Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@00:09:01 GMT

هیچ کس بیشتر از هواداران، دلسوز تیم پاس نیست

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۹۳۲۲

هیچ کس بیشتر از هواداران، دلسوز تیم پاس نیست

ایسنا/همدان رئیس کانون هواداران پاس گفت: دلسوزتر از هوادار برای تیم پاس در این چند سال نبوده و نیست و آن افرادی که اتهام به دلسوزان واقعی پاس می‌زنند همان افرادی هستند که فقط به منفعت خود فکر می‌کنند.

علی صمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بهتر است 
حرف‌های ناگفته افرادی نظیر احمد جمشیدیان، علی قربانی، مدیرعاملان سابق و خیلی از افرادی که الان در این مجموعه نیستند را گوش کنید تا متوجه شوید دلسوز پاس کیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: افرادی امروزه در رأس امور پاس تصمیم‌گیری می‌کنند که فصل قبل از ما می‌خواستند بار دیگر به پاس برگردند و ما هم با نیت خیر به این افراد کمک کردیم.

صمدی با انتقاد از عملکرد مدیرعامل پاس گفت: ما از مدیرکل ورزش و جوانان استان می‌خواهیم در راستای مسائل مالی پاس شفاف سازی کند و به ما بگوید چگونه یک فرد کاملاً اقتصادی، پولش را برای پاس هزینه می‌کند؟ آورده ای برایش دارد یا پولش اضافی است؟ چراکه در این وضعیت اقتصادی هیچ کس راحت برای ورزش آن‌هم تیم پاس در لیگ دو هزینه نمی کند!

وی مطرح کرد: چه کسی باید تاوان قرارداد بیش از یک میلیارد تومانی مهدی پاشازاده، سرمربی سابق پاس و کادر فنی نیم فصل اول را بدهد؟ به ما بگویید شکایت از پاشازاده که ماه‌ها از رفتنش می گذرد و قرار بود خسارت جدایی از پاس را بدهد، چه شد؟ چرا تصور می کنند هوادار بی تجربه و ساده لوح است؟ ما از دستگاه‌های نظارتی می‌خواهیم به مسئله پاس ورود کنند و اجازه ندهند این تیم که به شهدای گرانقدر استان هبه شده، به تاراج برود. هر کسی که پول خرج کرد مدیر خوبی نیست، ما نیاز به مدیر فوتبالی داریم‌.

رئیس کانون هواداران پاس ادامه داد: عدم حضور هواداران در ورزشگاه باعث شده که نتوانیم اعتراض خود را در آنجا بیان کنیم بنابراین ناجار هستیم که مدیران را در فضای مجازی مورد انتقاد قرار دهیم. 

وی با بیان اینکه برخی افراد پاس را تحت فشار می‌گذارند تا امتیازات دیگری بگیرند، اظهار کرد: این افراد تیم را به حاشیه بردند تا شانس صعود از پاس گرفته شود. این مسئله را حتی پاشازاده هم می‌تواند بازگو کند و بهتر است رسانه ها درد پاس را از افرادی مانند علی قربانی که خود را فدای پاس کرد تا بازیکنانش درصدی از قراردادشان را دریافت کنند، بپرسند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی تیم پاس پاس همدان هواداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • استقبال پرشور هواداران پرسپولیس و سپاهان از الکلاسیکو ایران +فیلم
  • تبریک شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به معلمان و کارگران
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • خبر تازه درباره پرونده باغ ازگل؛ چه افرادی احضار شدند؟
  • احضار افرادی درباره پرونده باغ ازگل
  • سخنگوی قوه قضاییه: احضار افرادی در پرونده حوزه ازگل
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند