفاع با تورم گرفته شود، ادامه داد: لازم است بانک‌ها با اشتغال، مسکن و ازدواج همراهی کنند؛ لذا تاکید می‌کنم که در پرداخت وام برای این سه موضوع که به رفع دغدغه جوانان کمک می‌کند، همراهی کنند.

وی تصریح کرد: مسوول بانک رفاه کارگران اعلام کرد که آمادگی دارد برای تسهیلات مسکن کارگران کمک کند و من از وی تشکر می‌کنم تا ان‌شاء الله این دغدغه کارگران را حل کند زیرا سهم مسکن در سبد هزینه خانواده زیاد است و بنای دولت این است که با امکاناتی که در کشور وجود دارد، این مشکل را حل کند.

رییس‌جمهور ادامه داد: یکی از ابزارها و امکانات مهم کشور، زمین است که باید از آن بهره ببریم؛ البته ممکن در مراکز استان‌ها یا تهران و تبریز و مشهد، زمین برای ارایه نداشته باشیم اما آن طرف‌تر از این شهرها، امکان ارایه و تهیه زمین وجود دارد.

آیت‌الله رییسی اظهار کرد: از همه مدیران شرکت‌ها و کارخانجات می‌خواهم همت کنند تا تعاونی‌های مسکن فعال شوند؛ وزارت راه و شهرسازی آمادگی لازم برای رفع دغدغه مسکن را دارد زیرا مسکن دغدغه مهمی برای کارگران است و باید این دغدغه رفع شود.

رییس‌جمهور با بیان اینکه مهارت‌ورزی برای همه لازم است افزود: برای هر کاری در کنار دانش‌افزایی، مهارت‌افزایی هم لازم است؛ در واقع مهارت و دانش باید به روز شوند؛ لذا همواره باید نسبت به کسب دانش اقدام کرد. دنیای امروز، دنیای اطلاعات و ارتباطات و دانش است.

آیت‌الله رییسی با اشاره به موضوع دولت الکترونیک گفت: در گذشته، حرف دولت الکترونیک مطرح بود و امروز بحث «دولت هوشمند» مطرح است. متاسفانه در سال‌های گذشته دولت‌ها نتوانستند دولت الکترونیک را اجرایی کنند و الان تنها بین ۳۵ تا ۳۷ درصد دولت الکترونیک، محقق شده است؛ این در حالی است که دیگر موضوع دولت هوشمند مطرح شده است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۰ هزار کارخانه و کارگاه تولیدی که از مدار تولید خارج شده بودند، به تولید بازگشته‌اند؛ در سفرهای استانی شاهد هستیم که کارخانه‌های به مدار برگشته، در غرفه‌های تولیدات خود را عرضه می‌کنند؛ از طرفی هزاران کارگر مشغول به کار شده‌اند و کارخانجات تعطیل دوباره احیاء شده اند.

رییس‌جمهور گفت: باید توجه کرد که تعطیلی کارخانجات، مشکلات زیادی در زندگی کارگران ایجاد می‌کند؛ لذا مسوولان اجازه ندهند کارخانه‌ای به هر دلیل تعطیل شود.

آیت‌الله رییسی با اشاره به صادرات ۲ میلیارد دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان کشورمان اظهار کرد: البته اگر کارخانه یا کارگاهی در گذشته از مدار تولید خارج شده، حتماً دلایل مالی و حقوقی وجود داشته که لازم است استانداران و فرمانداران از وقوع دوباره آن در آینده جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • کورس مذاکرات هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • خیزش دانشگاهیان آمریکا یکی از دستاورد‌های طوفان‌الاقصی است
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • ایران آقای فوتسال آسیا است/ جوان‌ها سنگ تمام گذاشتند
  • عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند