Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@12:36:41 GMT

ظهور پاندمی دوراهی در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۸۷۹۳

ظهور پاندمی دوراهی در دوران کرونا

مقررات اعمال شده برای مهار ویروس کرونا اگرچه جان بسیاری از مردم جهان را نجات داد، با این حال، ضربه‌های جبران‌ناپذیری نیز به معیشت آن‌ها وارد کرد که شاید سال‌ها تلاش بی‌وقفه لازم باشد تا بخشی از زندگی به وضعیت قبل بازگردد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مردم آمریکای لاتین و منطقه کارائیب از افرادی بودند که متأثر از اعمال محدودیت‌های کرونایی بیشترین زیان را متحمل شدند که از نظر برخی از منتقدان، این لطمه‌ها هیچ‌گاه به طور کامل جبران نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله، در تمام دوران شیوع کرونا نوعی دو راهی بر سر راه بسیاری از مقامات شهرهای جهان قرار داده؛ اینکه با وضع قوانین مربوط به مهار کرونا، جان انسان‌ها را نجات دهند یا اینکه، مقررات را کاهش دهند تا به رونق معیشت آنان کمک کنند.

البته مردم نیز از این پاندمی دوراهی در امان نمانده و بسیاری از آن‌ها، مدام با چالش بیکار بودن و نجات جان خود یا ادامه فعالیت و به خطر انداختن سلامتشان، دست و پنجه نرم می‌کردند. در گزارشات متعدد آمده که مردم کارائیب و آمریکای لاتین، طی دوران اوج انتشار کرونا، بارها و بارها از ادامه کار در مراکز تجاری دست می‌کشیدند و به هوای نجات جان خود و اعضای خانواده، شب و روزهای خود را در خانه به سر می‌بردند. اما پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، همین افراد از ترس نداشتن منابع مالی برای تأمین نیازهای ضروری خانواده، بار دیگر به انجام فعالیت‌های کاری خود می‌پرداختند.

در چنین شرایطی، دولت‌ها می‌توانند بسیار کارآمد عمل کنند؛ به عنوان مثال، باید نوعی تعادل بین قرنطینه‌ها و حکومت‌نظامی‌های اعمال شده برای پایان کرونا و حمایت از افراد آسیب‌پذیر وجود داشته باشد.

دولت‌ها باید طی دوران اعمال مقررات شدید، افراد آسیب‌پذیر جامعه را شناسایی کنند و آن‌ها را تحت حمایت مالی خود قرار دهند تا مانع از حضور این افراد در محل کار، از ترس فشارهای اقتصادی شوند. در واقع، ایجاد تعادل بین قرنطینه‌ها و حمایت مالی از مردم، اصلی اساسی در بهبود از وضعیت کرونا به شمار می‌رود که می‌تواند پیامدهای احتمالی درازمدت بر زندگی مردم را نیز به حداقل برساند.

چنانچه قرنطینه‌های کرونایی تنها زمانی شدت بگیرد که نرخ شیوع بیماری در میان مردم بسیار بالا است، آنگاه از نظر اقتصادی کمترین لطمه به معیشت افراد آسیب‌پذیر وارد خواهد شد. مهم‌تر اینکه، مقررات اعمال شده باید به گونه‌ای باشد که حمایت از مراکز کاری یا دست کم، شرکت‌های نوپا را در پی داشته باشد تا زیان‌های مالی وارد بر این مراکز کاری را به حداقل برساند و معیشت کارکنان آن را با کمترین خطر مواجه کند. علاوه بر این، دولت‌ها باید به بعضی از شرکت‌ها و مراکز کاری اجازه دهند با رعایت اصول بهداشتی، فعالیت خود را ادامه دهند.

شواهد حاکی است که در هر نقطه از جهان که مقررات اعمال شده برای مهار کرونا سختگیرانه‌تر بوده، نمودار شیوع این بیماری منحوس نیز هموارتر شده و همین امر، نجات جان هزاران نفر از مردم یک شهر را در پی داشته است. البته در گزارشات متعدد نیز آمده که در همین نقاط، یعنی شهرهایی با بیشترین اقدامات سختگیرانه برای مهار ویروس کرونا، معیشت مردم به طور قابل توجهی به خطر افتاده چرا که دولت‌ها، ادامه فعالیت بسیاری از کمپانی‌ها و مراکز کاری را متوقف کرده‌اند.

گزارشات نشان داده که در همان مرحله اول اعمال قرنطینه‌ها برای مهار کرونا، بیش از ۱۷ درصد مردم آمریکای لاتین شغل خود را از دست دادند و تا مارس ۲۰۲۰، بدون هیچ درآمدی در منازلشان به سر می‌بردند. البته پس از گذشت چند ماه، دولت گروه‌های آسیب‌پذیر را تحت حمایت خود درآورد و محدودیت‌ها را تا حد زیادی کاهش داد تا مردم بتوانند در محل کارشان حضور پیدا کنند. نرخ بیکاری در سایر کشورهای آمریکای جنوبی نظیر کلمبیا و پرو، طی موج اول انتشار ویروس، به حدود ۳۰ درصد رسید و این در حالی بود که تنها حدود پنج درصد مردم شیلی، واقع در آمریکای جنوبی، شغل خود را در این دوران از دست دادند چرا که محدودیت‌های کمتری بر ترددهای آن‌ها اعمال شده بود.

کد خبر 498240

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بيكاري بیکاری و کرونا ویروس کرونا کرونا کرونا و بیکاری کرونا و رکود اقتصادی محدودیت های کرونایی آمریکای لاتین منطقه کارائیب قرنطینه نرخ بيكاري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قرنطینه ها مراکز کاری آسیب پذیر اعمال شده برای مهار دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • عکس| میثم مطیعی هشدار داد: کربلا رخ می‌دهد، نه ظهور
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ببینید | ظهور شتر مرغ نادر در عربستان پس از یک قرن
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • بسکتبال NBA | دوراهی لیکرز، زنده ماندن یا حذف تحقیرآمیز؟
  • حمایت دانشجویان استان قزوین از خیزش سراسری دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند