Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@14:48:33 GMT

آب معدنی گران تر نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۱۱۳۳

آب معدنی گران تر نمی‌شود

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی از افزایش قیمت و کمبود پت یا ماده اولیه تولید بطری خبر داد و گفت: قیمت آب بسته بندی در سال جاری تاکنون تغییری نداشته و احتمالا در ادامه ۱۴۰۰ هم تغییر نمی‌کند، چرا که آب بسته‌بندی رقیب سنگینی همچون آب شرب شهری دارد که در ۹۵ درصد مواقع در منزل در دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان فروهر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه تندگویان تنها تولید کننده پت در کشور است و از طرف دیگر با فرا رسیدن فصل گرما تقاضای آب معدنی و سایر نوشیدنی‌ها افزایش یافته قیمت پت افزایش داشته است.  

وی افزود: از طرف دیگر سیاست گذاری قیمت در بورس کالا به ضرر تولید کننده و به نفع تندگویان است که اجازه رقابت بدون سقف را تعیین کرده است. بنابراین قیمت مواد اولیه که حدود ۱۹ هزار تومان بوده ۱۵ درصد رقابت خورده و به ۳۰ هزار تومان رسیده، این در حالی است که در گذشته سقف رقابت بین ۵ تا ۱۰ درصد تعیین شده بود. اما روند فعلی به این معنی است که پول از جیب تولید کننده به جیب تند گویان  منتقل می‌شود.  

۲۰ هزار تن پت به کشور وارد می‌شود

وی با بیان اینکه در حال حاضر پت در بخش‌های دارویی، بهداشتی، آرایشی و غیره نیز استفاده می‌شود، و نیاز به آن افزایش پیدا کرده، تصریح کرد: با این حال تنها تولیدکننده تندگویان است و به نظر می‌رسد در چنین شرایطی به واردات نیاز داریم. اما سیاست گذاران دیر به این نتیجه رسیدند و در نهایت حدود یک هفته پیش قرار شد زیر مجموعه های آستان قدس رضوی که منابع مالی کافی برای واردات این محصول گران قیمت را دارند، زمینه واردات ۲۰ هزار تن به کشور را فراهم کنند. اما حتی اگر مبدا هند باشد، ۴۵ روز طول می‌کشد و بنابراین مشکلات تولید کنندگان آب‌های بسته‌بندی که اوج کاری آنها اکنون است مرتفع نمی‌شود. اما باز هم اقدام مناسبی است.  

فروهر با بیان اینکه بهتر بود این موضوع از اول سال در دستور کار قرار می‌گرفت، گفت اما باز هم امیدواریم محموله به کشور برسد و سطح رقابت کاهش پیدا کند.  

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره تغییر قیمت آب در سال جاری، اظهار کرد: قیمت آب بسته بندی در سال جاری تاکنون تغییری نداشته و احتمالا در ادامه ۱۴۰۰ هم تغییر نمی‌کند. چرا که آب بسته‌بندی رقیب سنگینی همچون آب شرب شهری دارد که در ۹۵ درصد مواقع در منزل در دسترس است. بنابراین هر یک تومان افزایش قیمت به زیان تولید کننده خواهد بود.  

به گفته وی حداقل قیمت آب بسته‌بندی نیم لیتری در حال حاضر ۳۰۰۰ تومان است.

گفتنی است که مشکل تامین و گرانی پت هر سال در فصل تابستان برای تولیدکنندگان دردسرساز می‌شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آب بسته بندی تولید کننده قیمت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۱۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است

سیاوش سلیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به عدم اصلاح ارزش پایه گمرکی توسط گمرک ناچارا هرکیلو شیرخشک را در بازارهای جهانی ۲ دلار عرضه می‌کنیم، درحالیکه با نرخ ۲.۶۵ دلار باید به سامانه نیما برگردانیم.

به گفته او، رفع تعهد ارزی صادرات در برابر واردات محدود شده است به طوریکه صادرات حتما در قبال واردات کالاهای کشاورزی باید باشد که دست تولیدکننده شیرخشک بسته است که همین امر منجر به رکود بازار شده است.

سلیمی با اظهار نگرانی نسبت به افزایش قیمت شیرخام افزود: اگر قیمت شیرخام افزایش غیر متعارفی داشته باشد، بدون تردید صادرات شیرخشک و کره دچار مشکل می‌شود و شیرخام تولیدی بدلیل عدم جذب توسط کارخانجات جذب نخواهد شد.

رئیس هیئت مدیره انجمن شیرخشک ادامه داد: با افزایش قیمت شیرخام، سرانه مصرف داخل تحت تاثیر قرار می‌گیرد، از این رو انتظار می‌رود که تصمیم منطقی در خصوص اصلاح قیمت صورت بگیرد.

او با بیان اینکه سالانه ۱۱ میلیون تن شیرخام در کشور تولید می‌شود، افزود: بنابر آمار ماهانه ۱۸ هزارتن شیرخشک در کشور تولید می‌شود که با ورود به فصل گرما درصدی از تولید کاهش می‌یابد و مجدد در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد.

سلیمی با بیان اینکه سالانه ۷۰ تا ۸۰ هزارتن شیرخشک در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: با احتساب مصرف داخل، مابقی شیرخشک تولیدی باید به بازارهای هدف صادر شود که متاسفانه در بحث اصلاح ارزش پایه گمرکی به رغم موافقت وزارت جهاد، تاکنون گمرک اصلاح نکرده است که در صورت تسهیل با نگرانی کمتری به سمت افزایش قیمت شیرخام می‌رویم.

او از دپوی ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات خبر داد و گفت: با اصلاح ارزش پایه گمرکی، میزان دپوی شیرخشک در کارخانجات کاهش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۳ اردیبهشت؛ سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی