Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفدهمین جشنواره دانشجویی نهال با بخش‌های رقابتی متعددی که شامل فیلم‌های گوناگون کوتاهی از ایران و جهان بود، با اهدای جوایز به برگزیدگان به پایان رسید.

 اختتامیه این دوره از جشنواره که آثار شرکت‌داده‌شده در آن به شکل آنلاین برای علاقه‌مندان اکران شده بود، به دلیل محدودیت‌های مربوط به بیماری کرونا با حضور تعداد محدودی از مهمانان و شرکت‌کنندگان جشنواره در فضای باز فرهنگسرای امام (ره) برگزار شد و همزمان به شکل زنده نیز  برای مخاطبان بیشتری پخش می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عماد حسینی، دبیر این جشنواره در ابتدای این مراسم پس از خیر مقدم گفتن به مهمانان، از اینکه گروه اجرایی دوره هفدهم توانستند پس از یک سال تاخیر و با تمامی مشکلات موجود، با تلاشی مضاعف این دوره از جشنواره را به شکل شایسته‌ای به پایان رساندند، ابراز خرسندی کرد.

وی همچنین اعلام کرد که به واسطه اکران آنلاین آثار، دوره هفدهم جشنواره نهال نزدیک به پانزده برابر دوره‌های قبل مخاطب داشته‌ است. 

‎در ادامه مجید شیخ انصاری، مدیر تشکل‌های علمی و فرهنگی دانشگاه هنر از زحمات تیم برگزارکننده تشکر کرد که با وجود شرایط سخت مربوط به شیوع بیماری کرونا، از برگزاری این دوره صرف نظر نکردند.

وی همچنین به تمجید از تاریخچه غنی و الهام بخش این جشنواره برای دانشجویان دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران پرداخت.

علیرضا زریندست (فیلم‌بردار)، محمد حمیدی مقدم و محمد شکیبانیا (مدیرعامل و معاون بخش مستندسازی مرکز گسترش سینمای مستند و فیلم تجربی)، رامین حیدری فاروغی (مستندساز و رئیس هیات مدیره انجمن صنفی تهیه‌کنندگان مستقل سینمای مستند ایران)، مسعود سفلایی (مستندساز و عضو هیات علمی دانشگاه هنر)، علیرضا گلپایگانی (فیلمساز و عضو هیات علمی دانشگاه هنر)، مرتضی فرش‌باف (فیلمساز)، رضا فهیمی (فیلمساز)، مهدی آزادی (فیلم‌بردار)، عماد خدابخش (تدوین‌گر)، آزاده موسوی (مستندساز) و محمد حسین میربابا (مستندساز و پژوهشگر) از دیگر افراد شاخصی بودند که در این مراسم به سخنرانی و ارائه جوایز به شرکت‌کنندگان پرداختند. 

همچنین در اختتامیه دوره هفدهم، مراسم بزرگداشتی برای محمدرضا اصلانی، یکی از فیلمسازان برجسته پیشکسوت سینمای ایران برگزار شد. در این مورد علاوه بر معرفی فیلم مستندی که به همت گروهی از دانشجویان دانشگاه هنر برای پاسداشت جایگاه هنری محمد رضا اصلانی تهیه شده بود، وی به نشانه یادبود دیپلم افتخاری را نیز از دستان علیرضا زرین دست که خود از فیلم‌برداران مشهور و با سابقه سینمای ایران است، دریافت کرد.   

‎فیلم‌های «گزارش یک اخراج» ساخته طاهره شعبانیان و «ماهکان» ساخته حسام حسینی و عباس حسین زاده دو فیلمی بودند که بیشترین تعداد تندیس‌ها را از بین جوایز اصلی این دوره از جشنواره نهال به خود اختصاص دادند.

‎لیست کامل برندگان هفدهمین دوره جشنواره فیلم کوتاه نهال به شرح زیر است:

‎تندیس بهترین پوستر فیلم به متین خیبری برای فیلم‌های «سقط» و «کرچک» تعلق گرفت.

تندیس بهترین فیلم تجربی به سروش باغبانی برای فیلم «هیرودو» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند به محسن روشن روان برای فیلم «قرمز وحشی» و تندیس بهترین فیلم مستند به الهه اسماعیلی برای فیلم «عروسک» تعلق گرفت.

جایزه ویژه انجمن صنفی تهیه‌کنندگان مستقل سینمای مستند ایران به الهه اسماعیلی و آریان عطارپور برای تهیه فیلم‌های «عروسک» و «میر و مار» تعلق گرفت.

تندیس بهترین فیلم‌نامه ساخته نشده به پیام محمودی کردستانی برای فیلمنامه «بلوکانا علیه بلوکانا» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین فیلم بخش بین‌الملل به مارتین وینتر از کشور آلمان برای فیلم "Day Release" و تندیس بهترین فیلم بخش‌ بین‌الملل به شوکی لین از کشور سنگاپور برای فیلم "Adam" تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین انیمیشن به لیلا آهنگ، مریم سادات علوی، سارا حنیف و مرضیه کردلو برای فیلم «مالایز» و تندیس بهترین انیمیشن به هژیر اسعدی برای فیلم «خولانه وه» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند سال اولی به مهداد حقیقی برای فیلم «ماجرای ماجرا» و تندیس بهترین فیلم مستند سال اولی به مهرداد خاکی برای فیلم «حاج ابوالقاسم قناد و پسران» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین فیلم داستانی سال اولی به لیلا اخباری برای فیلم «برای بار دوم» و تندیس بهترین فیلم داستانی سال اولی به هادی یغمایی و متین طالب‌زاده برای فیلم «سر میز شام» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین طراحی صحنه به فاطمه کشاورز و الهه افشار برای فیلم «واحد شش» و تندیس بهترین طراحی صحنه به فراز مدیری برای فیلم «زرد خالدار» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین طراحی لباس به لیلا طاهری برای فیلم «ماهکان» و تندیس بهترین طراحی لباس به حامد کرمی توری برای فیلم «گزارش یک اخراج» تعلق گرفت.

تندیس بهترین صدا به مصطفی اکبری منجیلی و زهره علی اکبری برای فیلم «تهاتر» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین موسیقی به محمد مختاری برای فیلم «هیرودو» و تندیس بهترین موسیقی به آنکیدو دارش برای فیلم «بازی» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن به بهار حسین زاده برای فیلم «ماهکان» و تندیس بهترین بازیگر زن به زارا مولایی برای فیلم «گزارش یک اخراج» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد به محمد نریمان برای فیلم «سایکو» و تندیس بهترین بازیگر مرد به محمدعلی کریمی برای فیلم «گوشت‌تلخ» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین تدوین به نیلوفر ترابی برای فیلم «اتانازی» و تندیس بهترین تدوین به مصطفی داوطلب برای فیلم «سایکو» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین فیلم‌برداری به حامد حسینی سنگری برای فیلم «آن بالا» و تندیس بهترین فیلم‌برداری به سید محمدرضا سجادیان برای فیلم «ماهکان» تعلق گرفت.

دیپلم افتخار بهترین فیلم‌نامه به امین اناری برای فیلم «خون‌مردگی» و تندیس بهترین فیلم‌نامه به طاهره شعبانیان و مصطفی داوطلب برای فیلم «گزارش یک اخراج» تعلق گرفت.

تندیس بهترین کارگردانی به حسام حسینی و عباس حسین‌زاده برای فیلم «ماهکان» تعلق گرفت.

تندیس بخش آکادمی به مهیار ماندگار برای فیلم «اسب سفید بالدار» تعلق گرفت.

تندیس جایزه ویژه هیات داوران به طاهره شعبانیان برای فیلم «گزارش یک اخراج» تعلق گرفت.

تندیس بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «پناه‌جویان» ساخته محمدامین فلاح و مهسا تکش و تندیس بهترین فیلم نیز به «ماهکان» ساخته حسام حسینی و عباس حسین‌زاده رسید.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دیپلم افتخار بهترین فیلم تندیس بهترین فیلم بهترین فیلم مستند گزارش یک اخراج بهترین بازیگر بهترین طراحی دانشگاه هنر سال اولی برای فیلم تعلق گرفت حسین زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: آئین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در محل سالن همایش‌های حوزه هنری لرستان برگزار شد.

این جشنواره رسانه‌ای با حضور «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان و اصحاب رسانه در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزار شد.

رونمایی از ۲ عنوان کتاب خبرنگاران لرستانی

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر «حمید فولادوند» روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق «سامان سپهوند» و «فریبا مرادی نسب» و نگارش «فریبا مرادی نسب» منتشر شده از سوی انتشارات هاویر رونمایی شد.

همچنین از سوی رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان از نویسندگان و ناشر این آثار تقدیر به عمل آمد در ادامه این جشنواره برگزیدگان جشنواره در بخش‌های مختلف خبر، تیتر، موشن‌گرافی، مصاحبه، کلیپ و ویدئو، عکس و پوستر، نیز معرفی و از آنها تقدیر به عمل آمد.

تجلیل از ۵۰ خبرنگار برگزیده در جشنواره

اعظم روانشاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این جشنواره با اشاره به اینکه مسئله اقتصاد ضرورت نخست لرستان است، اظهار داشت: لازم است فرهنگ و هنر در کنار بخش صنعت، گردشگری، کشاورزی به‌عنوان بخش‌های مهم توسعه استان نیز موردتوجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه جامعه رسانه لرستان علی‌رغم وجود مشکلات فراوان دوشادوش دولت در بحث مطالبه‌گری در خط مقدم جبهه اطلاع‌رسانی گام برمی‌دارند، افزود: مشکلات خانواده رسانه لرستان با بسیاری از استان‌های کشور متفاوت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه در استان‌هایی که از لحاظ اقتصادی بخش خصوصی و نهادهای غیردولتی فعالی دارند اصحاب رسانه حمایت بیشتری می‌شوند و از یک پشتوانه قوی برخوردارند گفت: بسیاری از مشکلات اهالی رسانه از سوی بخش‌های غیردولتی و زیرساخت‌های اقتصادی حل‌وفصل می‌شوند، اما در لرستان با وجود ظرفیت‌های کمی و کیفی که این قشر عظیم در استان دارند به‌خاطر نبود بخش غیردولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین خاطر رسانه‌های ما با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

روانشاد رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد، و افزود: انتظار داریم که استاندار ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جشنواره «بر بلندای حضور» اشاره کرد و گفت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در دی‌ماه با محوریت انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری و حماسه حضور، ۴۵۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از ۵۰ نفر از اصحاب رسانه که به تولید اثر در این جشنواره پرداختند از سوی شورای اطلاع‌رسانی استان تقدیر به عمل خواهد آمد.

تأکید استاندار بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهار داشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

وی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود رسانه‌ها مردم و شخصیت‌های سیاسی و بزرگان فعال جامعه را به وحدت دعوت کنند و نگارش اهالی رسانه وحدت‌گرا و یکپارچه باشد، افزود: این اصل و اساس کمک به توسعه و پیشرفت جامعه است.

استاندار لرستان با تأکید بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی در لرستان، گفت: اگر با این رویکرد در استان تلاش کنیم سرمایه‌گذاران لرستانی خارج از استان به استان برمی‌گردند و علاوه بر این سرمایه‌گذاران دیگر هم با فراغ‌بال در استان حضور پیدا می‌کنند و امنیت سرمایه‌گذاری در استان ایجاد خواهد شد.

شفقت ایجاد وحدت را برای افزایش نظارت‌ها مؤثر دانست و افزود: نظارت برخلاف تفرقه‌افکنی است و قطعاً نظارت برای رشد و تعالی و جلوگیری از انحراف است.

مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند

وی رویکرد نظارتی را بر مبنای هدایت، راهبری، کمک و مشاوره دانست و افزود: اصحاب رسانه می‌توانند مردم را به مشارکت دعوت کنند.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند، افزود: من به مهربانی مردم اطمینان دارم و مأموریت ما جز پیشرفت و توسعه همه‌جانبه در استان چیز دیگری نیست.

شفقت با اشاره به تصویب روز لرستان در اول خردادماه، گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان تصویب شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح می‌شود.

کد خبر 6094394

دیگر خبرها

  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه