Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی سمنان با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی شاخه های مختلفی دارد، گفت: آنچه که می تواند قسمت اعظم مشکلات جامعه ما را حل کند، فعالیت های اقتصادی مولد مثل تولید و صنعت است.

 

به گزارش پول نیوز، محمود نجفی سهی در گفت و گو با پول نیوز افزود: اکنون ما در حد بسیار کلان با مشکل اشتغال مواجهیم و هیچ کدام از رشته های فعالیت های اقتصادی به غیر از تولید و صنعت نمی توانند این مشکل را حل کنند یا کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با انتقاد از اینکه امروز تولید ما بدون برنامه است، ادامه داد: هیچ برنامه ای برای بخش تولید ما برای ماه ها و سال های آینده وجود ندارد و این در حالی است که برای بخش تولید نمی توان بخشنامه های یک شبه صادر کرد.

نجفی سهی با بیان اینکه یک بلاتکلیفی خاصی بر این بخش حاکم است، گفت: مسئولان نه تنها مشکلات حوزه تولید را برطرف نمی کنند، بلکه روزبه روز بر خلاف شعارهایی که داده می شود، مشکلات بخش تولید را اضافه تر می کنند.

وی با اشاره به اینکه مملکت باید از محل مالیات اداره شود، گفت: بخش تولید با وجود همه مشکلاتی که دارد، درصد بالایی از مالیات را پرداخت می کند و این در حالی است که واحدهای خدماتی، واسطه گری و دلالی و حتی بسازو بفروش ها به آن صورت مالیاتی پرداخت نمی کنند.

این فعال اقتصادی با یادآوری اینکه بخش تولید می تواند برای صندوق مالیاتی و دارایی، افزایش بودجه ایجاد کند، افزود: تولید و صنعت است که می تواند مشکل اشتغال مملکت را حل کند و اگر یک مسئولی که روی کار می آید، برای امر تولید برنامه عملیاتی داشته باشد، نه اینکه صرفا حرف بزند و شعار دهد، در این صورت می توانیم امیدوار باشیم که مشکلات و بیکاری در کشور کاهش می یابد و نقل و انتقال پول انجام می گیرد و خروج نیروهای تحصیلکرده از مملکت کاهش می یابد.

نجفی سهی ادامه داد: در بخش بازرگانی نیروهای زیادی مشغول به کارند و بخش واسطه گری هم ظرفیت نیروهای بیشتر از این را ندارد، در حالی که بخش تولید نیاز به نیروی انسانی و سرمایه گذاری و نوسازی کارخانجات دارد.

وی همچنین گفت: امروز یکی از نگرانی های بزرگ ما در بخش تولید این است که اگر مشکلات سیاسی ما برطرف شود، ما را مجبور کنند که به جای دریافت ارزهای بلوکه شده، کالا دریافت کنیم، یا اینکه ارز وارد کشور شود و به سمت واردات برود که همه این مسائل ناشی از بی برنامگی برای تولید است.

نجفی سهی با انتقاد از عملکرد دولت فعلی در بخش تولید گفت: متاسفانه دولت فعلی ما هیچ گونه برنامه مشخص و عدد دار و تاریخ دار برای بخش تولید نداشته و صرفا به یکسری کلیات اکتفا کرد و امیدواریم که در دولت جدید، مجلس برای دادن رای اعتماد به مسئولان و وزرای مختلف برنامه های اجرایی آنها را بر اساس زمان بندی مشخص لحاظ کند.

وی با انتقاد از اینکه در طول 40 سال اخیر کشور نتوانسته به درستی اداره شود، گفت: باید منابع مورد نیاز برای تامین بودجه پروژه ها، دلایل عقب افتادگی آنها، راهکارهای کاهش هزینه ها، نیازهایی که امکان رفع آنها در داخل کشور وجود دارد، ظرفیت خالی کارخانجات، امکان افزایش تولید از طریق افزودن ماشین آلات در برخی از کارخانه ها و... همه باید به صورت آمار و ارقام و بر اساس محاسبات دقیق مشخص شود تا بتوانیم از شرایط موجود نجات پیدا کنیم.

این فعال اقتصادی تاکید کرد: در غیر این صورت شرایط ما روز به روز بدتر می شود و مثال بارز آن افزایش روزافزون نرخ دلار است؛ در حالی که نباید هیچ ارتباطی بین نرخ مواد اولیه تولید داخلی با دلار یا قیمت های جهانی وجود داشته باشد.

به گفته وی، کشور ما به لحاظ شرایط خاصی که دارد، از منابع داخلی برای تولید استفاده می کند و عمده هزینه ها بر مبنای ریال محاسبه می شود. ممکن است درصدی از هزینه های مربوط به استهلاک ماشین آلات ارزی باشد، اما همه هزینه ها را به دلار ارتباط می دهند و با افزایش نرخ دلار قیمت ها را بالا می برند، و حتی وقتی نرخ دلار کاهش می یابد، باز هم قیمت ها را افزایش می دهند و هیچ گونه ضابطه مشخصی وجود ندارد.

نجفی سهی با یادآوری اینکه صنعت ایران مشکل نقدینگی و تامین مواد اولیه را دارد، تصریح کرد: در کنار آن بی برنامگی و بلاتکلیفی موجب شده که صنعت ما به چنین شرایطی گرفتار شود و همه واحدهای تولیدی امروز دچار مشکل هستند و توسط بانک ها، دارایی و بیمه تنبیه شده اند، چرا که تولید سر و سامان ندارد.

وی تاکید کرد: اگر بخش تولید سر و سامان داشته باشد، هیچ سرمایه گذاری حاضر نخواهد بود آبرو و حیثیت خود را به خطر بیندازد و به دارایی و بیمه و کارگران بدهکار باشد. هرچند تولیدکننده می توانست به راحتی در جاهای دیگری سرمایه گذاری کند و سود بیشتری کسب کند، اما او وارد عرصه تولید شده تا تولید کند و به دلیل نابسامانی در بخش تولید گرفتار شده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه این گرفتاری ها برای بخش تولید سهوی به وجود نیامده است، خاطرنشان کرد: چون نمایندگان همه تشکل ها و صاحب نظران بارها این مشکلات و مسائل را به صورت کتبی و شفاهی به حکمیت در رده های مختلف منعکس و راهکار ارائه کرده اند، اما گوش شنوایی نبوده و اگر به بخش کوچکی از این راهکارها توجه می شد، وضعیت ما بسیار بهتر از شرایط کنونی می بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مالیات اشتغال پول نیوز صنعت تولید برای بخش تولید تولید و صنعت هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید

عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: اجلاس آفریقا را داشتیم و بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالا‌هایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالا‌های قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشور‌های آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالا‌های ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزار‌های مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی‌آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات محور و دانش‌بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

علی‌آبادی گفت: رقبای ایران حتما برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کار‌های مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل و نقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوبی آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کار‌های سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشور‌های آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند. همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشور‌های آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودرو‌های روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است.

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی آبادی همچنین درباره برنامه‌های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید ۵ هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تامین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را واردات کرده ایم و مردم می‌توانند ثبت نام کرده و بخرند.

منبع: خبرآنلاین

tags # خودرو سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • عمل به شعار سال و مردمی شدن اقتصاد نجات‌بخش تولید است
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد