Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی در کارگروه آب و خاک سازمان در رابطه با پروژه های نیمه تمام آب و خاک گفت:  الزام ورود شهرستانها در تکمیل طرح های آب و خاک به این معناست که بایستی مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان ها تکمیل و اتمام طرح های آب و خاک را در دستور کار خود قرار داده و ظرف چند ماه آینده ، پروژه ها به مرحله بهره برداری برسند اولویت با طرح هایی است که در سال های گذشته به ماخذ 85 درصد از محل اعتبارات کمک های فنی و اعتباری تامین اعتبار گردیده اند و مدیریت های شهرستان ها باید نسبت به اخذ سهم 15 درصدی خودیاری بهره برداران اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حل این موضوع و به اتمام رساندن تمام پروژه های نیمه کاره را در طول چند ماه آینده در گرو هنر مدیریت سازمان در جامعه شهرستانی و روستایی برای اقناع اهالی جهت مشارکت در پروژه دانست و گفت: تامین 15 درصد سهم خودیاری با  ایجاد احساس تعلق خاطر بهره برداران به پروژه و مشارکت آنان در این زمینه ضروری به نظر می رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی در همین راستا به اجرای این امر در مورد پروژه پایاب سد مقصودلو هریس تاکید کرد و با اشاره بر اینکه در شهرستان سراب نیز پیشرفت های خوبی حاصل شده است، اظهار داشت: باید مبالغ باقیمانده با پیگیری مدیریت جهادکشاورزی شهرستان و پیمانکار از محل سهم خودیاری و بهره برداران تامین شود.

مهندس فتحی عدم تحویل قطعی پروژه هایی که تحویل موقت شده اند را عدم پیگیری از طرف خود کارفرمایان و کشاورزان و پیمانکاران دانسته و پیگیری جدی مدیریت آب و خاک استان و مدیریت های شهرستان ها را بصورت جدی خواستار شد.

وی برای رفع این مشکل بر تعیین بازه زمانی برای شهرستانها و بررسی دقیق پروژه هایی که تحویل قطعی می شوند تاکید کرد و گفت: از پس نباید به پیمانکارانی که زمان تحویل موقتشان سپری شده و به تحویل قطعی منجر نشده است، پروژه ای ارجاع گردد و تنها پس از تعیین تکلیف پروژه های سابق باید پروژه جدیدی برایشان تعریف گردد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آب کشاورزی تبریز کارفرما خبرگزاری فارس فارس تبریز تحویل قطعی پروژه ها آب و خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • پروژه نهضت ملی مسکن در تنگستان سرعت خوبی دارد
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز