Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@23:36:57 GMT

بازار کارِ بیمارِ آمریکا با کمبود ۸ میلیون کارگر

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۷۸۸۰

بازار کارِ بیمارِ آمریکا با کمبود ۸ میلیون کارگر

سیگنال های بازار کار آمریکا تا حدی متناقض است، کسانی که بازار کار را ول و رها نشان می دهند باید وزن بیشتری به آن بدهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ بر اساس اعلام خبرگزاری انگلیسی رویترز: بازار کار آمریکا بدتر از آن چیزی است که به نظر می رسد.

سیگنال های بازار کار آمریکا تا حدی متناقض است، بر اساس مقاله ای که توسط بانک فدرال رزرو سان‌فرانسیسکو منتشر شد، کسانی که بازار کار را ول و رها نشان می دهند باید وزن بیشتری به آن بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقاله، ۲۶ اقدام همزمان در بازار کار را بررسی کرد و دریافت که طی بهبودی اقتصادی فعلی آمریکا، آنها سیگنال های کاملا واگرایی درباره سلامت بازار کار ارائه می دهند.

 

به عنوان مثال، نرخ فرصت های شغلی نشان می دهد که بازار کار بسیار نفوذ ناپذیرتر از نرخ بیکاری است. نرخ مشارکت در بازار کار نسبت به نرخ بیکاری بسیار کندتر است.

محققان استدلال کردند، از آنجا که همه گیری کروناویروس تعداد زیادی از آمریکایی ها را بیکار کرده، سیگنال های منفی مانند نرخ پایین مشارکت در نیروی کار، خوانش بهتری از سیگنال های مثبت را فراهم می کند.

این محققان افزودند، به طور کلی یافته های ما نشان می دهد که وضعیت بازار کار آمریکا بدتر از چیزی است که برخی از عناوین نشان می دهند.

بانکداران مرکزی آمریکا در میان گزارش های گسترده کارفرمایان در مورد مشکلات استخدامی و حتی در شرایطی که اقتصاد این کشور هنوز ۸ میلیون نیروی کار (کارگر) کمتر از زمانِ پیش از کرونا دارد، در حال بحث درباره چگونگی تنگنا در بازار کار کشور هستند.

 

این سؤال اهمیت دارد، زیرا "ماری دالی" رئیس بانک فدرال رزرو سان‌فرانسیسکو گفت زمانی که تورم و بازار کار بتوانند پیشرفت چشمگیر بیشتری در جهت اهداف تورم ۲ درصدی و حداکثرسازی اشتغال داشته باشند، این بانک می تواند حمایت خود از اقتصاد را کاهش دهد. اما نحوه ارزیابی این پیشرفت را مشخص نکرده است.

نرخ بیکاری در آمریکا در ماه آوریل ۶.۱ درصد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بازار کار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه در خصوص تجمع حمایتی دانشجویان آمریکایی از مردم غزه گفت: این اعتراضات در واقع نشان‌دهنده سرایت انتفاضه و طوفان احرار به قلب آمریکا پایتخت‌های کشورهای اروپایی است و نشان می‌دهد رسانه‌ها و ماشین تبلیغاتی غرب نتوانستند جلوی بیدارشدن وجدان ملت‌ها را بگیرند.

به گزارش ایسنا،‌ محمدحسن جوادی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه در خصوص تجمع حمایتی دانشجویان آمریکایی از مردم غزه اظهار کرد: با تداوم جنایت‌های وحشیانه صهیونیسم که با حمایت‌های مستقیم آمریکا و کشورهای غربی و سکوت کشورهای عربی انجام می‌پذیرد، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها در آمریکا و اروپا در اعتراض‌ها و اعتصاب‌های گسترده؛ ولی مسالمت‌آمیز، خواهان قطع ارتباط دانشگاه‌های آمریکا با رژیم کودکش صهیونیستی و عدم ارسال تجهیزات شدند.

وی ادامه داد: اما نیروهای امنیتی و پلیس به اتهام و بهانه عجیب یهودستیزی با ورود به دانشگاه‌ها به سرکوب و اعمال خشونت پرداخته و صدها نفر از دانشجویان و اساتید را بازداشت کردند این اقدامات به‌وضوح مخالف آزادی بیان و آزادی اعتراض ادعایی غربی‌هاست و برای عدم انعکاس جهانی این خشونت‌ها به دیوارکشی در اطراف محل‌های معترضین و تحصن‌کنندگان پرداختند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه عنوان کرد: این اعتراضات در واقع نشان‌دهنده سرایت انتفاضه و طوفان احرار به قلب آمریکا پایتخت‌های کشورهای اروپایی است و نشان می‌دهد رسانه‌ها و ماشین تبلیغاتی غرب نتوانستند جلوی بیدارشدن وجدان ملت‌ها را بگیرند.

وی گفت: تاریخچه و تجربه جنبش‌های دانشجویی در غرب نشان می‌دهد این جریان برخاسته از خواسته‌های بومی و ملی است و رنگ و بوی ضدیت با جنگ‌طلبی مثل جنگ ویتنام ضدیت با سیاست‌های امپریالیستی و مخالفت با کمونیسم و مبارزه با تبعیض نژادی بین سیاه‌پوستان و سفیدپوستان مانند آنچه که در آفریقا جنوبی در حمایت از مبارزات نلسون ماندلا بسیار موفق و مؤثر بوده است.

جوادی تصریح کرد: این جنبش الان بار دیگر فعال شده تا آغازی باشد بر پایان نژادپرستی صهیونیسم، امیدواریم این بار هم بتواند به هدف بلند و حق‌طلبانه خود نایل شود.

وی خاطرنشان کرد: این جنبش دانشجویی ظرفیت جهانی‌شدن را دارد و حتماً آرمان‌های انقلاب اسلامی نقش الهام‌بخشی داشته و دانشگاه‌های ایران و جهان اسلام می‌توانند هم‌صدا با آنها جنبش جهانی دانشجویی برای قطع ریشه صهیونیسم که همه قواعد بین‌المللی و انسانی را زیر پا گذاشته به پا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه