Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در مراسمی کوتاه که پس از اکران فیلم سینمایی «میجر» ساخته احسان عبدی‌پور برگزار شد، محمدمهدی عسگرپور دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر، امیر اسفندیاری معاون دبیر و سمیه علیپور مدیر روابط عمومی با حضور در سالن شماره یک پردیس چارسو، جایزه بهترین بازیگر مرد این دوره از جشنواره را به حمید فرخ‌نژاد، بازیگر و تهیه‌کننده فیلم سینمایی «میجر» اهدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگرپور در پایان جشنواره با اعلام این موضوع که اهدای این جایزه یک حرکت نمادین است، اظهار کرد: در این دوره از جشنواره به دلیل شرایط خاصی که داشت، اختتامیه به آن معنای خاص نداشتیم و با توجه به حضور آقای فرخ‌نژاد در پردیس چارسو، فرصت را غنیمت شمردیم تا به‌عنوان حسن ختام، جایزه بهترین بازیگر بخش سینمای سعادت را به ایشان اهدا کنیم.

او ادامه داد: «میجر» آخرین فیلم اکران‌شده در جشنواره امسال بود که باعث به وجود آمدن یک اتفاق ویژه شد. اولین فیلم اکران‌شده در زمان افتتاحیه، یک فیلم جنوبی یعنی «آنسوی آتش» آقای عیاری بود و آخرین فیلم اکران‌شده پس از اختتامیه هم یک فیلم جنوبی دیگر.

احسان عبدی‌پور کارگردان فیلم «میجر»، در سخنانی کوتاه با اعلام رضایت از حضور فیلمش در جشنواره و برنده‌شدن جایزه در دو بخش نتپک و سینمای سعادت اعلام کرد: خیلی خوشحالم که امشب اینجاییم و خوشحال‌تر می‌شوم اگر این فیلم یک اکران متوسط رو به بالا هم داشته باشد چون فیلمی است که از یک جغرافیای دور و با زبانی که زبان قالب سینما و درام ایران نیست می‌آید و ۹۵ درصد از بازیگرانش چهره‌های ناشناخته‌ سینما بودند.

حمید فرخ‌نژاد، ضمن تشکر از هیئت داوران بخش سینمای سعادت، از برگزارکنندگان جشنواره جهانی فیلم فجر تشکر کرد و افزود: خوشحالم که آقای عسگرپور برخلاف برخی از همکارانشان نترسیدند و این فیلم را در جشنواره جهانی پذیرفتند چون هنوز هم نمی‌دانم چرا این فیلم در جشنواره ملی نبود اما خوشحالیم که میجر در جشنواره‌ای دیده شد که از لحاظ ارزش‌گذاری، جایگاه معتبری دارد.

بهترین بازیگر سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در انتهای صحبت‌هایش گفت: خیلی دوست داشتم که استادم خسرو سینایی در جمع ما بود و این فیلم را تماشا می‌کرد. از همین‌ جا، این جایزه را به پاس بزرگواری‌ که داشتند به ایشان تقدیم می‌کنم. روحشان شاد.

سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمید فرخ نژاد جشنواره فجر جشنواره جهانی فیلم فجر فرخ نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۷۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه

به گزارش قدس آنلاین، جشنواره ولاگ این مدرسه کمک آموزشی با هدف ترویج و تشویق بیشتر دانش‌آموزان به درس خواندن، در این دوره میزبان ولاگ‌‎هایی از دانش‌آموزان سراسر ایران شد. بر این اساس، دانش‌‎آموزان پایه اول تا نهم از یک روز درس خواندن خود با فیلیمومدرسه در قالب اسکول ولاگ (ویدیو درس خواندن)، از خود فیلم گرفته و با انتشار آن در آپارات، در این رویداد شرکت کردند.پ

در بخش آراء مردمی این رویداد هم ۹۷ هزار و ۴۳۱ رأی توسط مردم به ویدیوهای بارگذاری شده، اختصاص پیدا کرد.

میثم حیدری، مدیر اجرایی فیلیمومدرسه در خصوص آثار راه یافته به دومین دوره جشنواره ولاگ، بیان کرد: امسال تعداد شرکت‌کنندگان دو برابر دوره قبل بود و تعداد بینندگان و افرادی که رأی خود را ثبت کردند هم سه برابر شده بود. جریانی که نشان‌دهنده پیوند تکنولوژی با زندگی نسل امروز است و لزوم همراهی بیشتر با این نسل است.
سطح کیفی ولاگ‌های ارسالی هم موضوع دیگری بود که حیدری با اشاره به آن گفت: در بین بیش از ۵۰۰ ولاگ شرکت داده شده در جشنواره، شاید تعداد خیلی کم و انگشت‌شماری از آن‌ها دارای کیفیت مناسب نبودند و بقیه آثار از نظر کیفی در سطح بالایی قرار داشتند.

به گفته مدیر اجرایی فیلیمومدرسه، حضور خود فرد در ویدیو به همراه اجرای خوب و خلاق، داشتن سناریو و داستان در ویدیوها، کادربندی درست، کیفیت بالای ضبط صدا و تدوین با سلیقه و همچنین طراحی کاور مناسب از ملاک‌هایی بودند که در داوری‌ها مورد توجه قرار گرفتند.

همچنین در این دوره به برترین ولاگ سال در دو بخش انتخاب داوران و رأی مردمی، به هر کدام ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق گرفت و به بهترین اجرا و خلاقانه‌ترین ولاگ هم در هر بخش ۵ میلیون تومان اختصاص پیدا کرد.

برگزیدگان و شرکت‌کنندگان دومین دوره جشنواره ولاگ‌‏، از شمال تا جنوب کشور را شامل می‌شدند. اسامی این برگزیدگان نیز به این شرح است: علی ایمانی از گرگان، جایزه نفر اول انتخاب داوران، ابوالفضل حسن زاده از تهران جایزه نفر اول آراء مردمی، نیما فنی‌اصل از بوشهر، جایزه بهترین اجرا، فرید بیات از تهران، جایزه خلاقیت.

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • حمید طیبی: در ازبکستان قدرت خود را به رخ فوتسال جهان خواهیم کشید
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • اهدای ۸۰ میلیون جایزه برقی با قرعه‌کشی/ از ابتدای خرداد تا پایان شهریور فرصت دارید
  • عنوان بهترین دروازه بان آسیا کف آرزوهای من بود
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟