Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌- سوء مدیریت در تامین برق باعث خاموشی برق صنایع و تحمیل خسارات سنگین به این حوزه شد؛ خساراتی که کمر تولید و تولیدکنندگان را می‌شکند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سومین نشست کارگروه تحقق شعار سال با موضوع "بررسی اثرات خاموشی برق بر صنایع استان کرمان" صبح امروز با حضور محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مهرابی معاون امور اقتصادی استاندار کرمان و تعدادی از مسئولان استان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت باید زیرساخت‌های لازم برای تولید را فراهم کند

در این جلسه سید مهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه انتظار است در سال جاری همه برنامه‌ها در راستای تحقق شعار باشد اظهار داشت: متاسفانه آنچه که شاهد آن هستیم خلاف این واقعیت است.

وی با بیان اینکه نه تنها اقدامی برای حمایت جدی از تولید و تولیدکنندگان انجام نشد گاهی با بخشنامه‌ها و برخی اقدامات مانع تولید هم شدند افزود: ماحصل اقدامات انجام شده وارد شدن خسارات سنگین به حوزه تولید شد.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان تحمیل خاموشی‌ها به صنایع را مصداق این مسئله دانست و گفت: خرید محبوبیت به قیمت اضمحلال و ضرر و زیان بخش خصوصی است.

وی با بیان اینکه خسارت‌های سنگینی به علت قطعی برق به صنایع و واحدهای تولیدی وارد شده افزود: چرا باید سوء تدبیر و عدم برنامه‌ریزی در تامین برق مورد نیاز کشور به جایی برسد که برای داشتن برق مصارف خانگی، واحدهای صنعتی و تولیدی زیان بدهند؟ مسئول این کار کیست؟

طبیب‌زاده با اشاره به اینکه این اقدامات به هیچ عنوان حمایت و پشتیبانی از تولید نیست ادامه داد: انتظار این است که برای جبران کمبود برق در کشور بحث تولید و فعالان اقتصادی حتماً لحاظ شود.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه در سال‌های گذشته هیچ نیروگاه برقی در استان احداث نشده و این مسئله یک سوءمدیریت است تصریح کرد: بخش خصوصی که نباید برق و گاز را تامین کرده و دولت باید زیرساخت‌های لازم برای تولید را فراهم کند.

وی با بیان اینکه این تصمیمات تبعات اقتصادی سنگینی به دنبال دارد گفت: قطع برق صنایع به قیمت تحمیل خسارت‌های سنگینی به کشور است که قابل مقایسه با میزان درآمد شرکت برق از مصارف خانگی نیست.

سهم استان کرمان در خاموشی‌ها بالاتر از میانگین کشوری است

محمدصادق بصیری معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان در این جلسه با بیان اینکه پیشنهادات برای جلوگیری از خاموشی‌ها باید جامع الاطراف باشد اظهار داشت: کمبود برق در استان کرمان را باید مدیریت کرد تا مشکلات اجتماعی و امنیتی نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه سرریز مشکلات اقتصادی امنیتی می‌شود و وضعیت موجود آسیب‌های زیادی به‌دنبال دارد گفت: قطعی برق نارضایتی‌ها در جامعه را افزایش خواهد داد و مردم از این وضعیت ناراضی هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به اینکه سهم استان کرمان در خاموشی‌ها از میانگین کشوری بالاتر است افزود: باید این سهم را با تعامل کاهش داد.

قطعی برق و توقف پروژه‌‌های عمرانی

حسین مهرابی معاون امور اقتصادی استاندار کرمان در این جلسه با بیان اینکه استان کرمان سه کارخانه سیمان دارد و قطعی برق با توجه به کمبود سیمانی که وجود دارد مشکلات زیادی برای تولید سیمان استان ایجاد کرده است اظهار داشت: پروژه‌های عمرانی به دلیل کمبود سیمان متوقف شده و حتما باید سیمان مورد نیاز آنها تامین شود.

معاون امور اقتصادی استاندار کرمان ادامه داد: اگر سهم استان کرمان از خاموشی‌ها بیشتر از متوسط کشوری است باید در جلسات پیگیری شده و این سهم را کاهش داد و به حداقل رساند.

خط قرمز استان کرمان تامین برق خانگی است

حمیدرضا حبیبی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه خشکسالی باعث شد نیروگاه‌های برق آبی را از دست بدهیم اظهار داشت: افزایش مصرف برق را داشتیم و در استان پیک بار را عبور کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه صنایع می‌توانند برق را خودشان تامین کنند چرا به دنبال تامین برق خود نمی‌روند گفت: برای این است که وزارت نیرو، برق ارزان به صنایع می‌دهد البته ما تمام تلاش خود را کردیم تا کمبود برق نداشته باشیم و تا حدی که امکان دارد کمترین خاموشی را در صنایع داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان با اشاره به اینکه تاکید و خط قرمز استان تامین برق خانگی است ادامه داد: مردم در لحظه قطعی برق هیچ راه حلی ندارد اما صنایع می‌توانند این مسئله را مدیریت کنند.

چه کسی پاسخگوی خسارت سنگین صنایع در خاموشی‌‌ها است؟

عباس جبالبازی رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه حدود چهار سال است که قطعی برق صنایع داریم اظهار داشت: امسال سال پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها است اما از ابتدای سال تاکنون هیچ تغییری در نگرش‌ها برای حمایت از تولید اتفاق نیفتاده است.

وی با بیان اینکه برق یکی از زیرساخت‌های مهم برای تولید است و ما هنوز اولویت‌های اولیه تولید را نداریم گفت: یک بنگاه با 50 نفر نیرو وقتی به‌دلیل قطعی برق تعطیل شود به‌ازای هر ساعت خاموشی خسارات سنگینی دیده و هزینه زیادی را متحمل می‌شود که هیچ کس پاسخگو نیست.

مدیریت مصرف برق در استان کرمان نیازمند مشارکت همگانی است؛ خاموشی بزرگترین مزرعه رمزارز کشورواکنش رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به قطعی برق؛ بی‌برنامگی در وزارت نیرو بیداد می‌کند‌/ طلب 32هزار میلیارد تومانی نیروگاه‌ها از دولت

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق استان کرمان با اشاره به اینکه حقوق این کارگران و نیروهایی را که بیکار در کارخانه ایستادند را چه کسی پرداخت می‌کند عنوان کرد: حدود دو هزار واحد صنعتی در استان داریم که هزار و 500 واحد آن فعال است و در ایام قطعی برق میلیاردها تومان ضرر کردند.

وی با بیان اینکه اگر قرار باشد قطعی برق ادامه داشته باشد تولیدی باقی نمی‌ماند که از آن حمایت کنیم تصریح کرد: زمستان سال گذشته نیز به‌دلیل کمبود گاز تولید تعطیل شد و این خسارات کمر تولید را می‌شکند.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان استاندار کرمان اتاق بازرگانی خسارات سنگین استان کرمان برای تولید برق صنایع تامین برق خاموشی ها قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۸۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است

محمدمهدی فداکار چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه استانی و ملی کرمان گفت: در حوزه کارگری استان کرمان به واسطه اینکه بخش بزرگی از آن ها در معادن مشغول به کار هستند، شرایط سختی دارند.

وی بیان داشت: تولید در استان افزایش یافته و موفق شدیم در تولید ملی نقش بیشتری داشته باشیم و این افتخار مرهون افرادی است که در این حوزه نقش دارند.

استاندار کرمان افزود: چند سالی است که شعار اصلی کشور بر محوریت تولید است و کارگران، نقش اصلی را در تولید دارند.

وی گفت: استان کرمان در بحث امنیت شغلی نسبت به دیگر استان‌ها با مشکل کمتری مواجه است، شرکت‌های بزرگ استان همچنان خط تولید و ظرفیت‌های جدید ایجاد می‌کنند که نیاز به کارگر دارد.

فداکار تصریح کرد: زمان رسیدگی به دعاوی کارگری در استان کرمان تا ۶۰ درصد کاهش یافته و این مسئله به حل مشکل کمک می‌کند.

کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در کرمان

وی بیان داشت: مهم ترین مسئله در حوزه کارگری، آموزش و مهارت‌افزایی است که برای جذب نیروی انسانی باید به آن توجه کنیم.

استاندار کرمان به کاهش تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در استان اشاره داشت و گفت: کاهش این افراد نشان می‌دهد که از تعطیلی واحد‌ها جلوگیری شده و بعضا واحد‌ها احیا شده‌اند.

وی به کاهش نرخ بیکاری در استان نیز اشاره داشت و افزود: کاهش نرخ بیکاری، کاهش تعداد بیمه بیکاری بگیران و تحقق ۱۲۰ درصدی تعهد اشتغال استان، همه نشان از وضعیت اقتصادی و فعالیت استان است.

 صنعت‌شهر‌ها را در دست پیگیری داریم

فداکار خرید خارج از استان و کشور را یک مشکل دانست و گفت: حتی محصولاتی در داخل استان تولید می‌شود؛ اما شرکت‌ها از خارج کشور وارد می‌کنند و یکی از دلایل این مسئله نبود ارتباط و آشنایی تولیدکننده با مصرف‌کننده نهایی است.

فداکار تصریح کرد: با مصوبه شورای تامین، اولویت خرید شرکت‌ها را در شرایط مساوی با خرید داخل استان گذاشتیم.

استاندار کرمان در خصوص مسکن کارگران گفت: صنعت‌شهر‌ها را در دست پیگیری داریم و چند نقطه نیز واگذاری زمین به شرکت‌ها صورت گرفته است.

وی به صنعت زغالسنگ و مشکلات کارگری آن نیز اشاره داشت و بیان کرد: این مشکل به راحتی قابل حل است و پیگیر آن هستیم و با رفع مشکل، شاهد افزایش ظرفیت اشتغال، سرمایه‌گذاری جدید، تامین نیاز واحد‌های فولادی و دغدغه روزمره کارگری در حقوق و بیمه خواهیم بود.

فداکار تاکید کرد: شرکت‌ها با استفاده از ظرفیت قانون جهش دانش‌بنیان از معافیت مالیاتی بهره ببرند.

وی  گفت: در حوزه درمان بازنشستگان، سرمایه‌گذاری بسیار خوبی صورت گرفته است و عمده نیاز بازنشستگان در بخش درمان است و هزینه‌های بالایی هم دارد؛ اما کمک خوبی از سوی تامین اجتماعی می‌شود.

استاندار کرمان افزود: ظرفیت‌های قانونی نیز برای موارد خاص وجود دارد که می‌توان از آن بهره ببرند.

 ۲۲ کارگر و واحد کاری استان کرمان، منتخب سی و پنجمین جشنواره امتنان

مجتبی مصباح مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطر ۱۴ هزار شهید کارگری به گزارشی از روند برگزاری سی و پنجمین دوره جشنواره امتنان پرداخت و گفت: روند کار از مهر ۱۴۰۲ آغاز شد و ۲ هزار و ۶۶۶ نفر در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، خدمات و واحد نمونه، اطلاعات خود را در سامانه مربوطه ثبت کردند. 

وی افزود: از مجموع ثبت‌نامی‌ها ۲ هزار و ۴۱۰ نفر آقایان و ۲۵۶ نفر خانم‌ها بودند و ۲۱ واحد نیز در بخش مربوطه خود ثبت‌نام داشتند.

مصباح تصریح کرد: پس از انجام داوری‌ها در سطح استان، ۲۲ کارگر، گروه کار و واحد به عنوان نمونه استانی انتخاب و به مرحله کشوری نیز معرفی شدند.

وی همچنین از انتخاب یک کارگر و یک واحد کاری نمونه ملی از استان کرمان خبر داد که در مراسمی با حضور رئیس جمهور از آن ها تجلیل شده است.

 ۱۳۰ هزار کارگر، بازنشسته و مستمری‌بگیر استان کرمان هستند

حسین شجاعی، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه ۱۳۰ هزار نفر در استان کرمان بازنشسته و مستمری بگیر هستند، گفت: ۱۶ کانون بازنشستگی کارگری در شهرستان‌های استان دایر است.

وی بیان داشت: ۶۵ تا ۷۰ درصد این کارگران، حداقل حقوق‌بگیر هستند و مهم ترین و اصلی‌ترین دغدغه آن ها در حوزه معیشت و درمان است.

شجاعی گفت: در بخش درمان بیمه‌شده‌ها و بازنشستگان باید از صفر تا ۱۰۰ آن را سازمان متقبل شود که این اتفاق نمی‌افتد و قانون باید الزام و اجرایی شود.

در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان کرمان از ۲۲ نمونه استانی تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی ارتقا یافته است
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان