Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، محمد کشاورز زاده روز چهارشنبه در کنفرانس بین المللی دوستی مردم با مردم که با همت سازمان همکاری شانگهای در استان خوبی چین برگزار شد، افزود: می توانم به عنوان نمونه به بیانیه مشترک حفظ میراث فرهنگی آسیا، تفاهم نامه مبادلات سینمایی و همکاری گسترده با رسانه های اجتماعی و رسمی چین اشاره کنم که کمک زیادی به دوستی ایران و چین کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نمی توان از این نکته غافل شد که یکی از لحظات فراموش نشدنی همبستگی هنگامی اتفاق افتاد که برج آزادی تهران به منظور همدردی و حمایت از مبارزه مردم ووهان با همه گیری کرونا نورافشانی شد در حالی که برخی از کشورها فقط با سیاسی کردن ویروس، چین را لکه دار می کردند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین که به دعوت کمیته برگزاری کننده در این نشست که با شرکت‌ مقامات عالیرتبه کشوری و استان خوبی چین و دبیرکل سازمان شانگهای برگزار شد شرکت کرده بود در نشست تخصصی «ارتباطات با کیفیت بالا» با اشاره به نقش ارزنده و مهم چین و سازمان شانگهای در افزایش زمینه تعامل سازنده و مولد کشورها، پنجاهمین سالگرد روابط با چین، بیستمین سالگرد تاسیس سازمان شانگهای و نیز دستاوردهای ستودنی مردم ووهان و  چین در غلبه بر شیوع کرونا را نیروهای محرک دوستی و همکاری بیشتر ملت ها برشمرد.

علاوه بر نشست تخصصی فوق، نشست های دیگر در زمینه همکاری اندیشکده ای، خواهر خواندگی، توسعه شهری و روستایی در حاشیه این همایش برگزار گردید.

بیش از ۳۰۰ شرکت کننده چینی و خارجی به صورت آفلاین و آنلاین در این رویداد دو روزه شرکت کردند.

سفیر کشورمان در ادامه سفر به استان خوبی چین با استاندار این منطقه هم دیدار کرد.

کشاورز زاده در این دیدار برنامه ۲۵ ساله همکاری میان ایران و چین را فرصت مهمی برای تعامل دو کشور در زمینه های مختلف عنوان کرد و گفت: زمینه های همکاری میان چین و ایران بویژه شرکت های خوبی و ووهان در زمینه ساخت و ساز و فناوری و دارویی با ایران فراهم است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در این سفر همچنین با رییس کمیسیون توسعه و اصلاحات چین گفت و گو کرد.

برچسب‌ها سازمان همکاری شانگهای چین ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان همکاری شانگهای چین ایران سازمان همکاری شانگهای چین ایران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد

صمد حسن‌زاده رییس اتاق بازرگانی ایران صبح امروز در همایش تجاری ایران و کوبا در محل اتاق ایران گفت: روابط ایران و کوبا همواره دوستانه و با احترام متقابل بوده و دو کشور از شرکای سیاسی یکدیگر می شوند و  سابقه دوستی دو ملت در سطح عالی بوده است. با این حال، این حسن روابط سیاسی در روابط اقتصادی دو کشور بازتاب ملموسی و مطلوبی نداشته است.

وی افزود: دو کشور راه درازی را در توسعه روابط تجاری داند و مقامات دو کشور باید بر تعهد خود بر همکاری اقتصادی تاکید داشته باشند.

حسن زاده ادامه داد: حجم تجارت ایران و کوبا در سال‌های اخیر به طور پیوسته افزایش داشته و در سال ۲۰۲۲ تجارت دو کشور بیش از ۲۴۳ میلیون دلار بوده است. در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۰، ۲۱۰ میلیون دلار بود.

رییس اتاق ایران خاطرنشان کرد: ایران محصولات نفتی و پتروشیمی و مواد غذایی و ساختمانی به کوبا صادر و دارو، تجهیزات پزشکی و خدمات مهندسی از این کشور وارد می کند.

وی یادآور شد: در تجارت دو کشور زیرساخت ها به اندازه کافی توسعه نیافته است و همچنین تحریم های آمریکا علیه هر دو کشور بزرگ ترین مانع تجارت بین دو کشور بوده است. با این حال، ایران و کوبا می‌توانند از تجارب هم در مقابله با تحریم‌ها استفاده کنند.

وی یادآور شد: کشاورزی، گردشگری و انرژی می تواند زمینه همکاری مشترک دو کشور باشد. همچنین ایران به دلیل برخورداری از کریدور شرق به غرب می‌تواند زمینه ارتباط کوبا را با اوراسیا فراهم آورد.

رییس اتاق ایران گفت: واکسن پاستوکووک در زمان شیوع ویروس با همکاری کوبا در ایران تولید شد.

وی در ادامه از کوبا به عنوان یکی از مهم ترین صادرکنندگان نیکل یاد کرد و گفت: معادن نیکل و کبالت در ایران وجود دارد که سرمایه گذاری بر آنها نشده و ایران می‌تواند از دانش و فناوری کوبا در زمینه بهره برداری از ذخایر نیکل استفاده کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس