Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@23:14:53 GMT

عبادت با کیفیت به جای عبادت زیاد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۴۸۸۴

عبادت با کیفیت به جای عبادت زیاد

ایسنا/قم استاد حوزه علمیه با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) خطاب به امیرالمؤمنین(ع) گفت: انجام واجبات به جای مستحبات، تلاش برای آبادانی آخرت به جای دنیا، پرداختن به عیب خود به جای عیب جویی از دیگران، عبادت با کیفیت به جای عبادت زیاد و ابراز نیاز به درگاه خدا به جای ابراز نیاز به مردم می‌تواند بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین مؤمنی در سخنرانی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه پیامبر(ص) به امیرالمؤمنین(ع) شش جمله آموختند که خلاصه شده ۶ هزار جمله است و بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی با این جملات رفع می‌شود، عنوان کرد: پیامبر(ص) فرمودند که وقتی می بینی تمام مردم دارند مستحبات را انجام می‌دهند تو بکوش تا واجبات را انجام دهی زیرا روز قیامت از واجبات سؤال می‌شود نه مستحبات.
وی ادامه داد: دومین توصیه اینکه وقتی مشاهده کردی تمام مردم برای رسیدن به دنیا تلاش می‌کنند و تمام هدفشان دنیا است تو برای آخرت خود بکوش زیرا دنیا در حال گذر است و آن چیزی که برای انسان می‌ماند آخرت است.

استاد حوزه علمیه افزود: سومین جمله این که وقتی مردم مشغول عیب جویی از دیگران هستند تو به عیوب خودت مشغول باش و یک ضرب المثل قدیمی است که می‌گوید اگر بیل زن هستید باغچه خودتان را بیل بزنین، اکنون در فضای مجازی پر از عیب جویی از دیگران و حتی تهمت و دروغ بستن به دیگران است که باید از این موارد پرهیز کنیم.
وی چهارمین جمله را زیباسازی خانه آخرت به جای تزئین خانه‌های دنیوی دانست و گفت: تزیین خانه آخرت به تقویت ایمان و انجام عمل صالح است اما برخی نه فقط زندگی دنیایی بلکه قبر خود در دنیا را هم به قدری مجلل می‌سازند که نشان دهنده تعلق این افراد به دنیا است.
مؤمنی افزود: پنجمین جمله و توصیه پیامبر(ص) به امیرالمؤمنین(ع) این بود که وقتی مردم عمل و عبادت زیاد انجام می دهند تو بکوش که عمل کم ولی خوب و با کیفیت انجام دهی زیرا عمل با حضور قلب و توجه به خدا اگر چه کم باشد اما تأثیرگذار است.
وی گفت: آخرین جمله‌ای که پیامبر(ص) فرمودند این جمله است که وقتی مردم دست نیاز به در خانه مخلوق برده‌اند تو از خدا بخواه و متوسل به خالق‌شو زیرا خدا اصل کار است و اگر چیزی به انسان برسد این خدا است که روزی می‌رساند.
استاد حوزه علمیه گفت: پیامبر(ص) بعد از این شش جمله فرمودند «زمانی می‌آید که کسی که اقرار به حق می‌کند نجات خواهد یافت حتی اگر عملی هم نداشته باشد به این معنی که دفاع و اقرار به حقانیت افراد به نوعی تقویت آن فرد و جریان است و کمترین کاری که انسان حق‌مدار می‌تواند انجام دهد اقرار به حقانیت است.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حضرت معصومه س پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود

امام جمعه شیراز گفت: در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود لذا ما باید به نقطه‌ای برسیم تا حق کارگران درست و منصفانه قسمت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اتفاق اعضاء شورای عالی کار و تشکیلات کار و کارگری فارس ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر، اظهار داشت: امیدوارم جامعه کارگری ما در آینده این کشور و آینده دنیا بتواند به عنوان یک مجموعه نمونه‌ای که عدالت، رفاه، خدمت و تولید را به اوج می‌رساند مطرح شود، طبیعتاً برای رسیدن به چنین هدفی از کارفرما، کارگر، دولت و مجموعه‌های مردمی و علمی باید تلاش کنند تا این مسیر بسیار طولانی را طی کنیم.

وی افزود: ما ادعای بزرگی داریم که ملتی با فرهنگ چند هزار ساله هستیم و آرزو و آرمان بزرگی نیز داریم و می‌گوییم ایرانیان زمینه ساز عدالت جهانی هستند و این ادعا در طول تاریخ ما تکرار شده است پس از این جهت باید خود را آماده کار و تلاش کنیم.

امام جمعه شیراز در خصوص رتبه‌سنجی‌ها، بیان کرد: این کار بد نیست و نشان دهنده این است که به نوعی در بین مجموعه‌های فعال در کشور دارای رتبه هستیم، اما باید توجه داشته باشیم که از یکطرف با وضعیت موجود و از طرف دیگر با آرمان‌های خود باید شرایط را بسنجیم تا در ادامه بتوانیم یک حرکت معقول متناسب به سوی پیشرفت داشته باشیم، اگر صرفا خودمان را با وضعیت کشور بسنجیم در چند سال گذشته و در بحث مقامات ملی استان فارس عقب‌گرد داشته‌ایم در حالیکه مقام معظم رهبری فرمود فارس در قله است. 

آیت‌الله دژکام افزود: ما در قله بودیم و باید در قله بمانیم و برای در قله بودن همه دوستان از مدیران دولتی تا کارفرمایان و کارگران عزیز باید تلاش کنند و از نقش خودمان به عنوان استان پیشران در عرصه‌های مختلف تولید تا فرهنگ تنزل نکنیم.

وی با اشاره به مشکل جهانی آب و ...، گفت: امروز باید کاری کنیم تا گذران دنیا بر ما آسان شود و تحمل پیدا کنیم. چه چیزی باعث می‌شود در دنیا زندگی را تحمل کنیم؟ یکی از موارد عدالت است و برای همین است که امیرالمؤمنین هر هفته در خطبه‌های نمازجمعه می‌خواندند و ما نیز به تبعیت از ایشان در خطبه می‌خوانیم که «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ».

نماینده ولی فقیه در استان فارس در خصوص نامگذاری روز نام کار و کارگر گفت: به خاطر اینکه به صورت سنتی در طول تاریخ دنیا کارفرمایان زورشان می‌رسید و حق کارگران درست ادا نمی‌شد روز کارگر را گذاشتند که حق کارگران عادلانه داده شود، اما بحث یک روز یا یک هفته خاص در طول سال نیست و همیشه در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود. ما باید به نقطه‌ای برسیم تا همینی که هست منصفانه قسمت شود و اصل همین است.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: در بحث تولید اول باید پول را تولید کنید و اینکه رهبری می‌فرماید دانش بنیان‌ها به کمک بیایند برای این است که هزینه تولید کم شود و سود خالص اضافه شود و به کارگر سهم و سود بیشتر داده شود و در این زمینه باید کار شود وگرنه اوضاع همین خواهد ماند.

امام جمعه شیراز در پایان با بیان اینکه هزینه تولید در قسمت‌هایی آنقدر زیاد است که آسیب می‌بینیم و اگر کار بر پایه دانش جلو نرود بعد از مدتی شکست روی شکست است و روی این مسائل باید فکر کنیم و از آدم‌های بصیر استفاده کرده و هزینه برای آن بپردازیم، گفت: برخی‌کارخانه‌ها مرکز تحقیقات دارند یعنی اینکه می‌خواهند کیفیت را افزایش دهند و هزینه تولید کمتر شود و جنس تولیدی بهتر با هزینه کمتر به دست بیاید. انشاءالله در این مسیر همه به یکدیگر کمک دهیم و برنامه‌ریزی کنیم تا به نتایج مطلوب برسیم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • شوم تار ؛ عرفان طهماسبی
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • وزیر علوم: وقتی آزادی در دانشگاه لگد مال می‌شود، به حرمت دانشگاه و دانشگاهیانمان در ایران می‌بالیم
  • واکنش وزیر علوم به یورش پلیس آمریکا به دانشجویان
  • وجدان بیدار دانشگاهیان جهان در مقابل نسل کشی غزه خروشید