Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نیم میلیون شکایت در حوزه فناوری اطلاعات که در سه سال گذشته در سامانه ۱۹۵ به ثبت رسیده، رسیدگی کرده است.

 حدود چهار سال قبل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور برای مقابله با مشکلاتی که در حوزه فناوری ایجاد یا تخلفاتی که در برخی موارد در این حوزه انجام می‌شد سامانه ۱۹۵ را طراحی و راه‌اندازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد کل شکایت‌هایی که توسط کاربران در این سامانه به ثبت رسیده است، از مرز نیم میلیون شکایت گذشته است. 

سامانه ۱۹۵ در سه سالی که گذشت

بر اساس آخرین گزارش‌های ثبت شده در داشبورد آنلاین این سامانه، از ۵۳۰ هزار و ۲۸۹ شکایتی که در آن به ثبت رسیده است ۵۰۸ هزار شکایت مختومه شده که حکایت از آمار ۹۵ درصدی شکایت‌های خاتمه‌یافته دارد.

امسال نیز نزدیک به ۳۰ هزار شکایت در این سامانه به ثبت رسیده که کمتر از هفت‌هزار شکایت اکنون در حال رسیدگی است و ۲۳ هزار شکایت دیگر به نتیجه رسیده‌اند.

از تعداد کل شکایت‌هایی که در سامانه ۱۹۵ ثبت شده، ۲۸۶ هزار شکایت مربوط به کیفیت اینترنت و مشکلاتی است که کاربران در اتصال به فضای مجازی دارند و به بیش از ۹۶ درصد از این شکایت‌ها رسیدگی شده است.

تاکنون ۱۱۶ هزار شکایت مربوط به تلفن‌همراه، یک‌هزار و ۲۶۵ شکایت مربوط به ارزش افزوده، ۱۱ هزار و ۴۶۶ شکایت مربوط به حوزه پُست، بیش از ۶ هزار شکایت در حوزه دفاتر پیشخوان، پنج‌هزار شکایت مربوط به تشعشعات سایت‌های اپراتورها و ۱۰۲ هزار شکایت در حوزه تلفن ثابت در این سامانه به ثبت رسیده‌ است.

۳۵۰هزار سیم‌کارت متخلف مسدود شد

از حدود چهار سال قبل صاحبان سیم‌کارت‌ها نسبت به دریافت پیامک‌های تبلیغاتی پولی که باعث می‌شد قبض‌های تلفن‌شان بدون این‌که اطلاع داشته باشند چند برابر شود، واکنش نشان دادند.

وزیر ارتباطات با همه‌گیر شدن این مشکل دستور مقابله با آن را به زیرمجموعه خود اعلام کرد و در سال ۹۷ مقابله با پیامک‌های ارزش افزوده آغاز شد.

ایجاد سامانه ۱۹۵توسط رگولاتوری، قدم نخستی بود که برای برخورد با این پدیده برداشته شد و به‌واسطه آن اکنون نزدیک به ۳۵۰ هزار سیم‌کارت مسدود شده‌ است.

سه سال پیش، سازمان تنظیم مقررات نخستین فاز برخورد با پیامک‌های تبلیغاتی مزاحم را با توسعه سامانه ۱۹۵ اجرایی کرد. سامانه‌ای که به همه مشکلات و تخلفات حوزه فناوری اطلاعات رسیدگی می‌کند و فقط مربوط به دریافت پیامک‌های مزاحم نیست.

کارکرد سامانه ۱۹۵ به این شکل است که چنان‌چه کاربران سرشماره پیامک‌های مزاحمی که دریافت می‌کنند را در سامانه ۱۹۵ به ثبت برسانند، زمینه برخورد با صاحب سیمکارت فراهم می‌شود.

تعداد سیمکارت‌هایی که توسط رگولاتوری مسدود شده‌ هر روز به شکل آنلاین در سامانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دسترس است. تازه‌ترین آمار تا امروز حکایت از مسدودسازی ۳۴۹ هزار و ۳۷۲ سیم‌کارت دارد.

البته رگولاتوری به مسدودسازی بسنده نکرده، بلکه قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای احراز هویت زمان خرید سیمکارت و برخورد با افرادی که اقدام به ارسال پیامک می‌کنند در پیش گرفته است.

زمانی که شهروندان شماره سیمکارت ارسال‌کننده پیامک تبلیغاتی مزاحم را در سامانه ۱۹۵ به ثبت برسانند یا آن را به سرشماره ۱۹۵ ارسال کنند، روند مسدودسازی آغاز می‌شود. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده از زمانی که شماره به ثبت می‌رسد تا زمان مسدودسازی حداکثر ۲۴ساعت زمان نیاز است، غیر از این‌که مورد خاصی باشد که نیاز به بررسی بیشتر داشته باشد. /ایرنا



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکایت مربوط شکایت در حوزه سامانه ۱۹۵ سامانه ۱۹۵ ثبت رسیده حوزه فناوری هزار شکایت سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سملیان ظهر شنبه در نشست هماهنگی در اجرای طرح ملی اتصال منازل و کسب و کارها به فیبرنوری در استان بوشهر، از همدلی و همکاری فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها و واحدها در تحقق برنامه‌های وزارت متبوع، بخصوص پروژه ملی اتصال منازل و کسب و کارها به فیبرنوری در استان اظهار تقدیر کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در پروژه ملی توسعه فیبرنوری FTTx در استان بوشهر به عنوان اولین استان شروع کننده در این بخش، عنوان کرد: توسعه شبکه فیبرنوری در سطح استان یک الزام است و باید با اهتمام ویژه، این مهم را در اسرع وقت اجرایی کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر با توجه به چالش‌های ارائه شده از سمت اپراتورها، هدف از برگزاری این نشست را انجام هماهنگی و تسهیل امور بیان کرد.

سملیان گفت: تا کنون در شهر بوشهر ۴۲ کیلومتر، شهر برازجان ۲۷ کیلومتر، شهر گناوه ۱۸ کیلومتر، عالی شهر ۱۵ کیلومتر، شهر کنگان ۱۰ کیلومتر و شهر عسلویه ۳ کیلومتر فیبر نوری کار شده است.

وی در پایان به تکلیف شهرداری‌ها، طبق بند (پ) تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی به منظور رعایت تعرفه و صدور مجوز حداکثر ۱۵ روز به پیمانکاران معرفی شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد.

کد خبر 6090087

دیگر خبرها

  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • هوش مصنوعی ChatGPT دادگاهی می‌شود!
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص