Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس ستاد‌ ‌رئیسی‌ در استان ایلام با بیان اینکه حضور حداکثری مردم در انتخابات اولویت است، گفت: انتخابات ۲۸ خرداد جهان را به تعجب وا خواهد داشت. - اخبار استانها -

مجتبی زینی وند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام ، اظهار داشت: انتخابات پیشرو ازآن‌جهت دارای اهمیت است که به تعبیر مقام معظم رهبری ما در "پیچ سخت تاریخی" قرار داریم و عبور به‌سلامت از این "پیچ" مستلزم بصیرت مردمی و حضور در صحنه مشارکت سیاسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد رئیسی در استان ایلام، انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم را ازآن‌جهت دارای اهمیت دانست که نگاه جهان به این انتخابات عیان است و جهان در انتظار میزان پشتیبانی و حضور در میدان مردم از انقلاب اسلامی هستند و این امر محقق نمی‌شود مگر در پای صندوق‌های رأی که ان‌شاالله حضور مردمی در خرداد 1400 جهان را به تعجب وا خواهد داشت.

انتخابات 1400| رئیس ستاد انتخاباتی رئیسی در استان گلستان:‌ "‌رئیسی" برای رونق تولید و اشتغال ‌برنامه دارد عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: مردم فریب بازی‌های سیاسی را نمی‌خورند / انتخابات 1400 به عزت ملت ایرانی‌ها تبدیل می‌شود کرباسچی اعلام کرد؛ حمایت رسمی حزب کارگزاران از عبدالناصر همتی در انتخابات 1400

وی در ادامه بیان ضرورت، اهمیت و کارکردهای ملی و منطقه‌ای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم به شاخص انتخاب برتر در میان کاندیدای ریاست جمهوری سیزدهم اشاره کرد و افزود: در خصوص شاخص‌های یک کاندیدای خوب برای ریاست جمهوری اگر چهل‌ساله‌ نظام را بررسی کنیم 2 شاخص از اهمیت بالایی برخوردارند. اولی این‌که کسی که در این منصب قرار می‌گیرد به دنبال احقاق حق مردم باشد (هم قانون اساسی به راین حق پافشاری دارد و هم مردم می‌توانند با نگاه به پیشینه‌ افراد کاندیدا می‌توانند به این شاخصه پی ببرند) و شاخصه‌ دوم بحث نگاه راهبری کاندیدای ریاست جمهوری است.

رئیس ستاد رئیسی در استان ایلام وحدت نظر در قوای سه‌گانه را شرط بعدی برای تحقق وعده‌ها، برنامه‌ها و راهبرد منتخب مردم برای ریاست قوه مجریه عنوان کرد و گفت: قطعاً اگر نگاه راهبری با مجموعه حاکمیتی نظام هم سو باشد ما در سطح کلان شاهد دوگانگی نگاه بر برنامه‌ها در حوزه بهداشت اقتصاد و سیاست، امنیت ملی و اقتدار ملی نیستیم؛ و اگر این راهبردها در دولت که در رأس آن ریاست جمهوری است با مجموعه نظام هم سو باشد آن شاخص اول (احقاق حق مردم) زودتر محقق خواهد شد.

وی در ادامه دربیان ویژگی‌های کاندیدای اصلح گفت: در انتخاب خود به توان مشارکت افزایی کاندیداها، بیان گفتمان موردنظر مردم، عمل به تمام مواد قانون اساسی، اخلاق‌مداری و دوری از مشوش کردن افکار عمومی و توان مقابله در مقابل زورگویی و زیاده‌خواهی‌های داخلی و خارجی را از دیگر شاخص‌های کاندیدای اصلح عنوان کرد و گفت: ویژگی بعدی و مهم می‌توان گفت در رأس همه‌ی ویژگی‌هاست تکلیف‌گرایی است که بر اساس قانون الهی است که نیاز به تبیین و تشریح دارد و بر اساس آن مسیری که خدا مشخص کرده قدم برداریم.

این فعال سیاسی به مسئولیت روی‌دهنده در مقابل انتخاب خود نیز گریزی زد و گفت: یک مسئله‌ این است که؛ ما باروی خود قدرت را در اختیار فردی قرار می‌دهیم که برنامه‌هایش بتواند نتیجه مثبتی در زندگی، معیشت، اقتصاد و سیاست و دیپلماسی برای کشورمان داشته باشد و در انتخاب خود باید به دنبال گزینه برتر بگردیم تا نتیجه روی ما توسعه و اعتلای کشورمان باشد.

وی افزود: مردم در پایان هر دولت نتیجه آرای خود را درو می‌کنند باید دقت کرد چه کسی را انتخاب می‌کنند و این‌که این روی نگاه پنج سال به جلو را می‌طلبد نقش محرزی است که اگر بر اساس شاخصه‌ها و معیارها نباشد سرابی بیش نخواهد بود و اگر بر اساس معیارها انتخاب شود قطعاً مردم به آن حقی که قانون مشخص کرده است خواهند رسید.

انتهای پیام/180/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان ایلام رئیسی در استان ریاست جمهوری رئیس ستاد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۹۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

برای افتتاح اجلاس مسئولان آموزش عقیدتی-سیاسی بسیج، به حسینیه عاشقان ثارالله در ستاد مرکزی سپاه رفتم. آقای محسنی، [نماینده ولی‌فقیه در بسیج تهران] گزارش داد که در ۳۶ هزار پایگاه بسیج، برای امور فکری و عقیدتی و سیاسی آموزش داده می‌شود و من در یک سخنرانی مفصل راجع به تقویت عقاید و نیز تربیت سیاسی و مفید و جهاد دائمی صحبت کردم؛ جمعیت زیادی جمع بود و پُر احساسات.

در دفتر با آقای احمد جبرئیل، [دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین]، از رهبران فلسطینی ملاقات داشتم. تحلیلی ارائه داد، از شکست [ایهود] باراک، [نخست‌وزیر سابق اسرائیل]، در پیگیری صلح و توجه زیاد اسرائیلی‌ها به [آریل] شارون که او را آخرین پادشاه یهود می‌دانند و مشت آهنی او و عدم حمایت جدی جهان اسلام و اعراب از فلسطینی‌ها و خطر خسته‌شدن آنها تحت فشارهای زیاد را نجات‌دهنده [قلمداد می‌کنند]. از کنفرانس تهران گله داشت که به شعار اکتفا کرده و تصمیم اجرایی قابل توجهی نگرفته است؛ مثل تشکیل صندوق کمک و پیش‌قدمی ایران در ارائه کمک از طریق آن صندوق که پیشنهاد شد و عملی نشد. من هم گفتم مبارزه محدود به مردم داخل اراضی اشغالی شده و فلسطینی‌های بیرون و آواره با دولت‌های عربی و اسلامی، ‌شرکت ندارند و باید مبارزه را به خارج از فلسطین بکشانید. گله داشت که در پنج سال گذشته به ایران دعوت نشده است. گفتم نیازی به دعوت نیست؛ خودتان بیایید.

عصر آقای دکتر [شهاب] صدر، رئیس سابق [سازمان] نظام پزشکی آمد. از نحوه انتخابات و انحصارطلبی دوم‌ خردادی‌ها گله‌مند است و دربارۀ نامزدی در انتخابات [ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. آقای [ابراهیم] اصغرزاده، [عضو شورای اسلامی تهران] آمد. گفت، مایل است نامزد شود و می‌داند که چند میلیون از آرای آقای [سیدمحمد] خاتمی را تصاحب می‌کند؛ با توجه به شعارهای خود که روی دست آقای خاتمی می‌زند. با من مشورت کرد. گفتم، بعید است پیروز شود و دشمن برای خود درست می‌کند؛ احتمال ردشدن در شورای نگهبان هم هست. درعین‌حال برای رونق انتخابات بد نیست. گفت، اختلاف شدیدی بین دوم خردادی‌ها بروز کرده است.

آقای محسن رضایی، [دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمد و برای نامزدشدن [در انتخابات ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. گفتم، پیروز نمی‌شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت. گفت، اگر به پنج میلیون رأی برسد، خوب است. از برخورد دوم خردادی‌ها انتقاد داشت. نام‌نویسی انتخابات شروع شد و ۶۷ نفر، من‌جمله [عبدالله] جاسبی و [محسن] سازگارا، امروز ثبت‌نام کرده‌اند. در [ناآرامی‌های دانشجویی در منطقه کابیلای] الجزایر، کشتار زیاد شده؛ از دو طرف.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901821

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند