Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به گزارش پارس فوتبال، ادعای مطالبه ۵۵۲.۵۰۰ دلاری هروویه میلیچ با عقل جور در نمی آید. ارزش قرارداد او برای سال دوم ۲۰۰ هزار دلار است… چگونه می توان در یک قرارداد دویست هزار دلاری، ۵۵۲ هزار و ۵۰۰ دلار بدهکار شد؟ استقلال مرزهای اقتصاد را جا به جا کرده است!

وقتی وکیل هروویه میلیچ نامه هشدار ۱۵ روزه این بازیکن به باشگاه استقلال را در اختیار رسانه ها قرار داد، مشخص شد میلیچ مبلغ ۵۵۲ هزار و ۵۰۰ دلار از باشگاه استقلال طلب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرارداد هروویه میلیچ با استقلال دو ساله و به ارزش سالی ۲۰۰ هزار دلار بود. میلیچ برای سال اول ۶۵ هزار دلار ابتدای فصل، ماهی ۱۲ هزار دلار در طول ۱۰ ماه و ۱۵ هزار دلار پایان فصل دریافت می کرد و برای سال دوم نیز ۶۵ هزار دلار پیش پرداخت داشت و ۱۳۵ هزار دلار باقی مانده را هم در ۱۲ قسط ۱۱.۲۵۰ دلاری باید از استقلال می گرفت. باشگاه استقلال متعهد بود اگر هر کدام از این اقساط را ظرف ۲ ماه نپردازد، برای آن که مانع فسخ یکطرفه قرارداد میلیچ مطابق قوانین فیفا شود، ۵ هزار دلار به او جریمه پرداخت کند.

میلیچ که مبلغ سال اول را دریافت کرده، حالا برای سال دوم با وجود دریافت مبلغ ۵۲.۵۰۰ دلار به عنوان پیش پرداخت، خود را ۵۵۲ هزار و ۵۰۰ دلار تا به امروز طلبکار می داند.

طلب واقعی میلیچ از استقلال؛ ۱۰۲ هزار و ۵۰۰ دلار به علاوه ۴۰ هزار دلار جریمه

میلیچ مدعی است باید مبلغ ۱۲.۵۰۰ دلار باقی مانده از پیش پرداخت خود را بگیرد که کاملا درست است چون استقلالی ها باید به او ۶۵ هزار دلار در ابتدای فصل جدید می پرداختند که از این مبلغ فقط ۵۲.۵۰۰ دلار به حساب میلیچ ریختند. او همچنین از ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی تا به امروز ۸ ماه حقوق خود را دریافت نکرده که ۸ ماه، هر ماه ۱۱.۲۵۰ دلار برابر است با ۹۰ هزار دلار که این مبلغ هم روی باقی مانده پیش پرداخت می آید و طلب واقعی او از استقلال به ۱۰۲ هزار و ۵۰۰ دلار می رسد اما از این نقطه به بعد تازه ماجرا جذاب می شود.

استقلال متعهد بوده هر بار پرداخت قسط میلیچ ۶۰ روز تاخیر داشته باشد، بابت این تاخیر دو ماهه، ۵ هزار دلار خسارت بدهد. استقلالی ها این بند را در قرارداد نوشتند تا میلیچ به هوای دریافت ۵ هزار دلار اضافی، بلافاصله سراغ بند حمایتی فیفا و فسخ یکطرفه قرارداد نرود چرا که قانون حمایتی فیفا به بازیکن و مربی این اجازه را می دهد اگر ۲ ماه حق و حقوقش عقب افتاد یکطرفه فسخ کند. هشت قسط میلیچ عقب افتاده و اگر ۸ جریمه ۵ هزار دلاری در نظر بگیریم استقلال باید ۴۰ هزار دلار جریمه بپردازد اما میلیچ هر ماه ۵ هزار دلار روی جریمه اضافه کرده است. یعنی استقلال باید بابت پرداخت نکردن حقوق سپتامبر ۲۰۲۰ میلیچ هشت جریمه ۵ هزار دلاری به او بپردازد. طبق محاسبه میلیچ، استقلال مبلغ ۴۱۰ هزار دلار باید جریمه بدهد! میلیچ بابت سپتامبر ۲۰۲۰ از استقلال ۴۰ هزار دلار جریمه می خواهد، بابت حقوق ماه اکتبر، ۳۵ هزار دلار جریمه طلب می کند و جریمه تمام معوقه ها را با همین فرمول حساب کرده و استقلال را در یک قرارداد ۲۰۰ هزار دلاری، بیش از دو و نیم برابر بدهکار کرده و تازه جالب اینجاست که بیش از یک چهارم مبلغ قرارداد را هم گرفته است!

همچنین میلیچ خواهان ۴۰ هزار دلار پاداش از استقلال شده که این پاداش هم با توجه به غیبت های مداوم او جای حرف دارد اما مساله مهم تر این است که استقلال چرا اجازه داده کار به این نقطه برسد و بازیکن خارجی چنین ادعای سنگینی را مطرح کند؟

در استقلال چه خبر است؟

نکند استقلال همان طور که در بخش حقوقی، مربی و بازیکن خود را بدون نماینده و وکیل به کمیته انضباطی می فرستد، در بخش مالی و حسابداری هم تعطیل است و نیاز به استخدام حسابرس پاره وقت دارد؟

وقت آن رسیده باشگاه استقلال مدیریت امور مالی را برای فوتبال ایران تدریس کند؛ چگونه می توان یک قرارداد مالی ارزان قیمت را به یک بدهی سنگین و چند برابری تبدیل کرد؟ این هنر مدیران ماست که می توانند در یک قرارداد ارزان هم بدهی سنگین تولید کنند!

واقعا در استقلال چه خبر است؟ چرا استقلالی ها موضوع میلیچ را به این نقطه رسانده اند. چرا با هر هشدار این بازیکن برای او موضوع جریمه را روشن نکرده اند؟ وکیل میلیچ با این هشدارها در حال جمعآوری مدرک است و خیلی راحت می تواند ادعا کند استقلالی ها این بدهی را پذیرفته بودند که در دو مقطع میلیچ را به تهران برگرداندند و حتی اگر موفق به دریافت این پول عجیب غریب نشود، می تواند بابت پیگیری های حقوقی هزینه سنگینی روی دست استقلال بگذارد.

مبلغ قرارداد به وضوح نوشته شده است، سالی دویست هزار دلار… ۵۵۲ هزار و ۵۰۰ دلار بدهی در قرارداد ۲۰۰ هزار دلاری هنر می خواهد!

بند ۳.۴ قرارداد می گوید در سال دوم میلیچ باید ۶۵ هزار دلار پیش پرداخت بگیرد و بند بعدی مشخص می کند مابقی پول در ۱۲ قسط ۱۱.۲۵۰ دلاری پرداخت خواهد شد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: هروویه میلیچ استقلال استقلال هروویه میلیچ هزار دلار جریمه باشگاه استقلال ۲۰۰ هزار دلار ۶۵ هزار دلار ۴۰ هزار دلار استقلالی ها ۵ هزار دلار پیش پرداخت هزار دلاری یک قرارداد برای سال سال دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۸۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان

ناظر گمرکات کردستان از صادرات ۱۶۴ هزار تنی انواع کالا به ارزش ۶۱ میلیون دلار در گمرکات استان به خارج از کشور خبر داد و گفت: از این میزان، ۱۳۹ هزار تن به ارزش ۴۲ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار و خروج شده است.

فرامرز امیدی، رشد وزنی صادرات در فروردین ماه امسال نسبت به سال قبل را ۱۰ درصد عنوان کرد و گفت: عمده کالا‌های صادر شده از گمرکات، انواع محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی، مصالح ساختمانی، انواع شیشه (جام) و فرش است که به کشور‌های عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت صادر شد.

وی به کالا‌های ترخیصی از گمرکات تحت نظارت إشاره کرد و افزود: میزان واردات قطعی و ورود موقت از این گمرکات در یکماهه اول امسال مجموعاً ۱۴ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۳۸ میلیون دلار بوده که سهم واردات قطعی ۸۰۸ تن به ارزش ۷ میلیون دلار می‌باشد. مجموع واردات و ورود موقت از نظر ارزش دلاری ۶ درصد رشد داشته است.

 امیدی گریزی به کالا‌های وارداتی نیز گریزی زد و گفت: عمده کالا‌های وارداتی عبارت است از شمش طلا، آلومینیوم، کالا‌های واسطه‌ای، ماشین آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی مورد نیاز مرزنشینان  است که عمدتا از کشور‌های عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و درکوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص شده اند.

وی یادآور شد: در فروردین ماه ۱۴۰۳ تشریفات گمرکی بیش از ۲۴۴ هزار تن انواع کالای ترانزیتی به ارزش بالغ بر ۲۹۷ میلیون دلار از گمرک باشماق صورت پذیرفته است که مقدار ۲۰۵ هزار تن آن به ارزش ۲۳۷ میلیون دلار طی ترانزیت مبدا به کشور ورود شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی رشد ۶۳ درصدی را به همراه داشته است. همچنین در همین مدت مقدار ۳۹ هزارتن کالا به ارزش بالغ بر ۱۶۰ میلیون دلار از گمرکات استان طی تراتزیت خارجی مقصد به کشور عراق خارج شده است.

ناظر گمرکات استان اظهار داشت: در همین مدت تشریفات گمرکی بیش از ۴ هزارتن کالا در رویه خروج موقت به ارزش تقریبی ۱۸ میلیون دلاری انجام گرفته که در مقایسه با سال قبل بلحاظ وزنی ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۳ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش درآمد‌های گمرکات استان در فروردین ماه سال جاری به رقمی بیش از ۳۲۷ میلیاردو ۶۰۵ میلیون ریال می‌رسد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قرارداد ۴۴ میلیون دلاری ازبکستان با تجار افغانستانی