Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیر عامل شرکت توزیع برق استان مرکزی از توقیف ۱۵۵۰۰ ماینر در این استان خبر داد و گفت: با هم‌افزایی بین شرکت توزیع برق و صنایع استان خاموشی‌های بدون برنامه را به حداقل خواهیم رساند.

محمد اله‌داد شامگاه چهارشنبه ۱۲ خرداد ماه در حاشیه برگزاری جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری دادگستری شهرستان ساوه که در دفتر انجمن مدیران صنایع و خانه صنعت و معدن ساوه واقع در شهر صنعتی کاوه برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن عذرخواهی در خصوص خاموشی‌های اخیر بویژه در صنایع به دلیل ناطرازی در تولید و مصرف برق در فصل گرما اظهار کرد: متاسفانه کمبود برق به عوامل مختلفی بستگی دارد و امسال از فصل بهار به دلیل کاهش بارندگی‌ها و افزایش مصرف، با قطعی زودهنگام مواجه بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این جلسه مقرر شد یک برنامه ریزی دقیق با هماهنگی صنایع در خصوص خاموشی‌ها صورت گیرد و تلاش خواهیم کرد تا در عمل به خواسته مدیران صنایع در خصوص کاهش بار با استراحت یک یا دو روز در هفته و جایگزینی روزهای تعطیل هماهنگی لازم صورت گیرد و امیدواریم با هم‌افزایی بین شرکت توزیع برق و صنایع خاموشی‌های بدون برنامه را به حداقل برسانیم.

او با اشاره به بافت صنعتی و کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: برخی ساختمان‌ها و فضاهای بلااستفاده که از انشعاب برق برخوردارند با توجه به ارزان بودن برق در کشور به عنوان مزارع استخراج رمز ارز استفاده می شود که مصرف بالایی نیز دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با اشاره به توقیف ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماینر در استان مرکزی گفت: این میزان دستگاه ماینر توقیف شده بالغ بر ۴۰ مگاوات برق مصرف می کند که عدد بسیار بزرگی است و چون به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند مصرف برق بالایی دارند که بخش اعظمی از انرژی را شامل می شود.

وی با اشاره به اینکه افزون بر ۶ درصد مصرف برق استان مرکزی توسط ماینرها صورت می‌گیرد، گفت: شناسایی و توقیف ماینرها می‌تواند مانع مصرف بخش مهمی از انرژی شود.

او افزود: در شرایطی که آموزش دانش آموزان از طریق مجازی و با مصرف برق صورت می‌گیرد و نیز مشکلاتی که متوجه بیماران کرونایی برای طی پروسه درمان بخصوص بیمارانی که از ونتیلاتور استفاده می کنند، وجود دارد، خود را ملزم به روشن نگه داشتن برق منازل و مراکز درمانی می دانیم.

اله داد در ادامه گفت: با جمع آوری دستگاه های رمز ارز که بار ۴۰ مگاواتی را به صنعت برق تحمیل می کنند و قطعا آمار این دستگاه ها خیلی بیشتر است، بخشی از مصرف کاهش می یابد. ۴۰ مگاوات برق مصرفی ماینرها حداقل دو برابر مصرف تعداد منازل است و به عبارتی معادل مصرف ۱۰۰ هزار منزل مسکونی برق مصرف می‌کنند یا معادل مصرف برق ۱۰ واحد صنعتی نظیر شرکت ماشین سازی اراک که از صنایع پرمصرف استان است مصرف دارند با این تفاوت که ماشین سازی در یک یا دو شیفت فعالیت دارد، اما ماینرها به صورت شبانه روزی و در سه شیفت مصرف برق دارند.

وی با اشاره به اینکه آب ذخیره شده در پشت سدها و سوخت نیروگاه‌ها پاسخگوی مصرف برق این روزها نیست، گفت: یکی از دلایل پاسخگو نبودن سدها و نیروگاه ها فعالیت مزارع غیرمجاز و رمز ارزهاست.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی با وجود صنعتی بودن رتبه برتر کشور را در خصوص کاهش قطعی برق کسب کرده بود، گفت: در استان مرکزی افزون بر ۷۰ درصد انرژی برق در صنایع مصرف می‌شود و باید مدیران صنایع با تعدیل بار مصرفی کمک کنند تا از خاموشی‌ها جلوگیری شود.

اله داد با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۰ هزار مگاوات کسری برق در استان داریم و این کسری به سرعت برطرف نخواهد شد، افزود: استان مرکزی ۲۳ درصد رشد مصرف برق داشته و ۱۰۵۰ مگاوات برق پیک مصرف استان در شرایط کنونی است و برای تامین این میزان انرژی نیازمند مدیریت صنایع هستیم. ۷۰ درصد برق استان را صنایع مصرف می‌کنند و با این وجود شرایط استان مرکزی به مراتب بهتر از بسیاری از استان های دیگر کشور است.

وی تصریح کرد: اطلاع رسانی قطعی برق احتمالی نیز از طریق سایت شرکت توزیع برق استان به صورت روزانه انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قطعی برق دستگاه ماینر کمیته حمایت قضایی تولید ساوه استانی اقتصادی استانی شهرستانها شرکت توزیع برق استان مرکزی خاموشی ها برق استان مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محسن اردکانی در گردهمایی مدیران روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای استان تهران افزود: متوسط بارندگی‌های تهران سالانه ۲۸۰ میلیمتر است، اما در چهار سال اخیر این میزان بین ۱۹۰ تا ۲۱۰ میلیمتر در نوسان بوده است.

مدیرعامل آبفای استان تهران ادامه داد: سالانه بین ۱.۵ تا ۴ درصد نیز به شمار مشترکان شرکت آبفای استان تهران افزوده می‌شود و در چنین شرایطی، چاره‌ای جز مدیریت مصرف وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: البته تنش آبی موجب غفلت شرکت آبفای استان از انجام برنامه‌ها و پروژه‌های زیربنایی و اثرگذار نشده است و همان‌طور که در ابتدای امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه در این استان به مرحله بهره‌برداری رسید، تلاش خواهیم کرد تا پایان امسال نیز شهروندان و ساکنان استان تهران از مزایا و خدمات ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید برخوردار شوند.

اردکانی گفت: خادمان مردم در شرکت آب و فاضلاب استان تهران همه توان و تلاش خود را برای تأمین و توزیع مناسب آب به کار گرفته‌اند؛ اما آنچه که در نهایت موجب ثمردهی این تلاش‌ها خواهد شد، همراهی و مشارکت مردم در مدیریت مصرف است.

تهرانی‌ها چقدر از آب شرب کشور را مصرف می‌کنند؟ | نمای مصرف آب در پایتخت

مدیرعامل آبفای استان تهران آب را حیاتی‌ترین کالای زندگی دانست و با اشاره به تنش آبی و خشکسالی‌های چند سال اخیر، پیشنهاد داد: پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب در دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شود.

وی ادامه داد: کمبود منابع آبی چالشی‌ترین موضوع کشور و مدیریت مصرف آب اولویت نخست شرکت‌های آب و فاضلاب برای گذر از این چالش محسوب می‌شود که یکی از مولفه‌های اثربخش در مدیریت مصرف، اقدام‌های فرهنگی است.

اردکانی با بیان اینکه قوانین و مقررات و قیمت‌گذاری آب و استفاده از تجهیزات و ابزار کاهنده مصرف سایر مولفه‌های مدیریت مصرف را شامل می‌شوند، گفت: در این زمینه باتوجه‌به قوانین و امکانات موجود، اقدام‌های لازم صورت می‌گیرد؛ اما در حوزه فرهنگی به فعالیت‌ها و اقدام‌های فراگیری نیاز است که همکاری و کمک روابط‌عمومی دستگاه‌ها و رسانه‌ها در این زمینه بسیار مؤثر خواهد بود.

به گفته وی، وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب در چهار سال اخیر که خشکسالی بر کشور سایه انداخته است، تلاش‌های زیادی را برای تأمین آب انجام داده‌اند و اگرچه سقایی مردم وظیفه و افتخار شرکت‌های آب و فاضلاب است؛ اما همکاری‌های فرابخشی برای انجام این وظیفه از روی اخلاص است و این تلاش چنانچه با کار مضاعف و مشارکت جمعی همراه شود، توفیق و برکت فراوانی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران به اشاره به شمار بالای کارمندان دستگاه‌های اجرایی و نهادها، افزود: روابط‌عمومی این دستگاه‌ها می‌توانند در کمک به مدیریت مصرف آب، پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب را در بین کارمندان و خانواده‌های آنان راه‌اندازی کنند و همچنین به مدیران ارشد دستگاه‌های خود پیشنهاد دهند تا یک شهردار آب برای پایش و مراقبت از تأسیسات و جلوگیری از هدررفت آب انتخاب کنند.

تامین آب تهران در چه شرایطی به مشکل می خورد؟

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های گسترده روابط‌عمومی شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته و به‌ویژه راه‌اندازی پویش‌های آب بهتر است یا ثروت و تهران، شهر حساس به آب، افزود: این فعالیت‌ها در مدت کوتاهی موردتوجه مخاطبان قرار گرفته و دامنه آن از استان تهران فراتر رفته و به سایر استان‌ها نیز تسری یافته است.

کد خبر 848697 برچسب‌ها وزارت نیرو خبر مهم آبفا - آب و فاضلاب تهران

دیگر خبرها

  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • تجلیل از کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق
  • برق در این استان فردا قطع می‌شود؛ خاموشی از راه رسید؟
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها